joandoul Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν η καθυσατερηση ειναι για ενα μηνα καλα ειναι!Αλλα προβλεπω Πασχα μερια! Τέλος του χρόνου ήταν η αρχική ημερομηνία της MS πάντα, άλλο που έβγαιναν φήμες για νωρίτερα... Ε δε χάθηκε και ο κόσμος να τα πάρουμε ένα μήνα αργότερα...
zlm3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε υπομονή δεν έχετε που κράζετε επειδή η Microsoft θα διαθέσει επισήμως την αναβάθμιση στις αρχές του επόμενου έτους. Αν θα ήταν νωρίς, θα κράζατε λόγω των σφαλμάτων. Την κράζετε επειδή αργεί να δώσει. Βάλτε την insider preview 10586.36 αν δεν έχετε υπομονή και μας λέτε πως θα πάτε σε Android που σχεδόν ποτέ δεν δίνει ενημερώσεις σε τηλέφωνα Low End. Το καθυστερεί για να δει αν δουλεύουν όλα ρολόι. ... Αν και η τελευταία Insider Build σε 535 πάει βούτυρο και μπαταρία καλή από τα 8.1 .... Υπομονή..... Τζάμπα κράξιμο ρίχνουν οι άλλοι. 5
mad_apo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα ποια δεν με πολυ ενδιαφερει. ΟΚ δεν λεω ωραιο το Oneplus 2 που πηρα με πολλες εφαρμογες και διαφορα κολπακια αλλα προτιμω κατα πολυ το νεο μου Microsoft Lumia 950 XL και ας μην εχει τοσες εφαρμογες. Τουλαχιστον δεν θα λαγκαρει οπως το android να τρεχουν ολο οι εφαρμογες. Το μονο λιγο που δεν μαρεσει ειναι που φαινεται φτηνο υλικο κατασκευης. Αλλα φθηνα το πηρα. Αρα δεν πειραζει τοσο. ΕΛΕΟΣ Ελλαδα το εχουν 739??? Γελαει ο κοσμος ολος. Εγω απο Γερμανια και με επ/το αφμ 460 ΚΑΙ ΜΑΖΙ με το Continnum παρακαλω
stoupi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Βέβαια εδώ που τα λέμε τώρα -κυρίως γι αυτούς που συγκρίνουν ολοκληρώματα με σκυλοτροφές- πότε ακριβώς πήρε το διετίας τηλέφωνό τους την Marshmallow μετά την κυκλοφορία του nexus; Σωστά. Δεν πρόκειται να την πάρουν. Το έξι μηνών κινητό; Σωστά. Γύρω στο Πάσχα. Τι συγκρίνουμε ακριβώς τώρα; Αναφέρομε σε αυτούς που χαλάστηκαν και θα επιστρέψουν πίσω.
evkar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 βλέπω ότι υπάρχουν απόψεις και ΄"από εδώ " και "από εκεί" . Δεν ξέρω τι φταίει για τις συνεχείς αναβολές και παλινοδίες , αλλά ένα είναι σίγουρο , το τμήμα κινητών της Ms έχει πρόβλημα και θέλει ξήλωμα .Να αναλάβει ο μεγάλος paney και το κομάτι αυτό να τελειώνουμε . Παρακαλώ μην χρησιμοποιείται την Apple σαν πρότυπο εταιρείας γιατί είδαμε και τα χάλια της μετά την έκδοση του τραγικού 8.0 IOS ειδικά σε παλαιότερα tablets, το mini(πρώτη και τελευταία συσκευή μου από την Apple ) κολάει και λαγκάρει συνεχώς 1
summerhilllaw Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα!! και εγω οπαδός της microsoft είχα το 925 τώρα έχω το 930. Σκεφτόμουν τα βάλω ττα 10 αλλα έναε φίλος που τα έβαλε μου είπε ότι πλέον δεν έχει τις εφαρμογές της Nokia. Ισχύει αυτο? Εμένα κατι τέτοιο θα με πείραζε αρκετά γιατι τις χρησιμοποιώ πχ. nokia maps kai here drive τα σπάνε!
privateer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα!! και εγω οπαδός της microsoft είχα το 925 τώρα έχω το 930. Σκεφτόμουν τα βάλω ττα 10 αλλα έναε φίλος που τα έβαλε μου είπε ότι πλέον δεν έχει τις εφαρμογές της Nokia. Ισχύει αυτο? Εμένα κατι τέτοιο θα με πείραζε αρκετά γιατι τις χρησιμοποιώ πχ. nokia maps kai here drive τα σπάνε! Αν τις εχεις εγκατεστημένες οταν τα βάλεις δεν θα τις χάσεις. Ειναι στο store και έχουν πάρει updates. Για κάποιο λόγο δεν φαίνονται οταν τις ψάχνεις.
dimosthenis1984 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 παιδια η τελευταια build δουλευει οκ σε 930 ??
Πιτσαράς Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 παιδια η τελευταια build δουλευει οκ σε 930 ??Ναι. Σε ολες τις συσκευες δουλευει οκ.
dimosthenis1984 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ναι. Σε ολες τις συσκευες δουλευει οκ. εγω εχω 830 και 930.. στο 830 δε δουλευει και τοσο οκ....δυστυχως
Πιτσαράς Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 εγω εχω 830 και 930.. στο 830 δε δουλευει και τοσο οκ....δυστυχωςΕκανες clean install?
Πιτσαράς Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 yesHm... Ευτυχως στο 830 του κολλητού μου είναι κομπλε αλλιως θα με ειχε σκοτίσει ;P
dimosthenis1984 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 εχω μια ερωτηση !! εχω 2 Lumia 930 .. στο ενα κανονικα φοραω 8.1 , στο αλλο εβαλα την build .36 των windows 10. πως γινεται το ενα να τραβαει βιντεο με μεγιστη αναλυση 2160p/30 fps και το αλλο να τραβαει 3840p/30fps ???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα