Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια θα τα δώσουν για το 930; Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει την preview να μας πει την γνώμη του;Υπάρχει κάποιος οδηγός;

Έχω βάλει την .36 τελευταία βγήκε προχθες ... Τρέχει πολύ καλα ... Πολύ γρήγορο και αρκετά έως εντελος σταθερή ... Έχουν φύγει σχεδόν όλα τα πτοβληματα των προηγούμενων builds οπότε σε 930 παντα μιλάω προχωρήστε άφοβα !

• Like 2
Δημοσ.
Αίσχος, απλά αίσχος. Κάτοχος 925, πείρα και την κοπέλα μου το 640 πριν δυο βδομάδες και με βρίζει για τα apps και το μενού.

Είχε Iphone 4s και την έλεγα δεν χρειάζεται να σκάσεις χρήματα για 5 ή 6 και ότι με 150 ευρώ θα πηγαίνει σφαίρα κτλ...Δεν έχω fb/instagram etc και δεν ήξερα τι παίζει!

Μην αγχόνεσαι την λέω θα βγουν τα 10 σε λίγο και θα φτιάξουν τα apps σιγά σιγά, είναι καινούριο λειτουργικό ακόμα. 

Αν δεν βγάλουν και για τα δύο παραπάνω μοντέλα upgrade σε 10 υπόσχομαι να ξηλώσω τα windows και από το PC! 

PS: μην πεταχτεί κανένα γκιρίζι και πει "μας απειλείς" ή "άμα δεν σου αρέσει να πας αλλού και τέτοια"

Άρχικα όντος δεν ενδιαφέρει κανέναν αν φύγεις ... Τα wp έχουν ελλείψεις , γ αυτό και είναι στο 5-6% γιατι όσοι το επιλεγουν ξέρουν και συμβιβάζονται με αυτό... Τυχαίνει απλα να το παίρνουν και κάποιοι άλλοι που δεν ξέρουν τι παίζει και μετά να κράζουν ... Πρώτα κάνεις ερευνα αγοράς και μετά αγοράζεις ... Ετσι ξέρω εγώ ...! Επίσης αν βγάλεις τα windows απο τον υπολογιστή σου δεν εχεις και πολλές επιλογές... Ας μην λέμε ότι θέλουμε ... Η Microsoft ειναι η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού παγκοσμίως... Και βγάζει λογισμικό ...οποτε τα θέλει να δουλεύουν ρολοι ...

• Like 1
Δημοσ.

Αργούν να βγάλουν κινητά για την μεσαία κατηγορία, 7ΧΧ, (επιβεβαιωμένο?) 8ΧΧ.

Το 640XL αρκετά καλό αλλά ποοολύ μεγάλο. Ας βάζαν την ίδια κάμερα στο μικρό 640 και το αγόραζα χθες.

Τα update αργήσαν.

Το marketing τους πάλι τραγικό. Δημιουργούν προσδοκίες, σούσουρο, καλές εντυπώσεις με μερικές νέες συσκευές και μετά κρέμασμα...

Δεν μου αρέσει το ενεργοβόρο android, με τις εφαρμογές που τρέχουν ... μέσα στο σώβρακό σου :D

Τα ακριβά midrange των μεγάλων κατασκευαστών με πεταμένα specs. (με Κινέζικα δεν ξαναασχολούμαι. Κάηκα)

Και φυσικά τις ναυαρχίδες των 1200 ιντσών...

Δεν μου αρέσει η apple με το "απλό" UI, όπου υπάρχει 1 κουμπί για όλα. Και επειδή έχει εφεύρει πια τα πάντα χαχα. Ακόμα και τα βασικά σχήματα (ορθογώνιο με καμπύλες)

Δεν τρελαινόμουν και πολύ για τα wp - λόγω πλακιδίων, αλλά λατρεύω τo φοβερό interface της κάμερας που κληροδότησε η Nokia. Η σταθερότητα του λειτουργικού, η καλή διαχείριση πόρων και η καλή πλέον αυτονομία με οδηγούσαν προς τα εκεί. Επίσης περίμενα ότι η microsoft θα έχει πλέον σταθερή πολιτική αναβαθμίσεων, ως 1 εταιρία που έδειχνε να βλέπει πλέον λίγο πιο σοβαρά το ζήτημα. Πάλι εκλωτσήθει η καρδάρα με το γάλα.

• Like 3
Δημοσ.

Απο την πρώτη στιγμή τρέχω τα W10 insider με Lumia 535 και αν εξαιρέσω κάποιες αναβαθμίσεις (bulds) από τις 3 τελευταίες δεν έχω κανένα πρόβλημα δουλεύει ΆΨΟΓΑ και ειναι SUPER, ούτε κολλάει ούτε σέρνεται δουλεύουν όλες οι εφαρμογές και οι δικές του και άλλες που έχω κατεβάσει και κάνει από μόνο του αναβαθμίσεις κάποιες προεγκατεστημένες  εφαρμογές (π.χ. επαφές, μηνύματα κ.τ.λ. τώρα τι λέτε εσείς δεν ξέρω ....

• Like 1
Δημοσ.

Πολλές απειλές και μπόλικη γκρίνια βλέπω από τον λαό.

Ενώ ήδη "ανεπίσημα" τα win 10 είναι αρκετό καιρό σε κυκλοφορία και από όσο ξέρω όλα τα lumia(ή σχεδόν όλα) θα τα πάρουν εν καιρώ.Καταστάσεις που δεν είναι καθόλου συνηθισμένες με τον ανταγωνισμό,ιδίως σε android.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε να γίνει.

Από την μια κράζουμε για τα bugs της beta,από την άλλη κράζουμε επειδή παίρνουν τον χρόνο τους να τα διορθώσουν...

Έχει facebook και messenger,αμφότερα δουλεύουν κανονικά αν και είναι πιο "λιτά" σε εμφάνιση από android.

...και μάλιστα προεγκατεστημένα 

• Like 1
Δημοσ.

Η μονη διαφορα που είδα με τα 10 σε 730 και όσον αφορά την απόδοση ήταν η διάρκεια της μπαταρίας. Η αλήθεια με τα 8.1 η μπαταρία κρατάει 2 μέρες παραπάνω...Κατά τα λοιπά 0 lag και 0 προβλήματα όσο και να χτυπιόνται κάποιοι...Και σε αντίθεση με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο λειτουργικό,αν δε σ αρέσει με ένα κλικ γυρίζεις εκεί που ήσουν χωρίς να χάσεις τρίχα...Κάποιοι συνεχίζουν να μη θέλουν η να μη μπορούν να καταλάβουν ότι για συγκεκριμένη χρήση αυτό που αγοράζεις με 100 ευρώ στα windows δεν το αγοραζεις σε αλλα λειτουργικά.

Δημοσ.

Αυτό που έκανε η ms με το windows insider ειναι φοβερό. Σου δίνει την επιλογή να βάλεις το νέο λειτουργικό με δυο κλικ και να το αφαιρέσεις εάν δεν σου αρέσει με αλλα δυο! Δεν το εχει κάνει κανένας τόσο απλό και γρήγορο.

• Like 2
Δημοσ.

Ο καθένας όπως μάθει εγώ έμαθα με android μια φορά πήγα σε lumia και την άλλη μέρα το πουλησα.

Το ίδιο ακριβώς λάθος είχα πάει να κάνω, είχα Android και αγόρασα το Lumia 630, το έβαλα τη πρώτη μέρα κιόλας για πούλημα. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το πήρε κανείς τη πρώτη μέρα και του έδωσα και μια δεύτερη μέρα ευκαιρία... πλέον το έχω 1,5 χρόνο, τώρα σκοπεύω να πάρω το Lumia 640XL και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε android για κανένα λόγο ξανά! Απόλυτα ικανοποιημένος με τα WP και ειδικά σε θέμα value for money.

• Like 4
Δημοσ.

γκρίνια και πάλι γκρίνια..δεν σου αρέσει απλά φευγεις..θες να μείνεις βάλε την preview και εισαι ok iii

Τι οκ ρε φίλε εγώ την preview έβαλα και το επανέφερα το τηλ. με τεχνητές αναπνοές. Δεν έχει σημασία αν ήταν παλιό η καινούργιο είχε και ( ευτυχώς) ξανα έχει 8.1
Δημοσ.

Τι στο διάολο κάνουν εκεί πάνω;
Φελλούς πετάνε στα βαρέλια μέχρι να ωριμάσει το λειτουργικό;

• Like 2
Δημοσ.

Σαν κάτοχος Lumia 640 θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την γνώμη μου. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γκρινιάζετε και κράζετε τα windows phones χωρίς να τα έχετε δουλέψει καν (και είμαι σίγουρος ότι είστε πολύ αυτοί οτι και να λέτε)και επίσης να λέτε οτι θα φύγετε από win και θα γυρίσετε σε android ή όπου θέλετε,ειναι κατανοητό και δεν σας εμποδίζει κανεις απλά μην μας ζαλίζετε σε άρθρα της Microsoft.προσωπικά πιστεύω ότι ο καθένας έχει το λειτουργικό που του ταιριάζει και πιστεύει οτι είναι το καλύτερο για αυτόν!όχι για μένα!γιατί εγώ έχω την δικιά μου γνώμη.Τέλος όποιος έχει Lumia θα ξέρει ότι είναι φανταστικά τηλέφωνα χωρίς κολλήματα με μεγάλη αυτονομία κτλ. Σαν λογισμικό με ένα windows insider app θα είναι κομπλέ με τα δεκάρια εδώ και πολύ καιρό,αυτά ομως όποιος έχει τέτοιο τηλέφωνο και όχι όποιος κράζει χωρίς καν να έχει πιάσει Lumia

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...