Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άιντε φτου κι απ'την αρχή η ίδια γκρίνια του Έλληνα...
Είχες σταθερή ημερομηνία για το πότε θα πάρεις το update Έλληνα; ΟΧΙ!
Έλεγαν τέλος του '15 ή αρχές '16. Εσύ κόλλησες στην πιο σύντομη ημερομηνία.
Σου λένε στην αρχή του '16 θα αρχίσουν να αναβαθμίζονται. Που στην αρχή μας είπανε κάπου στον Μάρτιο-Απρίλιο θα την πάρουν η παλιές συσκευές.
Τι σκάλωμα τραβάτε; Αν βαριέστε να περιμένετε, φύγετε. Πάτε σε android να πληρώσετε πάνω από 300 euro για να πάρετε 2 updates, και κάτω από 300 για να πάρετε 1 (και αν).
Συνεχίζουμε να διαβάζουμε όλες τις ανοησίες τις χρονιάς, σε ένα thread! Go go go!
Μπορείτε να το τερματίσετε!!!

• Like 5
Δημοσ.

Σε 640 δουλεύουν ρολοι. Στο δικό μου 930 πηγαίνουν αέρας. Μόνο ένα κόλλημα έχω ότι αποσυνδετεται από το wifi αν δεν σερφάρω, το αφήνω δηλαδή κάνα 10λεπτο και το βρισκω αποσυνδεδεμένο, το WiFi ανοικτό όμως. Δεν ξέρω βέβαια ακόμη αν ευθύνεται κάτι άλλο και όχι τα 10.

Δημοσ.

τα ζωα μου αργα. ειχα δοκιμασει ενα φεγγαρι το 920. 2 χρονια περασανε, βλεπω οτι τα updates ερχονται ακομα με το σταγονομετρο.

δεν κανει μετα καμια εντυπωση οτι τα windows phone εχουν 2.5-3% μεριδιο στην αγορα και δε ξεκολλανε απο κει

Κι ομως. Το 920 που κυκλοφόρησε το 2012 θα πάρει τα 10ρια.....;)
  • Like 2
Δημοσ.

Οποιος θελει τα windows 10 κατεβαζει το official app http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-download-phoneκαι τα περναει technical preview.

Βρισκονται σε επιπεδο final release, εγω τα εχω σε 1020 σαν βασικο τηλεφωνο χωρις κανενα προβλημα, ειναι χωρις bugs.

Να σημειωσω οτι δεν χρειαζεται καποια διαδικασια για να μπουν, ειναι ολα μεσω ενος app, με το πατημα ενος κουμπιου.

• Like 2
Δημοσ.

Αίσχος, απλά αίσχος. Κάτοχος 925, πείρα και την κοπέλα μου το 640 πριν δυο βδομάδες και με βρίζει για τα apps και το μενού.

Είχε Iphone 4s και την έλεγα δεν χρειάζεται να σκάσεις χρήματα για 5 ή 6 και ότι με 150 ευρώ θα πηγαίνει σφαίρα κτλ...Δεν έχω fb/instagram etc και δεν ήξερα τι παίζει!

Μην αγχόνεσαι την λέω θα βγουν τα 10 σε λίγο και θα φτιάξουν τα apps σιγά σιγά, είναι καινούριο λειτουργικό ακόμα. 

Αν δεν βγάλουν και για τα δύο παραπάνω μοντέλα upgrade σε 10 υπόσχομαι να ξηλώσω τα windows και από το PC! 

PS: μην πεταχτεί κανένα γκιρίζι και πει "μας απειλείς" ή "άμα δεν σου αρέσει να πας αλλού και τέτοια"  

Δημοσ.

Αίσχος, απλά αίσχος. Κάτοχος 925, πείρα και την κοπέλα μου το 640 πριν δυο βδομάδες και με βρίζει για τα apps και το μενού.

Είχε Iphone 4s και την έλεγα δεν χρειάζεται να σκάσεις χρήματα για 5 ή 6 και ότι με 150 ευρώ θα πηγαίνει σφαίρα κτλ...Δεν έχω fb/instagram etc και δεν ήξερα τι παίζει!

Μην αγχόνεσαι την λέω θα βγουν τα 10 σε λίγο και θα φτιάξουν τα apps σιγά σιγά, είναι καινούριο λειτουργικό ακόμα. 

Αν δεν βγάλουν και για τα δύο παραπάνω μοντέλα upgrade σε 10 υπόσχομαι να ξηλώσω τα windows και από το PC! 

PS: μην πεταχτεί κανένα γκιρίζι και πει "μας απειλείς" ή "άμα δεν σου αρέσει να πας αλλού και τέτοια"  

FACEBOOK εχει σιγουρα και νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) εχει και instagram

• Like 1
Δημοσ.

Για Instagram βαλε το 6tag. 

• Like 5
Δημοσ.

Η τελευταια ενημερωση ειναι η 10586.36 βαλτε την αφοβα μεσω της εφαρμογης insider preview για οσους εχουν τα w8.1 και θελησουν να βαλουν τα w10 θα πρεπει να κανουν εγκατασταση δυο φορες για να τους ερθει η εκδοση 10586.36 μεσω της εφαρμοφης insider preview.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αίσχος, απλά αίσχος. Κάτοχος 925, πείρα και την κοπέλα μου το 640 πριν δυο βδομάδες και με βρίζει για τα apps και το μενού.   Είχε Iphone 4s και την έλεγα δεν χρειάζεται να σκάσεις χρήματα για 5 ή 6 και ότι με 150 ευρώ θα πηγαίνει σφαίρα κτλ...Δεν έχω fb/instagram etc και δεν ήξερα τι παίζει!   Μην αγχόνεσαι την λέω θα βγουν τα 10 σε λίγο και θα φτιάξουν τα apps σιγά σιγά, είναι καινούριο λειτουργικό ακόμα.    Αν δεν βγάλουν και για τα δύο παραπάνω μοντέλα upgrade σε 10 υπόσχομαι να ξηλώσω τα windows και από το PC!    PS: μην πεταχτεί κανένα γκιρίζι και πει "μας απειλείς" ή "άμα δεν σου αρέσει να πας αλλού και τέτοια"

Ότι και να της έπαιρνες, αν δεν ήταν iPhone το ίδιο πρόβλημα θα είχες. Το έχω ζήσει πολλές φορές... Αγόρασέ της ένα iPhone να τελειώνεις. Δε φταίει το κινητό, είναι θέμα προκατάληψης του ανθρώπου...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 9
Δημοσ.

Πολλές απειλές και μπόλικη γκρίνια βλέπω από τον λαό.

Ενώ ήδη "ανεπίσημα" τα win 10 είναι αρκετό καιρό σε κυκλοφορία και από όσο ξέρω όλα τα lumia(ή σχεδόν όλα) θα τα πάρουν εν καιρώ.Καταστάσεις που δεν είναι καθόλου συνηθισμένες με τον ανταγωνισμό,ιδίως σε android.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε να γίνει.

Από την μια κράζουμε για τα bugs της beta,από την άλλη κράζουμε επειδή παίρνουν τον χρόνο τους να τα διορθώσουν...

Έχει facebook και messenger,αμφότερα δουλεύουν κανονικά αν και είναι πιο "λιτά" σε εμφάνιση από android.

• Like 2
Δημοσ.

Η τελευταια ενημερωση ειναι η 10586.36 βαλτε την αφοβα μεσω της εφαρμογης insider preview για οσους εχουν τα w8.1 και θελησουν να βαλουν τα w10 θα πρεπει να κανουν εγκατασταση δυο φορες για να τους ερθει η εκδοση 10586.36 μεσω της εφαρμοφης insider preview.

Απο μπαταρια τι λεει; :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...