Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ζωα μου αργα. ειχα δοκιμασει ενα φεγγαρι το 920. 2 χρονια περασανε, βλεπω οτι τα updates ερχονται ακομα με το σταγονομετρο.

δεν κανει μετα καμια εντυπωση οτι τα windows phone εχουν 2.5-3% μεριδιο στην αγορα και δε ξεκολλανε απο κει

Δημοσ.

Και αναρωτιούνται γιατί έχουν τέτοιο ποσοστό. Κρίμα για τους χρήστες που εμπιστεύονται την ms ενώ εδώ και 5 χρόνια μόνο μας δουλεύει

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια θα τα δώσουν για το 930; Υπάρχει κάποιος που έχει βάλει την preview να μας πει την γνώμη του;Υπάρχει κάποιος οδηγός;

Δημοσ.

Μιαχαρα ευχαριστημένος με το 930 μου... Ή αλήθεια είναι πως δεν πολυδιασκεδαζω μαζί του αλλά οκ όλο και κάτι άλλο βρίσκω στην καθημερινότητα μου...

Δημοσ.

για μένα είναι απλό το όλο θέμα... Η Microsoft είναι στην αγορά των κινητών για να προωθήσει τα Windows κι όχι όπως οι άλλοι για να προωθήσουν τις συσκευές τους έχοντας ένα καλό λειτουργικό.. Οπότε θέλει να το καθυστερήσει ώστε να βεβαιωθεί ότι θα δουλεύουν σωστά σε παλαιότερες συσκευές!!! ;)

• Like 2
Δημοσ.

οπως βλεπω απο την τελευταια technical preview δεν θα ειναι αρχες ιανουαριου

ακομα δεν δουλευουν βασικα συστατικα του λειτουργικου πχ φιλτρο κλησεων κ sms

ενω χθες κ μετα απο update εφαρμογων κ os πηγα να τρεξω το here maps κ χαθηκε ολη η start screen oO

Δημοσ.

Σε 930 είναι πάρα πολύ καλά.

Σχεδόν τέλεια.

Δεν έχει κολλήματα και επανεκκινησεις.

Το χρονοδιαγραμμα εξ αρχής ήταν για τέλη 15 αρχές 16.

Όλες οι συσκευές Lumia που τρέχουν 8.1 θα πάρουν τη 10 εκτός από το 530 λόγω μικρού αποθηκευτικου χώρου.

Αυτό το τελευταίο δεν είναι 100% σίγουρο μιας και υπάρχουν και άλλοι τρόποι να περαστούν τα 10αρια. 

Υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους και με τον σωστό τρόπο.

Όσοι δεν μπορούν να περιμένουν μπορούν να βάλουν την Technical Preview και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του λειτουργικού.

• Like 3
Δημοσ.

1. Σας λέει ότι θα παρετε τα WM10 και θελετε να γίνει και σημερα. Μακάρι να γυρίσετε στο αντροιντ να νιώσετε τη γλυκα, που ζητημα είναι να δείτε ενα update.

2. Ολα τα Λουμια θα πάρουν την αναβάθμιση. (ίσως εκτος από το 530) Τέλος.

3. Η τελευταία αναβάθμιση από insiders είναι απλα επική. Καθόλου λαγκ και γενικά ολα πάνε ρολόι. Αντι να κάθεστε και να γράφετε την μια ανοησια πίσω από την άλλη κατεβαστε τα 10 και είστε κομπλε. Ελεος.

• Like 5
Δημοσ.

Σιγά μην κάτσω με τα Windows. Γυρίζω σε Android και σιγά μην ξαναγυρίσω.

Μας το λες σε κάθε θέμα λες και μα ενδιαφέρει το τι θα κάνεις.

Γυρνα. Και μολις ψάχνεις αναβαθμίσεις που το κινητό σου δεν θα τις πάρει, κατσε και ψαχνε roms για το κινητό που πληρωσες ο ιδιος, αντί να σου τις παρέχει η εταιρια.

και μου αρέσει οτι ειχανε δεσμευτει οτι ολοι μα ολοι που εχουμε λουμια θα παρουμε τα 10αρια. μερα με τη μερα απογοητευει αυτη η εταιρια...

Μα ολοι θα τα πάρουν εκτος από το 530. Εχεις ιδεα πόσες συσκευες θα αναβαθμιστούν;

τα ζωα μου αργα. ειχα δοκιμασει ενα φεγγαρι το 920. 2 χρονια περασανε, βλεπω οτι τα updates ερχονται ακομα με το σταγονομετρο.

δεν κανει μετα καμια εντυπωση οτι τα windows phone εχουν 2.5-3% μεριδιο στην αγορα και δε ξεκολλανε απο κει

Αν είχες ποτε Lumia θα ηξερες ότι μόνο με το σταγονόμετρο δεν έρχονται και επίσης κάθε αναβάθμιση προσθέτει πράγματα (δεν διορθώνει απλα bugs της προηγούμενης)

Αν θυμάμαι καλά από παλαιότερο άρθρο τα κινητά κατηγορίας 535 με κάτω από 5 inches οθόνη δεν θα είναι συμβατά με windows 10.

Λάθος θυμάσαι
  • Like 4
Δημοσ.

και μου αρέσει οτι ειχανε δεσμευτει οτι ολοι μα ολοι που εχουμε λουμια θα παρουμε τα 10αρια. μερα με τη μερα απογοητευει αυτη η εταιρια...

Από τον Ιούλιο, που το είχα ψάξει στη σελίδα της MS, είχε συγκεκριμένη λίστα με το ποιες συσκευές θα πάρουν το update και ποιες όχι. Το "όλοι μα όλοι", δεν το έχω ακούσει πουθενά άλλου...Και αυτές με τα 7.5 και 256mb, δηλαδή, όπως το λες; Ότι να 'ναι ο κάθε γραφικός εδώ μέσα...

• Like 1
Δημοσ.

έβαλα την preview σε 640 xl και είναι μια χαρά από σταθερότητα, από ταχύτητα δεν μπορώ να πω καθώς δεν χρησιμοποίησα τα 8.1 καθολου   

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...