Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι να σχολούνται με wphone .

Ναι, οπως πχ εσύ που γράφεις εδώ......

Γιατί το κάνεις αφού δεν ασχολείσαι???

• Like 22
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιο πασχα ομως.....2016 ?? 2017 ?? 2018 ??? :mad:

Ελπίζω το 2016. Οχι ότι με καίει ιδιαίτερα, αλλα έτσι για το γαμωτο

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει πως η λίστα με τις συσκευές που θα γινει το update σε wp10 περιλαμβάνει τη συσκευή lumia 635 (1GB RAM). Αυτό πάει να πει πως το απλό lumia 630 που έχει 512Mb τρώει άκυρο;

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει πως η λίστα με τις συσκευές που θα γινει το update σε wp10 περιλαμβάνει τη συσκευή lumia 635 (1GB RAM). Αυτό πάει να πει πως το απλό lumia 630 που έχει 512Mb τρώει άκυρο;

Εγώ είχα διαβάσει και το 630 θα την πάρει. Τωρα βεβαια αναμένουμε για το τι θα γινει. Αν και θα αλλάξω κινητό μέχρι το καλοκαίρι δεν θα με χάλαγε να βάλω τα 10

Κατά τα άλλα κράζουμε την Apple μόνο...

(και τώρα προβλέπεται χαμός μετά από αυτό το σχόλιο) :P

Εγω το μήλο το παραδέχομαι σε θέμα update. Δίνει και σε παλιότερα μοντέλα. Και η μικρομαλακη δεν πάει πίσω, αλλα θα δείξει με τα 10 πως θα εξελιχθεί

Δημοσ.

Εγω έβαλα πρόσφατα στο 630 τη preview έκδοση από το insider, αλλά το ξαναέκανα restore σε wp8.1 μετά από κανα 2 μέρες γτ είχα αρκετά θέματα με τη ταχύτητα κ κολλήματα. Σε 8.1 όμως το 630 πάει σφαίρα!

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος του χρόνου ήταν η αρχική ημερομηνία της MS πάντα, άλλο που έβγαιναν φήμες για νωρίτερα... Ε δε χάθηκε και ο κόσμος να τα πάρουμε ένα μήνα αργότερα...

Όλα τα WP8.1 θα πάρουν W10M

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα έχω βάλει και στο 630 και στο 640xl μου και μπορώ να πω ότι τρώνε τα κολλήματά τους ... Μάλλον θα χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις και γι' αυτό δεν τα έχουν κυκλοφορήσει επίσημα. Καλά δεν το συζητάμε ότι είναι σαφώς ανωτερα από τα 8άρια , από άποψη δυνατοτήτων ... Οψόμεθα

Δημοσ.

Εγώ στο κινητό της δουλειάς το 640 έβαλα w10 από insider και όλα καλά. Βέβαια το κινητό έγινε πιο αργό αλλά με 1GB Ram δεν περίμενα και κάτι περισσότερο. Απορώ γιατί τόσο θάψιμο στα wp από μερικούς....α ξέχασα η κακή η ms φταίει για όλα.

Δημοσ.

Τραγικα τα σχόλια των περισσότερων . 

Δηλαδή τι θα θέλατε να σας τα δώσει και να υπάρχει πρόβλημα ;;;

Υπομονή 20 μερες πηγαίνετε φτιαξτε κανα χιονάνθρωπο φάτε κανά μελομακάρονο :P 

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...