demetres7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα. παρελαβα σημερα ενα καινουργιο laptop αλλα ειναι χωρις λειτουργικο. ομως δεν ειμαι σε θεση να αγορασω με 120 ευρω windows 7 αλλα ουτε θελω και σπασμενα γιατι θα υπαρχει προβλημα με τις ενημερωσεις. μπορει καποιος να με βοηθησει τι να κανω? μου εχουν προτεινει ενα site που υποτιθεται πουλαει original windows με 30 ευρω αλλα δεν το εμπιστευομαι.
stra777 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 καλήμερα ειτε κοιτας στις αγγελιες να βρεις καποιον που δινει κλειδακι για τα win που θες και υστερα κατεβαζεις το αντιστοιχο iso ειτε μετα σε free καποια διανομη linux.
demetres7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 καλήμερα ειτε κοιτας στις αγγελιες να βρεις καποιον που δινει κλειδακι για τα win που θες και υστερα κατεβαζεις το αντιστοιχο iso ειτε μετα σε free καποια διανομη linux. γεια σου φιλε. το iso για win7 sp1 64bit που θελω το εχω κατεβασει ηδη. εχω βρει πολλες αγγελειες για κλειδια αλλα πως θα ξερω την γνησιοτητα του..δηλαδη μπορει να το εχει βγαλει με κανενα σπαστηρι ξερω γω..
stra777 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 αυτο δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις. κοιτας τις αξιολογησεις του καθενος και διαλεγεις, εγω παντως 2 φορες που εχω αγορασει κλειδακι απο αγγελια δεν ειχα κανενα προβλημα.
alvin11 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν θελεις σωνει και καλα να βαλεις Windows στο καινουριο σου λαπτοπ, εχεις και αλλες εντελως δωρεαν επιλογες.. http://www.linuxmint.com/download.php http://www.ubuntu.com/download/desktop 2
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ψάξε στο ebay για win 7 key και ο πωλητής να είναι Top rated Seller. Ακόμα και αν είναι Top πάντα θα υπάρχει η επιφύλαξη για το τι κλειδί είναι αυτό και πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί.
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα. παρελαβα σημερα ενα καινουργιο laptop αλλα ειναι χωρις λειτουργικο. ομως δεν ειμαι σε θεση να αγορασω με 120 ευρω windows 7 αλλα ουτε θελω και σπασμενα γιατι θα υπαρχει προβλημα με τις ενημερωσεις. μπορει καποιος να με βοηθησει τι να κανω? μου εχουν προτεινει ενα site που υποτιθεται πουλαει original windows με 30 ευρω αλλα δεν το εμπιστευομαι. Αυτό πάλι από που το συμπέρανες; Όχι μόνο θα πάρεις κανονικά ενημερώσεις, αλλά η καλή μας η μαμά (σόρυ η ms) θα σου δώσει και δωρεάν τα 10άρια σαν αναβάθμιση και θα τα έχεις νόμιμα. 3
visualizer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό πάλι από που το συμπέρανες; Όχι μόνο θα πάρεις κανονικά ενημερώσεις, αλλά η καλή μας η μαμά (σόρυ η ms) θα σου δώσει και δωρεάν τα 10άρια σαν αναβάθμιση και θα τα έχεις νόμιμα. Νόμιμα ; Δηλαδή αν έχεις μη γνήσια windows 7 και κάνεις update ξαφνικά τα 10 θα γίνουν γνήσια ;
soteras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αν είσαι τίποτα φοιτητης δικαιουσε δωρεαν γνησια
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Νόμιμα ; Δηλαδή αν έχεις μη γνήσια windows 7 και κάνεις update ξαφνικά τα 10 θα γίνουν γνήσια ; Ω, ναι!!! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την ως τώρα κατάσταση και κάποιοι που ξέρω με σπασμένα 7άρια αναβαθμίστηκαν κανονικά σε 10άρια. 1
visualizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ω, ναι!!! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την ως τώρα κατάσταση και κάποιοι που ξέρω με σπασμένα 7άρια αναβαθμίστηκαν κανονικά σε 10άρια. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις από 7 σε 10 αλλά τα windows παραμένουν μη γνήσια , εγώ αυτό έχω καταλάβει .
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως σε ένα Pc με μη "αφεντικά" windows 7 που είδα και που αναβαθμίστηκαν σε 10άρια πριν 2 μήνες, μια χαρά δουλεύουν ακόμα και στις πληροφορίες φαίνονται γνήσια. Υ.Γ. το λινκ είναι για το "αφεντικά" και μόνο!
Gaming_alone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα. παρελαβα σημερα ενα καινουργιο laptop αλλα ειναι χωρις λειτουργικο. ομως δεν ειμαι σε θεση να αγορασω με 120 ευρω windows 7 αλλα ουτε θελω και σπασμενα γιατι θα υπαρχει προβλημα με τις ενημερωσεις. μπορει καποιος να με βοηθησει τι να κανω? μου εχουν προτεινει ενα site που υποτιθεται πουλαει original windows με 30 ευρω αλλα δεν το εμπιστευομαι. δεν υπαρχει προβλημα με τις ενημερωσεις. Αν δεν θες να πληρωσεις και να εισαι νομιμος linux. ειδάλλως κατέβασε τα 7αρια (αν και νομιζω οτι τα 10αρια θα ηταν καλυτερα αν ειναι νεο το λαπτοπ), και θα εχεις περιπου ενα μηνα δοκιμαστική περίοδο (επισης αν εχει καποιος αλλος windows 7 μπορεις να βαλεις το ιδιο κλειδι, με καποια επιφυλαξη, προσωπικα το εχω το laptop και στο σταθερο 3 χρονια ετσι, χωρις να εχω καποιο προβλημα).
Euclides Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ω, ναι!!! Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την ως τώρα κατάσταση και κάποιοι που ξέρω με σπασμένα 7άρια αναβαθμίστηκαν κανονικά σε 10άρια. Σωστά. Και εγώ έχω 'μερικούς γνωστούς' που το έχουν κάνει. 1
Nightfall_2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 αυτό εδώ παίζει να είναι γνήσιο? Επειδή ψάχνομαι κ εγώ τις τελευταίες μέρες http://www.specialprice.gr/el/windows-7-pro-kleidi-energopoiisis-english-64bit Το κατάστημα πάντως έχει καλές κριτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα