Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα. παρελαβα σημερα ενα καινουργιο laptop αλλα ειναι χωρις λειτουργικο. ομως δεν ειμαι σε θεση να αγορασω με 120 ευρω windows 7 αλλα ουτε θελω και σπασμενα γιατι θα υπαρχει προβλημα με τις ενημερωσεις. μπορει καποιος να με βοηθησει τι να κανω? μου εχουν προτεινει ενα site που υποτιθεται πουλαει original windows με 30 ευρω αλλα δεν το εμπιστευομαι.

Δημοσ.

καλήμερα

ειτε κοιτας στις αγγελιες να βρεις καποιον που δινει κλειδακι για τα win που θες και υστερα κατεβαζεις το αντιστοιχο iso ειτε μετα σε free καποια διανομη linux.

Δημοσ.

καλήμερα

ειτε κοιτας στις αγγελιες να βρεις καποιον που δινει κλειδακι για τα win που θες και υστερα κατεβαζεις το αντιστοιχο iso ειτε μετα σε free καποια διανομη linux.

γεια σου φιλε. το iso για win7 sp1 64bit που θελω το εχω κατεβασει ηδη. εχω βρει πολλες αγγελειες για κλειδια αλλα πως θα ξερω την γνησιοτητα του..δηλαδη μπορει να το εχει βγαλει με κανενα σπαστηρι ξερω γω..

Δημοσ.

αυτο δεν μπορει να στο εγγυηθει κανεις. κοιτας τις αξιολογησεις του καθενος και διαλεγεις, εγω παντως 2 φορες που εχω αγορασει κλειδακι απο αγγελια δεν ειχα κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Ψάξε στο ebay για win 7 key και ο πωλητής να είναι Top rated Seller. Ακόμα και αν είναι Top πάντα θα υπάρχει η επιφύλαξη για το τι κλειδί είναι αυτό και πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί. 

Δημοσ.

καλημερα. παρελαβα σημερα ενα καινουργιο laptop αλλα ειναι χωρις λειτουργικο. ομως δεν ειμαι σε θεση να αγορασω με 120 ευρω windows 7 αλλα ουτε θελω και σπασμενα γιατι θα υπαρχει προβλημα με τις ενημερωσεις. μπορει καποιος να με βοηθησει τι να κανω? μου εχουν προτεινει ενα site που υποτιθεται πουλαει original windows με 30 ευρω αλλα δεν το εμπιστευομαι.

Αυτό πάλι από που το συμπέρανες; Όχι μόνο θα πάρεις κανονικά ενημερώσεις, αλλά η καλή μας η μαμά (σόρυ η ms) θα σου δώσει και δωρεάν τα 10άρια σαν αναβάθμιση και θα τα έχεις νόμιμα.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό πάλι από που το συμπέρανες; Όχι μόνο θα πάρεις κανονικά ενημερώσεις, αλλά η καλή μας η μαμά (σόρυ η ms) θα σου δώσει και δωρεάν τα 10άρια σαν αναβάθμιση και θα τα έχεις νόμιμα.

Νόμιμα ; Δηλαδή αν έχεις μη γνήσια windows 7 και κάνεις update ξαφνικά τα 10 θα γίνουν γνήσια ;  :confused:

Δημοσ.

Νόμιμα ; Δηλαδή αν έχεις μη γνήσια windows 7 και κάνεις update ξαφνικά τα 10 θα γίνουν γνήσια ;  :confused:

Ω, ναι!!! :devil:

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την ως τώρα κατάσταση και κάποιοι που ξέρω με σπασμένα 7άρια αναβαθμίστηκαν κανονικά σε 10άρια.

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την ως τώρα κατάσταση και κάποιοι που ξέρω με σπασμένα 7άρια αναβαθμίστηκαν κανονικά σε 10άρια.

Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις από 7 σε 10 αλλά τα windows παραμένουν μη γνήσια  , εγώ αυτό έχω καταλάβει .

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε ένα Pc με μη "αφεντικά" windows 7 που είδα και που αναβαθμίστηκαν σε 10άρια πριν 2 μήνες, μια χαρά δουλεύουν ακόμα και στις πληροφορίες φαίνονται γνήσια.

Υ.Γ. το λινκ είναι για το "αφεντικά" και μόνο! :)

Δημοσ.

δεν υπαρχει προβλημα με τις ενημερωσεις. Αν δεν θες να πληρωσεις και να εισαι νομιμος linux. ειδάλλως κατέβασε τα 7αρια (αν και νομιζω οτι τα 10αρια θα ηταν καλυτερα αν ειναι νεο το λαπτοπ), και θα εχεις περιπου ενα μηνα δοκιμαστική περίοδο (επισης αν εχει καποιος αλλος windows 7 μπορεις να βαλεις το ιδιο κλειδι, με καποια επιφυλαξη, προσωπικα το εχω το laptop και στο σταθερο 3 χρονια ετσι, χωρις να εχω καποιο προβλημα).

Δημοσ.

Σωστά.

Και εγώ έχω 'μερικούς γνωστούς' που το έχουν κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...