Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,το καλοκαίρι πήγα από την HOL στον ΟΤΕ. Όμως το ρούτερ που μου έφεραν (ZXHN H108NS)

μου κάνει αρκετές αποσυνδέσεις και ενώ δεν φαίνεται όταν είμαι στο διαδίκτυο, όταν παίζω online games με ''πετάει'' συνέχεια.Λοιπόν σκέφτομαι να αλλάξω το ρούτερ που έχω με το παλιό της HOL(ZXHN H108N)

αλλά δεν ξέρω πως!!!(φαντάζομαι δεν είναι απλά unplug-plug).Όποιος μπορεί και θέλει ας με βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

δες λίγο Link.png Site: εδώ την δική μου εμπειρία...το νέο ρουτερ το έχω 2 μέρες τώρα και όλα μια χαρά...

Μια χαρά αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις την διαδικασία που ακολούθησες για να αλλάξεις τα ρούτερ. Φαντάζομαι δεν έκανες αποσύνδεση το ένα ρούτερ  και μετά συνέδεσες το αλλό και δούλεψε.. :-D

Δημοσ.

στο συγκεκριμενο επιλεγεις παροχο (στην περιπτωση μας ΟΤΕ) και σου εχει by default ετοιμες τις ρυθμισεις τουλαχιστον για το δικτυο...μετα απλα εσυ βαζεις τα στοιχεία σύνδεσης που σου έδωσε ο παροχος και σεταρεις το wifi (ονομα, κωδικοι κλπ)

διαβασε λιγα πραγματα στην συζητηση που σου εστειλα το link... 

Δημοσ.

το μονο που χρειαζεται ειναι απλα να βαλεις username/password απλα προσωπικη αποψη δεν θα κραταγα κανενα απο τα 2.

α.και τα δυο ειναι για πεταμα και εσυ θες κατι καλυτερο.

β.θα επαιρνα ενα ρουτερ εμποριου θα ζηταγα και απο τον οτε fast path για καλυτερο ping και θα ημουν και με ethernet για να παρω τα max στο παιχνιδι.αλλα σιγουρα δεν θα εβαζα zte πανω ουτε το ενα ουτε το αλλο συν οτι μπορει η hol καποια στιγμη να σου παρει πισω το zte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...