lion2486 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, επειδή είχα την ανάγκη να κατασκευάσω κάποια wordpress widgets σε απλή μορφή, σκέφτηκα να πακετάρω τις βασικές και κουραστικές γραμμές κώδικα που αντιγράφουμε συνήθως και αρχίζει και γίνεται ένας μικρός χαμός. Για αυτό λοιπός έφτιαξα μια abstract class, όπου θα την κάνω extend και θα γράφω όσο το δυνατόν λιγότερο και πιο κατανοητό κώδικα για τα δικά μου widgets. Ο κώδικας βρίσκεται στο github https://github.com/lion2486/base_wp_widgetκαι σίγουρα δέχεται βελτιώσεις. Να τονίσω ότι: Φτιάχτηκε σε 2 μέρες για δικές μου ανάγκες. Ο σχεδιασμός ίσως είναι λίγο επιπόλαιος, αλλά πιστεύω βολικός. Δέχεται αρκετές προσθήκες, αλλαγές, διορθώσεις (add_actions, add_filters και άλλα). Προσπάθησα να έχω μια βασική περιγραφή στη χρήση του. Ελπίσω σε μια εποικοδομητική αξιολόγηση. Η συνεισφορά είναι ευπρόσδεκτη. Ελπίζω να βοηθήσεις και άλλους! 5
ApSiMan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται αρκετά καλό & δομημένο για να βασιστούμε και να τα κάνουμε extend. Πολύ καλό lion2486, θα το κοιτάξω και μέσα στο ΣΚ να πειραματιστώ λίγο & θα σου δώσω feedback. Thanks!
antonisid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως είναι λεπτομέρεια, αλλά η javascript στην Lion2486_Widget_fieldset δε θα μπορούσε να καλείται με την wp_enqueue_script συνάρτηση? Και το αναφέρω αυτό καθώς σ έναν φάκελλο εντός του widget θα μπορούσε να βρίσκονται πολλά javascrips scripts, οπότε ο κώδικας θα είναι πιο readable.
monoxromos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 παιδια καλημερα ,μια και γνωρίζετε απο wordpress σας παρακαλω πειτε μου διαγραψα ορισμενα αρθρα αλλα καποια δεν έπρεπε,πως κανω επαναφορά όπως στο joomla; Γινεται Και δευτερον αν μπορει καποιος φίλος να με βοηθήσει γενικότερα γιατι εστησα μια ιστοσελιδα με wordpress μαζι με ενα φίλο πληροφορικάριο αλλά τώρα το παιδι πηγε στα στρατα και δεν εχει εκει υπολογιστες και τετοια. Θελω να αλλάξω λιγακι την πρωτη σελιδα και κατι αλλες αλλαγες να κάνω. Αν εχει καποιος χρόνο να βοηθήσει θα με υποχρεωνε πολύ.... Ευχαριστω...
lion2486 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 παιδια καλημερα ,μια και γνωρίζετε απο wordpress σας παρακαλω πειτε μου διαγραψα ορισμενα αρθρα αλλα καποια δεν έπρεπε,πως κανω επαναφορά όπως στο joomla; Γινεται Και δευτερον αν μπορει καποιος φίλος να με βοηθήσει γενικότερα γιατι εστησα μια ιστοσελιδα με wordpress μαζι με ενα φίλο πληροφορικάριο αλλά τώρα το παιδι πηγε στα στρατα και δεν εχει εκει υπολογιστες και τετοια. Θελω να αλλάξω λιγακι την πρωτη σελιδα και κατι αλλες αλλαγες να κάνω. Αν εχει καποιος χρόνο να βοηθήσει θα με υποχρεωνε πολύ.... Ευχαριστω... Αρχικά άνοιξε ένα θέμα με τις απορίες σου. Όταν διαγράφεις ένα άρθρο πάει στα διεγραμμένα, αν το διέγραψες οριστικά τότε πρέπει να έχεις ένα backup και να το επαναφέρεις από τη βάση δεδομένων. Άνοιξε θέμα με περιγραφή από τα προβλήματα που έχεις και μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει.
monoxromos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ok εχετε δικιο και με συγχωρειτε,αλλα το θεωρησα μαλλον απλό ,δεν βλεπω μεσα στο πινακα ελεγχου πουθενα ενδειξη διαγραμμενα για να τα επαναφερω.Τιποτα αλλο Παντως σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα