Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω πάρει αυτό

http://m.gearbest.com/virtual-reality/pp_217891.html

Και ενώ έχει ρύθμιση για το μέγεθος της οθόνης του κινητού, βλέπω πολύ θολά. Όχι μόνο εγώ δηλαδή, όλοι αυτοί οι γνωστοί μου που τους το έδωσα να το δοκιμάσουν. Ενώ με το αντίστοιχο χάρτινο η εικόνα είναι αρκετά πιο καλή. Δοκιμασμένο σε S3, S4 και OnePlus one. Όταν ανοίξω το καπάκι και απομακρυνθεί η οθόνη 1-2 πόντους πιο πίσω, τότε η εικόνα είναι άψογη. Αλλά έτσι μπαίνει φως και πρέπει να το κρατάω με το χέρι ανοιχτό.

Δημοσ.

Μη βάζετε link ρε γαμώτο, ακόμα και σε thread με free item πάλι κατάφερα να χρεώσω την κάρτα...

Για την ιστορία και συγνώμη για το OffTopic να αναφέρω απλά ότι μου ήρθε ειδοποιητήριο για συστημένο την Τρίτη 5/1 και παρέλαβα τελικά σήμερα τα RITECH II από το aliexpress. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές αν και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω σε πολύ υλικό.

Επί του θέματος από BMW/MINI ούτε φωνή ούτε ακρόαση... με το παράπονο τα βλέπω να μένουν τα ανιψάκια... 

Δημοσ.

Και εγω παραγγειλα χθες ενα ritech 3.

Ξυλωθηκα λιγο αλλα δε το εβρισκα και πουθενα εκτος απο gearbest απο το οποιο δε μπορω να κανω παραγγελια λογω cc.

Τωρα αν το δωσουν και αυτο εχει καλως.

Στο cardboard που ειχα παρει,δε μου εκανε το focal lenght στη μουρη μου.

Δημοσ.

Ξυλωθηκα λιγο αλλα δε το εβρισκα και πουθενα εκτος απο gearbest απο το οποιο δε μπορω να κανω παραγγελια λογω cc.

Μια χαρα κανεις παραγγελια απο gearbest με paypal balance.Στο paypal balance φορτωνεις χρηματα πανευκολα σε ενα λεπτο.

Δημοσ.

Υπάρχει και η revolut.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,τους γνωριζω τους εναλλακτικους τροπουες.

Απλα δεν εχω ορεξη να κατσω να μπλεξω για τις ελαχιστες αγορες που θα κανω.

Και τις πιο πολλες φορες μπορει να το βρω απο καπου αλλου που να γινεται αγορα,οπως τωρα,με 4Ε παραπανω.

Δημοσ.

Έχω κάνει και τω αίτηση πριν Κανά μήνα αλλά ακόμα τίποτα μάλλον δεν θα τα πάρουμε ποτε

Δημοσ.

Εγω ξερω μονο πως απο VW συμπληρωσαμε φορμες 2 εβδομαδες πριν απο την BMW/Mini και ακομα τπτ.......Εγω εστω δεν παρελαβα κατι απο αυτους.....Οποτε μαλλον θα τα παρουμε, το ποτε δεν ξερω.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...