ektelion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πρόκειται για την προσπάθεια της The Odd Gentlemen σε συνεργασία με τη Sierra να αναβιώσουν τη θρυλική σειρά που ουσιαστικά γέννησε το είδος των graphic adventures. Η σειρά ακολουθεί το format του episodic gaming. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα κεφάλαια. Το πρώτο προσωπικά με άφησε πολύ ικανοποιημένο, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρουσίασή μου για αυτό: 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιο review και μου εδωσες το εναυσμα να ασχοληθω μαζι του παλι μετα απο πολλα χρονια.. 1
ektelion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ! Εδώ οφείλω να σημειώσω κάτι: Αν και πιστεύω ότι καθίσταται σαφές από την παρουσίασή μου του σεναρίου, δεν πρόκειται για remake αλλά για reimagining (όπως το αποκαλούν οι ίδιοι οι δημιουργοί του) του αυθεντικού King's Quest. Το setting και τα ονόματα είναι ίδια, αλλά η πλοκή διαφέρει
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το καταλαβα το ανεφερες στο review οτι ειναι καινουργιο σεναριο που παταει πανω στο παλιο..
stratigos24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το βάζω και εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/345863-προσφορές-παιχνιδιών/?p=54867479
galanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πο ρε πουστη μου Sierra ftw..... η Sierra δεν έχει κλήσει; θα με κάνουν να παρατήσω τα mmo και να αρχίσω πάλι broken sword Gabriel night κτλπ .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα