Pap_Lam Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους, έχω το Modem/Router D7800 της Netgear ( VDSL/ADSL). Είμαι σε λειτουργία ADSL και το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές αργεί ή δεν φορτώνει καθόλου τις φωτογραφίες στο Internet, π.χ. στο Facebook.. Άλλαξα κανάλι, το έβαλα ακόμα και στα 5 GHz αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ;
SnakeMJK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μου το έκανε κ εμένα (forthnet) σε συγκεκριμένα site (fb και instagram κυρίως). Δοκίμασε να βάλεις άλλους DNS servers και όχι τους default του ISP. Εγώ έχω βάλει του opendns (208.67.222.222 · 208.67.220.220). Έχει και η google (8.8.8.8 - 8.8.4.4).
Pap_Lam Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ, παρεπιπτόντως είμαι στην Forthnet και το πρόβλημα εμφανίζεται στο Facebook και στο Instagram ακριβώς.. Θα δοκιμάσω του opendns πρώτα. Edit : Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι είτε με του opendns είτε της google είτε του Router.
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 α.firmware update για το ρουτερ. β,κλεινεις firewall se router και pc. γ.δοκιμη με καλωδιο. δ.δοκιμη με αλλο browser. εχω forthnet και δεν εχω θεμα με fb.το να μην ανοιξει καμια φορα καμια φωτογραφια ή να καθυστερησει μπορει να ειναι και θεμα του fb. 1
Pap_Lam Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γράφω εδώ : Το συγκεκριμένο Modem/Router είναι 800 Mbps στα 2.4 GHz και 1733 Mbps στα 5 GHz. Απ' ότι φαίνεται όμως στα 2.4 GHz δουλεύει μόνο στα 54 Mbps αφού αν το βάλω στα 289 Mbps ή στα 800 Mbps δεν δουλεύει ούτε η IPTV (κολλάει) ούτε ο Wi-Fi αντάπτορας που έχω (σετάρεται μόνο στα 2.4 GHz - 54 Mbps, πουθενά αλλού). Λες να είναι θέμα Software ή Hardware να το στείλω πίσω ; Πάντως είμαι στην τελευταία έκδοση λογισμικού και στο Router και στον αντάπτορα και στην IPTV και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καλώδιο από την IPTV στο Router, είναι σχετικά μακριά. Εάν βάλω VDSL υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί ; Οι ρυθμίσεις μου (Advanced Wireless Settings) : Fragmentation Length (256-2346) : 2346 CTS/RTS Threshold (1-2347) : 2347 Preamble Mode : Automatic Transmit Power Control : 100 % Ενεργοποίησα και αυτό : Enable AIRTIME FAIRNESS - Prevent network lag when slower devices connect Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2015 από Pap_Lam
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γράφω εδώ : Το συγκεκριμένο Modem/Router είναι 800 Mbps στα 2.4 GHz και 1733 Mbps στα 5 GHz. Απ' ότι φαίνεται όμως στα 2.4 GHz δουλεύει μόνο στα 54 Mbps αφού αν το βάλω στα 289 Mbps ή στα 800 Mbps δεν δουλεύει ούτε η IPTV (κολλάει) ούτε ο Wi-Fi αντάπτορας που έχω (σετάρεται μόνο στα 2.4 GHz - 54 Mbps, πουθενά αλλού). Λες να είναι θέμα Software ή Hardware να το στείλω πίσω ; Πάντως είμαι στην τελευταία έκδοση λογισμικού και στο Router και στον αντάπτορα και στην IPTV και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καλώδιο από την IPTV στο Router, είναι σχετικά μακριά. Εάν βάλω VDSL υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί ; το 800mbps θα ειναι σε 802.11n.αν οι συσκευες σου ειναι 802.11g δεν θα παιξουν παραπανω απο 54 mbps.μην βαλεις channel 12,13,auto.καμια σχεση με το vdsl .δεν εχει σημασια αν εχεις vdsl ή adsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα