jumaru1821 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..εχω ενα λαπτοπ acer και απο χθες που εσβησα το avg δε μου μπαινει στο ιντερνετ!δειχνει οτι εχει σημα κανονικα-στο itunes μπαινει-αλλα στο google chrome και στο internet explorer δε μπαινει!μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος;
Neg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..εχω ενα λαπτοπ acer και απο χθες που εσβησα το avg δε μου μπαινει στο ιντερνετ!δειχνει οτι εχει σημα κανονικα-στο itunes μπαινει-αλλα στο google chrome και στο internet explorer δε μπαινει!μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος; Άνοιξε τις ρυθμίσεις ίντερνετ και δες αν υπάρχει κάποιος ενεργοποιημένος αναμεταδότης Proxy ή αν είναι έστω ενεργοποιημένη η επιλογή. Αν Ναι απενεργοποίησε την και βάλε την προεπιλεγμένη επιλογή.
Neg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Που ειναι αυτο φιλε? Πίνακας ελέγχου, ρυθμίσεις ίντερνετ, συνδέσεις, ρυθμίσεις LAN
jumaru1821 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε το εκανα δεν ειναι αυτο..τι αλλο να ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα