Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα fan ψήκτρας

sakisspahos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,έχω τον 8350 και πανω του μία ψήκτρα της coolermaster,και έχω ένα πρόβλημα.
Το fanακι της ψήκτρας σταματάει,και για να ξαναρχίσει πρέπει να κάνω restart το pc...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας,έχω τον 8350 και πανω του μία ψήκτρα της coolermaster,και έχω ένα πρόβλημα.

Το fanακι της ψήκτρας σταματάει,και για να ξαναρχίσει πρέπει να κάνω restart το pc...

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Για αρχη βγαλε τους drivers της μητρικης σου και ξανα εγκατεστησε τους.Βαλε τους πιο προσφατους και αν στο κανει δοκιμασε να κατεβασεις μια παλαιοτερη εκδοση η αλλιος αν δεν μπορεις να βρεις πιο παλλιους βαλε αυτους απο το cd που εχουν. Αν δεν το κανει πες μου να δουμε κανα αλλο ενδεχομενο.

Τι εννοείς σταματάει? Το βλέπεις? Οταν σταματάει δεν υπερθερμένεται ο επεξεργαστής? Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλο connector αλλιώς αλλαξέ το fan

Δεν νομίζω τα drivers να επηρεάζουν τα fan connectors

Τι εννοείς σταματάει? Το βλέπεις? Οταν σταματάει δεν υπερθερμένεται ο επεξεργαστής? Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλο connector αλλιώς αλλαξέ το fan

Δεν νομίζω τα drivers να επηρεάζουν τα fan connectors

Δεν έχω καπάκι στο πλάι,και έτσι βλέπω όταν σταματάει ναι.

H ψήκτρα ζεματάει όταν σταματάει το fan της...Αλλά όταν κάνω restart και αρχίζει πάλι να λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα κρυώνει πάλι.

Αν ήταν θέμα connector,πιστεύω ότι δεν θα λειτουργούσε καθόλου...Αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό.

Αν το βάλεις σε 3pin connector θα δουλευει συνεχεια στο full αλλα θα φανει ανα έχει πρόβλημα το fan.  Μήπως φρακάρει ο ανεμστήρας? Εχεις την στοκ ψυκτρα? Αν ναι βάλε το φαν της στο 4pin του cpu για να δεις τι γίνεται

Αν το βάλεις σε 3pin connector θα δουλευει συνεχεια στο full αλλα θα φανει ανα έχει πρόβλημα το fan.  Μήπως φρακάρει ο ανεμστήρας? Εχεις την στοκ ψυκτρα? Αν ναι βάλε το φαν της στο 4pin του cpu για να δεις τι γίνεται

Δεν είμαι expert στα hardware θέματα :/
Νομίζω ότι είναι ήδη 3pin το fan

Ευχαριστώ πάντως.

Θα πάρω καινούργιο fan και βλέπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...