king2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Table tennis touch στα 95 λεπτά. Το καλύτερο ping pong παιχνίδι στο play store. 1
Lanc3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 μια ερωτηση παιδια ,σκεφτομαι να παρω καρτα προπληρωμενου χρονου για αγορες. Ειναι η ιδια διαδικασια οπως με paysafe ας πουμε ; Δηλαδη αγοραζω το παιχνιδι και μπορω να το δοκιμασω ποση ωρα ; Αν τελικα το επιστρεψω θα μου ερθουν και τα χρηματα πισω ; Μπορείς να πάρεις δωροκάρτα Google Play, δεν έχουν πολλά καταστήματα αλλά είναι η πιο ασφαλής κατά την γνώμη μου.
normal40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να πάρεις δωροκάρτα Google Play, δεν έχουν πολλά καταστήματα αλλά είναι η πιο ασφαλής κατά την γνώμη μου. Στα liddle νόμιζω είδα τέτοιες κάρτες γιαυτό ρώτησα.
Lanc3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω για τα Lidl καθώς εγώ πήρα από κατάστημα που επίσημα η google δηλώνει πως προμηθεύει τις κάρτες αυτές.Να ξέρεις οτι αυτα τα χρήματα πάνε κατευθείαν στον Google λογαριασμό σου δηλαδή μόλις πας να αγοράσεις κάτι θα λέει διαθέσιμο υπόλοιπο: τόσα €. Επίσης οταν αγοράζεις μια κάρτα τόσα χρήματα έχεις και διαθέσιμα, δηλαδή αν αγοράσεις των 15€ θα έχεις 15€ διαθέσιμο υπόλοιπο. Δεν είναι σαν τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Site: GooglePlay Gift Card
normal40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω για τα Lidl καθώς εγώ πήρα από κατάστημα που επίσημα η google δηλώνει πως προμηθεύει τις κάρτες αυτές. Να ξέρεις οτι αυτα τα χρήματα πάνε κατευθείαν στον Google λογαριασμό σου δηλαδή μόλις πας να αγοράσεις κάτι θα λέει διαθέσιμο υπόλοιπο: τόσα €. Επίσης οταν αγοράζεις μια κάρτα τόσα χρήματα έχεις και διαθέσιμα, δηλαδή αν αγοράσεις των 15€ θα έχεις 15€ διαθέσιμο υπόλοιπο. Δεν είναι σαν τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Site: https://play.google.com/intl/GR_gr/about/giftcards/">GooglePlay Gift Card Από που δηλαδή την πήρες;
iliasbass Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω είδα στο public τέτοιες κάρτες
normal40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είναι μακριά από εμένα... Οπότε θα πάω Liddle
king2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Με μια χρεωστικη παραγγελνετε πανεύκολα η paypal.
sam75 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μια ερώτηση : σε περίπτερα η αυτά τα καινούργια ψιλικα θα βρω;
king2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το Xenowerk δωρεάν από 1.32. Για πόσο δεν ξέρω. 6
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Για πόσο δεν ξέρω. Λογικα για παντα. Αν θυμαμαι καλά υπηρχε ενα term που λεει πως αν η εφαρμογη γινει δωρεαν στο Playstore μετα δεν μπορει να ξαναγινει επι πληρωμη. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα ομως. Αλλα ετσι κι αλλιως μπορουν να βαλουν in app purchases αν θελουν 1
king2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λογικα για παντα. Αν θυμαμαι καλά υπηρχε ενα term που λεει πως αν η εφαρμογη γινει δωρεαν στο Playstore μετα δεν μπορει να ξαναγινει επι πληρωμη. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα ομως. Αλλα ετσι κι αλλιως μπορουν να βαλουν in app purchases αν θελουν Δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια. Όπως και να έχει In App purchases ειχε και παλιοτερα και για την ώρα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι απλά εγινε δωρεάν 1
Lanc3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είναι μακριά από εμένα... Οπότε θα πάω Liddle Γι αυτό έβαλα το link με το site για να δεις τα καταστήματα, (τα σίγουρα είναι τα Public, Seven και Media Markt, για το αλλο δεν ξέρω).
normal40 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Seven ; αλήθεια; αύριο πρωί πάω να πάρω. Σε ευχαριστώ!! Ήμουν εν κινήσει και δεν είδα το Link...
Professor Xavier Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 This War of Mine https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.twommobile&referrer=utm_source%3DAppSales%26utm_medium%3DApp%26utm_campaign%3Dsale Από 14,49€ στα 4,99€ Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, 1 χρόνο το είχα στη λίστα μου αλλά δεν το αγόραζα γιατί το θεωρούσα ακριβό! https://youtu.be/4YMZICPDs4w https://youtu.be/Hxf1seOpijE
Προτεινόμενες αναρτήσεις