trabakoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γενικά είναι άπειρα τα "επί πληρωμή" icon pack που είναι δωρεάν. Με αναζητήσεις μόνο από τα προτεινόμενα σήμερα βρήκα καμιά 12αριά τέτοια. Τελευταία παίζουν πολλά, αλλά τα περισσότερα έχουν iaps και πλέον τα προσπερνάω προσωπικά Τα υπόλοιπα οκ, τους κάνω τη χάρη και τα βάζω στο account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για πάμε Τελευταία παίζουν πολλά, αλλά τα περισσότερα έχουν iaps και πλέον τα προσπερνάω προσωπικά Τα υπόλοιπα οκ, τους κάνω τη χάρη και τα βάζω στο account Τα in app στα icon packs είναι απλά για να κάνεις παραπάνω icons request. Δεν σε επηρεάζουν καθόλου δηλαδή. Μια χαρά είναι κατεβαζετε άφοβα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Παιδιά το Infinite Loop πολύ καλό παιχνιδάκι για να χαλάς την ώρα σου. Αξίζει αυτό ωραίος! Infinity Dungeon Evolution 0.99-->Δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sosc.firstfantasy1super 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ένα αρκετά καλό παιχνιδάκι μαζί με ένα ακόμα όμορφο Icon pack 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τα χω κανει register ολα στο account μου, δεν θα κατεβασω τιποτα, αλλα για καποιο λογο μ'αρεσει να παιρνω τζαμπα πραγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τα χω κανει register ολα στο account μου, δεν θα κατεβασω τιποτα, αλλα για καποιο λογο μ'αρεσει να παιρνω τζαμπα πραγματα Ετσι και οι περισσότεροι από εμάς πιστεύω Τις τελευταίες 3-4 μέρες έχω κάνει register κάπου στις 30 "paid" εφαρμογές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ωραία τα screenshots αλλά βάζετε και τα link από το Play store. Δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις search 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τα in app στα icon packs είναι απλά για να κάνεις παραπάνω icons request. Δεν σε επηρεάζουν καθόλου δηλαδή. Μια χαρά είναι κατεβαζετε άφοβα. Ή/και να έχεις πρόσβαση στα premium icons, δηλαδή είναι ψιλοκουτσουρεμένα icon packs σε κάθε περίπτωση ας πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τα χω κανει register ολα στο account μου, δεν θα κατεβασω τιποτα, αλλα για καποιο λογο μ'αρεσει να παιρνω τζαμπα πραγματα Και τώρα έρχομαι εγώ ο αδαής και ρωτάω: και πως κάνουμε register το app στο λογαριασμό μας?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Και τώρα έρχομαι εγώ ο αδαής και ρωτάω: και πως κάνουμε register το app στο λογαριασμό μας?? Αν έχεις περάσει το google account σου σε κάποια συσκευή που δεν έχεις πλέον ή δεν την χρησιμοποιείς και δεν έκανες αποσύνδεση, βάζεις να κάνει εγκατάσταση σε αυτή (μιλάω φυσικά για όταν μπαίνουμε απο το pc όχι απο το κινητό) κ απλά στην ουσία έτσι κρατάς τη εφαρμογή στο ιστορικό παραγγελιών σου χωρίς να την κάνει εγκατάσταση πρώτα πουθενά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αν έχεις περάσει το google account σου σε κάποια συσκευή που δεν έχεις πλέον ή δεν την χρησιμοποιείς και δεν έκανες αποσύνδεση, βάζεις να κάνει εγκατάσταση σε αυτή (μιλάω φυσικά για όταν μπαίνουμε απο το pc όχι απο το κινητό) κ απλά στην ουσία έτσι κρατάς τη εφαρμογή στο ιστορικό παραγγελιών σου χωρίς να την κάνει εγκατάσταση πρώτα πουθενά. Και φυσικά σου δίνει επιλογή να επιλέξεις διαφορετική συσκευή για εγκατάσταση, όταν αποφασίσεις να την κατεβάσεις, σωστά? Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θάχω pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Και φυσικά σου δίνει επιλογή να επιλέξεις διαφορετική συσκευή για εγκατάσταση, όταν αποφασίσεις να την κατεβάσεις, σωστά? Ακριβώς Επιλέγεις την συσκευή απλά. Ακόμα κ rom σε κινητό να αλλάξεις, αν δεν έχεις κάνεις αφαίρεση του google account θα σου δείχνει ακόμα κ αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτο που εκανες λεγεται αλητεια. Εχω παιξει 135 πιστες σε καμποσες ωρες, θελεις να με καταστρεψεις. Θα με βρεις μπροστα σου ομως, δε θα περασει ετσι αυτο που μου εκανες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 3 "γυρισαν" σε ηδη paid (Swiftly switch - Pro, Infinity Dungeon Evolution, Danmaku Unlimited 2), κρατησαν λιγες ωρες φαινεται... Thanks anyway, keep it up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 3 "γυρισαν" σε ηδη paid (Swiftly switch - Pro, Infinity Dungeon Evolution, Danmaku Unlimited 2), κρατησαν λιγες ωρες φαινεται... Thanks anyway, keep it up Ναι κάποια κρατάνε λίγες ώρες. Οποιος προλάβει είναι. Πολύ καλο αυτό αρκεί να τις προλαβαίνουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις