panoskir Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 To Neuroshima Hex στα 0,89€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Mobile Doc Scanner 3 + OCR στα 0,50€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stoik.mdscan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Mobile Doc Scanner 3 + OCR στα 0,50€ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stoik.mdscan Στο Amazon το έχει δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Motorsport Manager €0.10 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Site: LIMBO 1.09€ Lara Croft Go και Hitman GO στα 0.99€, που έχουν ξαναπαίξει πολλές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Call of Duty:Black Ops Zombies 1.79€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Lifeline whiteout 0.10€ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Lifeline whiteout 0.10€ Προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Αν ξέρει κάποιος τι είδους αγορές εννοεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά να αναφέρω κυρίως για όσους έχουν revolut και όρεξη... Λογικά μπορείς να αλλάξεις εύκολα address από το wallet.google.com και να πας όπου θες virtually. Το ουκρανικό, το Ινδικό και πολλές φορές το Ρώσσικο έχουν αρκετά καλές τιμές σε διάφορες εφαρμογές. Δεν το έχω δοκιμάσει για άλλους λόγους ακόμα αλλά με revolut μπορεί να συμφέρει αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά να αναφέρω κυρίως για όσους έχουν revolut και όρεξη... Λογικά μπορείς να αλλάξεις εύκολα address από το wallet.google.com και να πας όπου θες virtually. Το ουκρανικό, το Ινδικό και πολλές φορές το Ρώσσικο έχουν αρκετά καλές τιμές σε διάφορες εφαρμογές. Δεν το έχω δοκιμάσει για άλλους λόγους ακόμα αλλά με revolut μπορεί να συμφέρει αρκετά... Στην Αγγλία γίνονται συνέχεια προσφορές αλλά μπορεί να γίνει καμία χαζομάρα γιατί η Google θα το καταλαβαίνει λογικά οπότε μπορεί να σε μπλοκαρει τον λογαριασμό και είναι κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Στην Αγγλία γίνονται συνέχεια προσφορές αλλά μπορεί να γίνει καμία χαζομάρα γιατί η Google θα το καταλαβαίνει λογικά οπότε μπορεί να σε μπλοκαρει τον λογαριασμό και είναι κρίμα. Προς το παρόν η μόνη χαζομάρα που έχει γίνει είναι ότι δεν μπορώ να φύγω από USA. Αλλά να σου μπλοκάρει το λογαριασμό δεν παίζει. Στη χειρότερη να μην σε αφήσει να αλλάξεις χώρα για κάποιο διάστημα (άντε μια μέρα συνήθως...). Εκεί που δεν σε αφήνει να αλλάξεις χώρα είναι αν ενεργοποιήσεις το family sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Στην Αγγλία γίνονται συνέχεια προσφορές αλλά μπορεί να γίνει καμία χαζομάρα γιατί η Google θα το καταλαβαίνει λογικά οπότε μπορεί να σε μπλοκαρει τον λογαριασμό και είναι κρίμα.Ουκρανια, οι τιμές σε τέτοιες υπηρεσίες ειναι στο πάτωμα. Ίσως καποια που είναι σε μας σε "προσφορά" από ουκρανια να είναι απλά η κλασική τιμή τους. Αν κρίνω από άλλες υπηρεσίες της google, microsoft,dropbox κλπ 2-3 πράγματα που πληρωσα με χώρα ουκρανια ήταν η πιο φθηνή επιλογή σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Motorsport Manager €0.10 Ωραίο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Double dragon trilogy 0.99 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotemu.ddtrilogy Εγω δεν θα το παρω γιατι μου ειχε φαει πολλα δεκαρικα......... Υποστηριζει gamepad αλλα νομιζω οχι αγκωνιες!!!!!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Double dragon trilogy 0.99 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotemu.ddtrilogy Εγω δεν θα το παρω γιατι μου ειχε φαει πολλα δεκαρικα......... Υποστηριζει gamepad αλλα νομιζω οχι αγκωνιες!!!!!!! Γέλασα πολύ!! Παρεμπιπτόντως κι εμένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις