Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πήρα και εγώ, για android box κάνει;

Η αλήθεια είναι ότι το αγόρασα από χθες και έχω από τις καλύτερες εμπειρίες χρήσης. Το δοκίμασα βέβαια μόνο σε windows και Mac κ όλα άψογα. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά αυτό μου φάνηκε από τα πιο βολικά. Αξίζει τα λεφτά του προσωπική μου άποψη.

Screenshot_4.jpg

Παραπάνω είναι τι υποστηρίζει από της σελίδα τους.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικό το unified remote παιδιά μην το σκέφτεστε για αγορά. Και εγώ ξεχνάω τον υπολογιστή μερικές φορές ανοιχτό η θέλω να κάνω κάποια δουλειά και μέσω κινητού το κάνω πολύ εύκολα από όπου και αν είμαι

• Moderators
Δημοσ.

Στο Unified Remote πρεπει να εισαι στο ιδιο WLAN για να λειτουργησει ή υποστηριζει και διαχειριση μεσω 3G πχ?

Δημοσ.

Στο Unified Remote πρεπει να εισαι στο ιδιο WLAN για να λειτουργησει ή υποστηριζει και διαχειριση μεσω 3G πχ?

Οχι και με 3g Lte μπορείς να το δουλέψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό το unified remote παιδιά μην το σκέφτεστε για αγορά. Και εγώ ξεχνάω τον υπολογιστή μερικές φορές ανοιχτό η θέλω να κάνω κάποια δουλειά και μέσω κινητού το κάνω πολύ εύκολα από όπου και αν είμαι

Με το teamviewer δεν μπορείς; 

Δημοσ.

εγω αυτο το κανω με το google desktop δωρεαν. πολυ απλο στη χρηση του και μεσω 3G/LTE

Δημοσ.

Οχι και με 3g Lte μπορείς να το δουλέψεις.

Στη μία και μοναδική δοκιμή που το έκανα εκτός σπιτιού δεν είχα πρόσβαση μέσω  3g στον υπολογιστή μου. Δεν έβρισκε server με τίποτα. Για wlan εντός σπιτιού δουλεύει μια χαρά.. 

Δημοσ.

Στη μία και μοναδική δοκιμή που το έκανα εκτός σπιτιού δεν είχα πρόσβαση μέσω 3g στον υπολογιστή μου. Δεν έβρισκε server με τίποτα. Για wlan εντός σπιτιού δουλεύει μια χαρά..

Πρέπει να κάνεις αυτό και μετά είσαι έτοιμος

https://www.unifiedremote.com/tutorials/how-to-enable-external-connections

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμάστε το, κατεβάστε την δωρεάν έκδοση που δίνει το δικαίωμα ενός (νομίζω) ocr. Η προσφορά είναι μέχρι 25/8 μετά υπάρχει δυνατότητα συνδρομής με 5 ευρώ το μήνα!!! Για μένα αξίζει, ακόμη και το κροπάρισμα και η ευθυγράμιση (Prespective correction) που κάνει στη φωτογραφία ενός βιβλίου με κλίση είναι φανταστικό. δεν το έβαλα μόνο επειδή το είδα.

A! Και η περίοδος επιστροφής είναι δύο ώρες (αν δεν δουλεύει σωστά δηλαδή και την απεγκαταστήσετε θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας.

Το βλέπω ακόμα 4.4 ισχύει δηλαδή ακόμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...