tehAllantin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Μιας και δεν εχω ιδέα απο apple, ειπα να ρωτήσω εδώ. Ένα φιλαράκι έχει ένα παλιό macbook που ισχυρίζεται ότι "σέρνεται". Φυσικά δεν ρώτησα περαιτέρω γιατί το σέρνεται είναι σχετικό. Μου είπε ότι έχει budget 1500eu. Μπορεί να βρεί κάτι; Μένουμε Ολλανδία btw. ευχαριστώ!
Neg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_apple-macbook-pro-13-met-retina-display-mf840n-a-1376208.html Με 256GB SSD, Force Touch Trackpad, Retina και τα κλασσικά
thimios55 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια γεια σας.Ενδιαφερομαι για εναν MAC, συγκεκριμενα για δωρο στη γυναικα μου. Ποσταρα κι αλλου και μου ειπαν να ποσταρω κι εδω που ειστε πιο ειδικοι στα MAC.Ψαχνω ενα MAC λοιπον για χρηση 3d graphics και Autocad. Τα λεφτα που δινω ειναι μεχρι 1800€ ταβανι!!!Εκτος κι αν υπαρξει κατι εξαιρετικο στα 2000!! Περιμενω προτασεις μονο για MAC γιατι η γυναικα μου θελει αποκλειστικα και μονο MAC.Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις προτασεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα