Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

τις προαλλες κατεβασα ενα παιχνιδι απο τορρεντ. Το θεμα ειναι οτι ειχε ιο μεσα και μου κλειδωσε ολα τα αρχεια.Και στον ssd(λειτουργικο) και στον 2ο δισκο(αποθηκευτικο).

Τα αρχεια εχουν καταληξη vvv.

Αρχικα εκανε αντιγραφα σε ΚΑΘΕ φακελο που υπηρχε στους δισκους,ενα html και ενα txt.

Ζητουσε 500$ σε bitcoin για να ξεκλειδωθουν,αλλιως θα διαγραφοταν ολα.

Ουτε με επαναφορα,ουτε με κανεναν απο τους κλασικους τροπους φτιαχνοταν.

Αφου εκανα ελεγχο απο διαφορα Antivirus κτλ κτλ,εκανα φορματ.

Ολα οκ,απλα ΟΛΑ τα αρχεια μου παρεμειναν κλειδωμενα.

Εχεις κανεις καμια ιδεα αν μπορω να τα ξεκλειδωσω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Διάβασα για περιπτώσεις που πληρώθηκαν τα χρήματα και δεν έγινε ξεκλείδωμα των αρχείων. 

Δυστυχώς, τα έχασες τα αρχεία σου. 

Είναι ένας ιός που σαρώνει το τελευταίο διάστημα

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε προγεστερη ημερομηνια. Αν αυτο ειναι εφικτο ισως σωσεις μερικα απο τα αρχεια σου.

Δημοσ.

μην κατεβαζετε απο τορρεντ προγραματα και παιχνιδια , η εφοσον κατεβαζετε, να κατεβαζετε απο εμπιστα site και να διαβαζετε τα comments .

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,

τις προαλλες κατεβασα ενα παιχνιδι απο τορρεντ. Το θεμα ειναι οτι ειχε ιο μεσα και μου κλειδωσε ολα τα αρχεια.Και στον ssd(λειτουργικο) και στον 2ο δισκο(αποθηκευτικο).

Τα αρχεια εχουν καταληξη vvv.

Αρχικα εκανε αντιγραφα σε ΚΑΘΕ φακελο που υπηρχε στους δισκους,ενα html και ενα txt.

Ζητουσε 500$ σε bitcoin για να ξεκλειδωθουν,αλλιως θα διαγραφοταν ολα.

Ουτε με επαναφορα,ουτε με κανεναν απο τους κλασικους τροπους φτιαχνοταν.

Αφου εκανα ελεγχο απο διαφορα Antivirus κτλ κτλ,εκανα φορματ.

Ολα οκ,απλα ΟΛΑ τα αρχεια μου παρεμειναν κλειδωμενα.

Εχεις κανεις καμια ιδεα αν μπορω να τα ξεκλειδωσω?

Ευχαριστω.

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε προγεστερη ημερομηνια. Αν αυτο ειναι εφικτο ισως σωσεις μερικα απο τα αρχεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

μην κατεβαζετε απο τορρεντ προγραματα και παιχνιδια , η εφοσον κατεβαζετε, να κατεβαζετε απο εμπιστα site και να διαβαζετε τα comments .

Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνουν σε torrent site χωρίς adblock. Και σε έμπιστα site (kickass πχ) άμα δεν έχεις adblock και δεν προσέχεις που πατάς, υπάρχουν fake torrent που κατεβάζεις αντί για torrent, εκτελέσιμο αρχείο. Αυτό τους πιο έμπειρους χρήστες τους βάζει σε υποψία, αλλά πολλοί αρχάριοι τη πατάνε και το ανοίγουν.

Με λίγα λόγια, πάντα όταν μπαίνετε σε τέτοια site να χρησιμοποιείτε adblock. Δεν πάμε χωρίς όπλο στο πόλεμο.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To game ηταν το Ass Creed Synd... τα τορρεντ τα βλεπω σα ναρκες πλεον. Αυριο θα δοκιμασω το προγραμμα που προτεινετε.

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παντως! 

Ελπιζω να πανε ολα καλα!

(το παθημα εγινε μαθημα πλεον)

:-)  :-)  :-)

Δημοσ.

Δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/566339-%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/

Υπαρχουν πολλες παραλλαγες του ιου, μκαρι να σαι τυχερος και η δικη σου να περιεχεται στο προγραμμα της kaspersky. Μονο ετσι!

• Like 2
Δημοσ.

Χρησιμοποιησα τα προγραμματα, καταφεραν να επιστρεψουν τα τραγουδια απο vvv σε μορφη Mp3.

Δυστυχως οι φωτο κ τα υπολοιπα αρχεια παραμενουν vvv.

Δε μου παει η καρδια να τον κανω format... Θα περιμενω...

I believe in a wonder!   :shock:

Σας ευχαριστω κ παλι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...