ababapanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τελικά με τον φιλο σου που σου έκανε την λαθος δουλειά τι εγινε? σου επέστρεψε εστω κάποια χρήματα πισω ?
xarda Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Άλλαξε φλάτζα κεφαλής μόνος του και είναι μια χαρά τώρα.Δεν χάνει λάδι ουτε καίει.
xarda Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα παραμένει δυστηχώς....Γύρισε και τον στρόφαλο 180 μοίρες μήπως και εφταιγε αυτό αλλα τίποτα παλι.Φτάνει 5000-5100 στροφές και πιάνει κόφτη. Ο εγκέφαλος εμφανίζει αισθητήρας HALL αλλα ο μηχανικός λέει να το δεί ηλεκτρολόγος...Αλλα λεφτά πάλι...Μήπως με δουλεύουν ψιλό γαζί;
dollyyy19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 οχι,δεν σε δουλευουν ψιλο γαζι ο μηχανικος κλπ.....μας δουλευουν οι κατασκευαστες που εχουν βαλει χιλια δυο αισθητηρια χωρις λογο...... καποτε,ειχα τουρμπισει το οχημα μου και ειχα βαλει 5-6-7 οργανα μετρησης για να εχω μια εικονα της λειτουργιας.τα κρατησα στο οχημα για καιρο και εμοιαζε με πινακα διαστημοπλοιου,ωσπου ενα παπουδι με ταπωσε:"ρε φιλε,αν το μοτερ δουλευει οπως θελεις,και εχεις εμπιστοσυνη στην δουλεια που εκανες,τι τα κρατας τα ρολογια???"......ετσι και οι κατασκευαστες.αλλα μια λαθος ενδειξη των αισθητηρων,την πληρωνουμε εμεις......ο ηλεκτρολογος μπορει να δει τον λογο που δεν στροφαρει.πες του οτι θα πληρωθει,μονο αν κανει δουλεια.....(εγω ,δεν θα δεχομουν.καποιος πρεπει να πληρωσει για την ευρεση-επισκευη της βλαβη του οχηματος Σου.τσαμπα κανεις δεν δουλευει)
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το πρόβλημα παραμένει δυστηχώς....Γύρισε και τον στρόφαλο 180 μοίρες μήπως και εφταιγε αυτό αλλα τίποτα παλι.Φτάνει 5000-5100 στροφές και πιάνει κόφτη. Ο εγκέφαλος εμφανίζει αισθητήρας HALL αλλα ο μηχανικός λέει να το δεί ηλεκτρολόγος...Αλλα λεφτά πάλι...Μήπως με δουλεύουν ψιλό γαζί; Το διαγνωστικό δείχνει πρόβλημα στον αισθητήρα HALL, τον αισθητήρα ΔΕΝ τον έχεις αλλάξει, παρόλα αυτά αναρωτιέσαι γιατί δεν διορθώνεται το πρόβλημα... Τι να πω... πες του οτι θα πληρωθει,μονο αν κανει δουλεια.....(εγω ,δεν θα δεχομουν Ωραίο και αυτό, προτείνεις κάτι με το οποίο στην ουσία διαφωνείς
paylidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέχρι να αλλάξεις τον αισθητήρα δεν εχει νόημα καμία αλλη εικασία. Με τα λεφτά που έδωσες για δοκιμές αναστροφής του εκκεντροφόρου ηλεκτρολόγους αντιπροσωπεία κ δε συμμαζεύεται θα τον είχες αλλάξει...
Invader Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Υπεύθυνος είναι πρώτα ο κάτοχος που τραβολογιέται σε αλμπάνηδες (εκ του αποτελέσματος).Χάνει λάδια,λάθος χρονισμός,σφάλμα αισθητήρα...καλά που έγινε και επισκευή.Μάθημα για όλους να διαλέγουμε σωστούς επαγγελματίες.Καλό κουράγιο να πω στον κάτοχο.
xarda Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ημαρτον πραγματικά πασχαλιάτικα...! Άλλαξα και τον αισθητήρα στροφάλου που 100% ηταν αυτο το πρόβλημα καθώς οταν τον εβγαλε ήταν σπασμένος...Οπότε αυτό ήταν.Ολα καλα λοιπόν εδω και 2 εβδομάδες...Σήμερα ανεβαινω στο αυτοκίνητο να πάω 2 χιλιόμετρα πιο κάτω να πάρω τσιγάρα (ενώ ήταν κρύος ο κινητήρας) σιγά σιγα, και ξαφνικά πως πέφτει το μάτι μου στον δείκτη θερμοκρασίας!!! ΕΛΕΟΣ 110 βαθμοί έλεγε!!1.Το περίεργο είναι πως δεν ήταν δυνατόν λόγω της μικρής απόστασης να προλάβει να ανεβάσει τοση θερμοκρασία2.Αναψε και το λαμπάκι στο ταμπλό για θερμοκρασία.3.Άφησα το αυτοκίνητο στο γκαραζ 5 ώρες και πρίν λίγο παω βάζω το κλειδί γυρίζω τον διακόπτη (χωρίς να το βάλω μποροστά) και βλέπω πως η θερμοκρασία εχει κολλήσει στους 110 βαθμούς αν και η μηχανή είχε κρυώσει.Τηλεφώνησα στον μηχανικό μου λεει πρέπει να το δώ.Πότε μπορεις μπαρμπαγιώργο;;;Την Τετάρτη! Αντε γεια πασχαλιάτικα....Τα φώτα σας...
lary7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 O αισθητηρας θερμοκρασιας ειναι λογικα. Θα διαβαζει οτι ναναι τιμες και θελει αλλαγμα, λογικα θα σου αναβει και τερμα το βεντιλατερ μολις βαζεις μπρος. Το επαθα και εγω το καλοκαιρι,απλα σε εμενα αναβε τερμα το βεντιλατερ χωρις λογο, ενω ημουν σε ταξιδι. Πιστευω δεν θα εχεις προβλημα να το κυκλοφωρισεις, καλου κακου κανε ενα τεστ να δεις αν ζεσταινει τα νερα με 5-10 λεπτα οδηγησης, αν ναι ειναι κολημενος ανοιχτος και η μηχανη ψυχεται.
Joshua21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ημαρτον πραγματικά πασχαλιάτικα...! Άλλαξα και τον αισθητήρα στροφάλου που 100% ηταν αυτο το πρόβλημα καθώς οταν τον εβγαλε ήταν σπασμένος...Οπότε αυτό ήταν.Ολα καλα λοιπόν εδω και 2 εβδομάδες... Σήμερα ανεβαινω στο αυτοκίνητο να πάω 2 χιλιόμετρα πιο κάτω να πάρω τσιγάρα (ενώ ήταν κρύος ο κινητήρας) σιγά σιγα, και ξαφνικά πως πέφτει το μάτι μου στον δείκτη θερμοκρασίας!!! ΕΛΕΟΣ 110 βαθμοί έλεγε!! 1.Το περίεργο είναι πως δεν ήταν δυνατόν λόγω της μικρής απόστασης να προλάβει να ανεβάσει τοση θερμοκρασία 2.Αναψε και το λαμπάκι στο ταμπλό για θερμοκρασία. 3.Άφησα το αυτοκίνητο στο γκαραζ 5 ώρες και πρίν λίγο παω βάζω το κλειδί γυρίζω τον διακόπτη (χωρίς να το βάλω μποροστά) και βλέπω πως η θερμοκρασία εχει κολλήσει στους 110 βαθμούς αν και η μηχανή είχε κρυώσει. Τηλεφώνησα στον μηχανικό μου λεει πρέπει να το δώ.Πότε μπορεις μπαρμπαγιώργο;;;Την Τετάρτη! Αντε γεια πασχαλιάτικα.... Τα φώτα σας... Είτε το όργανο θερμοκρασίας στο ταμπλό έχει κολλήσει, είτε ο αισθητήρας θερμοκρασίας δεν δίνει σωστές τιμές, είτε έχει πρόβλημα κάπου στην καλωδίωση. Κατευθείαν στον ηλεκτρολόγο(και όχι στον μηχανικό) για διάγνωση και αποκατάσταση της βλάβης. Για σήμερα χλωμό να βρεις κάποιον να δουλεύει(η Mεγάλη Παρασκευή είναι κατ΄έθιμο αργία για τα συνεργεία), αύριο ίσως βρεις κάποιον.
Γιαούρτι Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 άσε τους ηλεκτρολόγους και τους μηχανικούς και πέρασε μια βόλτα από εδώ.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Βαλε το μπροστα κανενα 10λεπτο στο ρελαντι και πιασε τα κολλαρα και το πανω και το κατω.εκει θα καταλαβεις τι παιζει με τις θερμοκρασιες σου.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εγω λεω να το φτιαξεις πριν το κουνησεις, γιατι μερες που ναι σε βλεπω παλι για φλατζες και ρεκτιφιέ. Πανε σε ενα ηλεκτρολογο, παρε σημερα κανενα τηλεφωνο να δεις αν ειναιι ανοιχτα, μην κανεις ασκοπες βολτες. Οπως αν δουλευει ο ανεμιστηρας συνεχεια, μπορει να σου βγαλει αλλο προβλημα. Κριμα τετοιες μερες σου δενονται τα χερια. Εκτος αν βρεις κανενα βενζιναδικο-ηλεκτρολογιο θα σαι πολυ τυχερος
xarda Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Όταν το βάζω μπροστά γυριζει το βεντιλατερ κανονικά.Ουτε στο φουλ ουτε ειναι σταματημένο. Βαλε το μπροστα κανενα 10λεπτο στο ρελαντι και πιασε τα κολλαρα και το πανω και το κατω.εκει θα καταλαβεις τι παιζει με τις θερμοκρασιες σου. Τα κολλάρα ποια είναι; Ιδέα δεν εχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα