splashboogie Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Eξαρτάται πως εσύ θεωρείς κάτι ικανοποιητικό ή καλό. Τυχαίνει να το έχει συγγενικό μου πρόσωπο το edge + και η διάρκεια της μπαταρίας δεν είναι καλή, τουλάχιστον για την χρήση που κάνω εγώ σε συσκευές με πολύ data και browsing. Και που έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το edge ( από 2600 σε 3000mah)δεν φαίνεται να κερδίζει κάτι από αυτό. Έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3220mah όπως του note 4 που έχει και πάνω κάτω τα ίδια specs με το s6 edge plus με εξαίρεση την ram και καλύτερης μπροστινής κάμερας. Anw, πρέπει να αρχίζουν να βάζουν τις 4000mah μπαταρίες όπως κάνουν ήδη αρκετές κινέζικες εταιρείες στις συσκευές τους. *Η μπαταρία σε κανένα από τα τωρινά flagships δεν είναι σε τόσο καλό επίπεδο. Έχω να δω πραγματικά καλή διαχείριση μπαταρίας από το LG G2 φαντάσου. Θα σου ελεγα ότι αυτό που γραφείς δεν έχει νόημα διότι ισχυει για όλα τα flagship αλλά με πρόλαβες ναι υποαυτο το πρίσμα συμφωνούμε.
Noex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μου αρέσει που ρωτάει ανάμεσα σε δύο και όλοι "σκοτώνεστε" να του πείτε τα δικά σας... Ας απαντήσω στο θέμα που άνοιξε το παιδί, ας γράψω και εγώ την γνώμη μου βάσει και της δικής μου εμπειρίας. Ναι, είναι διαφορετικες τελείως συσκευές. Δεν είναι θέμα χειρότερου ή καλύτερου, απλά θα σου παραθέσω/εκθεσω δυο τρία πράγματα και για τις δυο. Ωραίες οθόνες και τα δύο, μπορεί το ένα να έχει παραπάνω ανάλυση (s6 edge +) αλλά σε αυτές τις ίντσες δύσκολα θα διακρίνεις διαφορες. Κατασκευή και στα δύο είναι πολύ ωραία, το design είναι και θέμα γουστου αν και σε πολλά σημεία το Samsung,λόγω της συνήθειας του να πηγαίνει μαζί με την apple, φέρνει αρκετά σε iPhone. Εδώ πάλι τίθεται το τι σου αρέσει. IOS ή Android. Εγώ προτιμώ το δευτερο λόγω ελευθερίας και μη περιορισμού στα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε αντίθεση με το IOS που είναι ένα κλειστού τύπου os σταθερο πολύ μεν αλλά πολύ περιορισμένο. Από μπαταρία όπως θα διαβάσεις σε πολλά σαιτ και όχι μόνο εδώ, του s6 είναι δυστυχώς κακή/μικρη. Η οθόνη του πραγματικά ρουφάει όλο το σύμπαν.. Το σώζει το fast charging αλλά και πάλι.. Το i6 τα πάει καλύτερα σε αυτο. Και τα δύο σε θέμα browsing/multitasking κτλ δεν θα έχεις με κανένα από τα δύο πρόβλημα (αυτό έλειπε). Θα μπορούσα να σου κάνω πλήρη ανάλυση για το καθένα αλλά νομίζω είναι περιττό καθώς υπάρχουν άπειρα video comparison ή Vs (όπως προτιμάς) που τα υπέρ αναλύουν εις βάθος. Θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να σου προτείνω και άλλες συσκευές στα μισά χρήματα από αυτά που σκοπεύεις να δώσεις αλλά δεν θα το κάνω, γιατί ρωτάς για αυτά τα δύο συγκεκριμένα. Είναι καθαρά δική σου αποφαση σε ποιο θα πας / αν πας. Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ.
frix_ath Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα και τα 2 κινητα και τα εχω δουλεψει πολυ και τα 2...προσωπικα προτιμω το s6edge+ το οποιο και εχω ακομα: Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, και πολυ πιο ομορφο απο το....ασχημοπαπο iphone....που ειναι, ισως απο τα ασχημοτερα κινητα της αγορας! Τουναντιον το edge plus το ομορφοτερο της αγορας ή απο τα πιο ομορφα. Επισης φορτιση: γρηγορη φορτιση το samsung 0-100 82' οταν το ip θελει 180' !! Πραγμα απαραδεκτο! Διαρκεια μπαταριας μετρια κ στα δυο. Επικεντρωνομαι δηλ.στην ομορφια, στην ποιοτητα κατασκευης και στην γρηγορη φορτιση. 3 στοιχεια με χαωδη δθαφορα υπερ της samsung. Στην καμερα&οθονη, λιγο πολυ εχουν πολυ καλες καμερες και τα 2 οθονες υπεροχες και τα 2 αν και το edge+ εχει λιγο μεγαλυτερη. Λειτουργικο δεν θα κρινω ποιο ειναι καλυτερο....αναλογα εσυ που κλεινεις περισσοτερο. Θα σου προτεινα το edge plus με κλειστα νατια....
Noex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα και τα 2 κινητα και τα εχω δουλεψει πολυ και τα 2...προσωπικα προτιμω το s6edge+ το οποιο και εχω ακομα: Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, και πολυ πιο ομορφο απο το....ασχημοπαπο iphone....που ειναι, ισως απο τα ασχημοτερα κινητα της αγορας! Τουναντιον το edge plus το ομορφοτερο της αγορας ή απο τα πιο ομορφα. Επισης φορτιση: γρηγορη φορτιση το samsung 0-100 82' οταν το ip θελει 180' !! Πραγμα απαραδεκτο! Διαρκεια μπαταριας μετρια κ στα δυο. Επικεντρωνομαι δηλ.στην ομορφια, στην ποιοτητα κατασκευης και στην γρηγορη φορτιση. 3 στοιχεια με χαωδη δθαφορα υπερ της samsung. Στην καμερα&οθονη, λιγο πολυ εχουν πολυ καλες καμερες και τα 2 οθονες υπεροχες και τα 2 αν και το edge+ εχει λιγο μεγαλυτερη. Λειτουργικο δεν θα κρινω ποιο ειναι καλυτερο....αναλογα εσυ που κλεινεις περισσοτερο. Θα σου προτεινα το edge plus με κλειστα νατια.... ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα