Προς το περιεχόμενο

IPhone 6 plus ή Samsung galaxy s6 edge plus ? και Γιατί?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά είναι εφάμιλλα κινητά. Το γιατί είναι χειρότερο από αυτά δεν έχω καταλάβει αλλά δε χρειάζεται να κουράζουμε άλλο.Δε θα βγει άκρη.

Σωστά τσ λες, αλλά δες το από την αλλη πλευρά, Σε τι είναι καλύτερο το m9 +από αυτά και γιατί να δώσει κάποιος 700 ευρώ για να υο το παρει την ώρα που κάποια από αυτά που ανέφερα κάνουν 400-550

και είναι καλύτερα

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστά τσ λες, αλλά δες το από την αλλη πλευρά, Σε τι είναι καλύτερο το m9 +από αυτά και γιατί να δώσει κάποιος 700 ευρώ για να υο το παρει την ώρα που κάποια από αυτά που ανέφερα κάνουν 400-550

και είναι καλύτερα

1)Κατά τη γνώμη μου,είναι πολύ όμορφο και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να κρατήσεις ένα κινητό πέρα απ'τα specs,

2)Πιθανολογω ότι θα πέσει και σε αυτή τη συσκευή η τιμή της όπως έπεσε σε κάποιες από αυτές τις συσκευές μετά από κάποιους μήνες.

Δημοσ.

Για παράδειγμα :Επεξεργαστή xelio x10,3gb ram, μεταλλικό,μέτρια κάμερα,δακτυλικο αποτύπωμα, 4000mah αντί για 2800 mah του m9 PLUS, έχει και το Xiaomi redmi note 3 που κάνει 200 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Ο Χ10 είναι midrange επεξεργαστης!

Πάρε από τα ουαου benchmark στην πράξη είναι χειρότερος από το sd800 στο θέμα gpu και λίγο κλτρος στην επεξεργαστική ισχύει!

Δν συγκρίνεται με αυτά που φοράν οι τωρινές ναυαρχίδες!(μν πω κ για τις ταχύτητες των ραμ που υποστηρίζει)

Στο θέμα μας!

Διάλεξε λογισμικό απλά!

Τα κινητά είναι εφαμιλα κανένα δν είναι κλτρο το άλλο!

Το s6 έχει κλτρη οθόνη(ίσως και κάμερα) το i6 κλτρο επεξεργαστή/επιδωσεις στα παιχνιδια μπαταρια και κλτρη κατασκευή!

Οποιο και να πάρεις δν θα το μετανιώσεις!

Αμα έχεις όμως σκοπό να το κρατήσεις 2+ χρονια επέλεξε ι6 για τις αναβαθμίσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται τις απατήσεις έχεις, καθώς και τα 2 είναι τελείως διαφορετικά σαν κινητά... Ποιά είναι τα κριτήρια σου ?

Πολυ καλη καμερα κ ιδιαιτερα σε νυχτερινη ληψη! να κατεβαζω βιντεο απο youtube δωρεαν εικονα αλλα κ ηχου Να εχω γενικα την ανεση στις εφαρμογες και να παιζει δυνατα παιχνιδια μεγαλης αναλυσης

Δημοσ.

και είναι καλύτερα

μαλλον δεν εχεις παιξει παιχνιδι ή δει βιντεοκλιπ σε κινητο που εχει στερεο μπροστινα ηχεια και το λες

+αν βαλεις τερμα μουσικη με καλα ακουστικα θα σου πεσουν τα αυτια το νοτε και το iphone ουτε στα ονειρα τους δεν βγαζουν τοσο δυνατο και καθαρο ηχο

οκ 700 δεν αξιζει αλλα οχι οτι τ αλλα αξιζουν
  • Like 1
Δημοσ.

μαλλον δεν εχεις παιξει παιχνιδι ή δει βιντεοκλιπ σε κινητο που εχει στερεο μπροστινα ηχεια και το λες

+αν βαλεις τερμα μουσικη με καλα ακουστικα θα σου πεσουν τα αυτια το νοτε και το iphone ουτε στα ονειρα τους δεν βγαζουν τοσο δυνατο και καθαρο ηχο

Moto x style μπροστά στερεό ηχεία. Καλύτερο σε αρκετά με σημεία με βασικό το pure android και αρκετά φτηνότερο.
Δημοσ.

Moto x style μπροστά στερεό ηχεία. Καλύτερο σε αρκετά με σημεία με βασικό το pure android και αρκετά φτηνότερο.

δεν εχει υπερυθρες, ραδιο, σενσορα δακτιλικων αποτιματων και ειναι παντοφλα του κερατα σε ποια σημεια ειναι καλυτερο??? τ οτι εναι φτηνοτερο αυτο ειναι αλλο καπελο το λεω και πιο πανω κανενα δεν αξιζει 600-700αρια που ζητανε

Δημοσ.

δεν εχει υπερυθρες, ραδιο, σενσορα δακτιλικων αποτιματων και ειναι παντοφλα του κερατα σε ποια σημεια ειναι καλυτερο??? τ οτι εναι φτηνοτερο αυτο ειναι αλλο καπελο το λεω και πιο πανω κανενα δεν αξιζει 600-700αρια που ζητανε

Υπέρυθρες ως αρνητικό, ποσό χρήσιμες τις κοβεις; ΠΑΝΤΟΦΛΑ, το x style, μακράν φανταστικό space management και handling. Χωρίς sensor μαθαίνει να ζει κανείς πολύ εύκολα.
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κανείς εσύ εγώ βάζω ακουστικά σχεδόν πάντα, και ότι έχει καλό ήχο δεν σημαίνει πως μόνο και μόνο για αυτό θα το αγοράσει κάποιος... Αν είναι κριτήριο κάποιου ο ήχος ας πάει σε κάποιο Motorola ή Nexus 6p
Δημοσ.

Προτείνω Nexus 6P. Μόλις το πήρα στα χέρια μου και είναι απίστευτο κινητό. Ελαφρύ, (πολύ ελαφρύτερο σαν αίσθηση από το N6 που έιχα), καλή φωτογραφική αν σε ενδιαφέρει, πολύ καλά ηχεία, και πολύ πιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Εάν θέλεις καμία δίπλα στο N6, ζήτα να ανεβάσω για να δεις τη διαφορά. Επίσης το Nexus imprint είναι εξαιρετικά βολικό, πολύ γρήγορο (πιο γρήγορο απο iPhone). Επίσης πουλάω το N6 :P

Δημοσ.

Μου αρέσει που ρωτάει ανάμεσα σε δύο και όλοι "σκοτώνεστε" να του πείτε τα δικά σας...

Ας απαντήσω στο θέμα που άνοιξε το παιδί, ας γράψω και εγώ την γνώμη μου βάσει και της δικής μου εμπειρίας.

Ναι, είναι διαφορετικες τελείως συσκευές. Δεν είναι θέμα χειρότερου ή καλύτερου, απλά θα σου παραθέσω/εκθεσω δυο τρία πράγματα και για τις δυο.

Ωραίες οθόνες και τα δύο, μπορεί το ένα να έχει παραπάνω ανάλυση (s6 edge +) αλλά σε αυτές τις ίντσες δύσκολα θα διακρίνεις διαφορες.

Κατασκευή και στα δύο είναι πολύ ωραία, το design είναι και θέμα γουστου αν και σε πολλά σημεία το Samsung,λόγω της συνήθειας του να πηγαίνει μαζί με την apple, φέρνει αρκετά σε iPhone.

Εδώ πάλι τίθεται το τι σου αρέσει. IOS ή Android. Εγώ προτιμώ το δευτερο λόγω ελευθερίας και μη περιορισμού στα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε αντίθεση με το IOS που είναι ένα κλειστού τύπου os σταθερο πολύ μεν αλλά πολύ περιορισμένο.

Από μπαταρία όπως θα διαβάσεις σε πολλά σαιτ και όχι μόνο εδώ, του s6 είναι δυστυχώς κακή/μικρη. Η οθόνη του πραγματικά ρουφάει όλο το σύμπαν.. Το σώζει το fast charging αλλά και πάλι..

Το i6 τα πάει καλύτερα σε αυτο.

Και τα δύο σε θέμα browsing/multitasking κτλ δεν θα έχεις με κανένα από τα δύο πρόβλημα (αυτό έλειπε).

Θα μπορούσα να σου κάνω πλήρη ανάλυση για το καθένα αλλά νομίζω είναι περιττό καθώς υπάρχουν άπειρα video comparison ή Vs (όπως προτιμάς) που τα υπέρ αναλύουν εις βάθος.

Θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να σου προτείνω και άλλες συσκευές στα μισά χρήματα από αυτά που σκοπεύεις να δώσεις αλλά δεν θα το κάνω, γιατί ρωτάς για αυτά τα δύο συγκεκριμένα. Είναι καθαρά δική σου αποφαση σε ποιο θα πας / αν πας.

Δημοσ.

Μου αρέσει που ρωτάει ανάμεσα σε δύο και όλοι "σκοτώνεστε" να του πείτε τα δικά σας...

Ας απαντήσω στο θέμα που άνοιξε το παιδί, ας γράψω και εγώ την γνώμη μου βάσει και της δικής μου εμπειρίας.

Ναι, είναι διαφορετικες τελείως συσκευές. Δεν είναι θέμα χειρότερου ή καλύτερου, απλά θα σου παραθέσω/εκθεσω δυο τρία πράγματα και για τις δυο.

Ωραίες οθόνες και τα δύο, μπορεί το ένα να έχει παραπάνω ανάλυση (s6 edge +) αλλά σε αυτές τις ίντσες δύσκολα θα διακρίνεις διαφορες.

Κατασκευή και στα δύο είναι πολύ ωραία, το design είναι και θέμα γουστου αν και σε πολλά σημεία το Samsung,λόγω της συνήθειας του να πηγαίνει μαζί με την apple, φέρνει αρκετά σε iPhone.

Εδώ πάλι τίθεται το τι σου αρέσει. IOS ή Android. Εγώ προτιμώ το δευτερο λόγω ελευθερίας και μη περιορισμού στα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε αντίθεση με το IOS που είναι ένα κλειστού τύπου os σταθερο πολύ μεν αλλά πολύ περιορισμένο.

Από μπαταρία όπως θα διαβάσεις σε πολλά σαιτ και όχι μόνο εδώ, του s6 είναι δυστυχώς κακή/μικρη. Η οθόνη του πραγματικά ρουφάει όλο το σύμπαν.. Το σώζει το fast charging αλλά και πάλι..

Το i6 τα πάει καλύτερα σε αυτο.

Και τα δύο σε θέμα browsing/multitasking κτλ δεν θα έχεις με κανένα από τα δύο πρόβλημα (αυτό έλειπε).

Θα μπορούσα να σου κάνω πλήρη ανάλυση για το καθένα αλλά νομίζω είναι περιττό καθώς υπάρχουν άπειρα video comparison ή Vs (όπως προτιμάς) που τα υπέρ αναλύουν εις βάθος.

Θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να σου προτείνω και άλλες συσκευές στα μισά χρήματα από αυτά που σκοπεύεις να δώσεις αλλά δεν θα το κάνω, γιατί ρωτάς για αυτά τα δύο συγκεκριμένα. Είναι καθαρά δική σου αποφαση σε ποιο θα πας / αν πας.

Το s6 edge plus δεν έχει ΚΑΜΙΑ σ΄χεση με το s6 θεμα μπαταρίας, είναι από ικανοποιητική εως καλή.

Δημοσ.

Το s6 edge plus δεν έχει ΚΑΜΙΑ σ΄χεση με το s6 θεμα μπαταρίας, είναι από ικανοποιητική εως καλή.

Eξαρτάται πως εσύ θεωρείς κάτι ικανοποιητικό ή καλό. Τυχαίνει να το έχει συγγενικό μου πρόσωπο το edge + και η διάρκεια της μπαταρίας δεν είναι καλή, τουλάχιστον για την χρήση που κάνω εγώ σε συσκευές με πολύ data και browsing. Και που έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το edge ( από 2600 σε 3000mah)δεν φαίνεται να κερδίζει κάτι από αυτό. Έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3220mah όπως του note 4 που έχει και πάνω κάτω τα ίδια specs με το s6 edge plus με εξαίρεση την ram και καλύτερης μπροστινής κάμερας. Anw, πρέπει να αρχίζουν να βάζουν τις 4000mah μπαταρίες όπως κάνουν ήδη αρκετές κινέζικες εταιρείες στις συσκευές τους. 

*Η μπαταρία σε κανένα από τα τωρινά flagships δεν είναι σε τόσο καλό επίπεδο. Έχω να δω πραγματικά καλή διαχείριση μπαταρίας από το LG G2 φαντάσου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω πως φτασαμε σε 2 σελιδες οταν η περιπτωση ειναι τοσο απλη.

Πρωτα απο ολα ξεχνας το 6 plus.Η το 6s plus ή τιποτα οσον αφορα τα Iphone phablets.

Στα περι Android στις 5.7 ιντσες ή Samsung galaxy S6 edge plus που κοιτας ή Nexus 6p που αναφερθηκε,πας απο καποιο καταστημα τα βλεπεις απο κοντα,διαλεγεις και ετοιμος.

Eξαρτάται πως εσύ θεωρείς κάτι ικανοποιητικό ή καλό. Τυχαίνει να το έχει συγγενικό μου πρόσωπο το edge + και η διάρκεια της μπαταρίας δεν είναι καλή, τουλάχιστον για την χρήση που κάνω εγώ σε συσκευές με πολύ data και browsing. Και που έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το edge ( από 2600 σε 3000mah)δεν φαίνεται να κερδίζει κάτι από αυτό. Έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3220mah όπως του note 4 που έχει και πάνω κάτω τα ίδια specs με το s6 edge plus με εξαίρεση την ram και καλύτερης μπροστινής κάμερας. Anw, πρέπει να αρχίζουν να βάζουν τις 4000mah μπαταρίες όπως κάνουν ήδη αρκετές κινέζικες εταιρείες στις συσκευές τους. 

*Η μπαταρία σε κανένα από τα τωρινά flagships δεν είναι σε τόσο καλό επίπεδο. Έχω να δω πραγματικά καλή διαχείριση μπαταρίας από το LG G2 φαντάσου.

Κατι ξερανε στην Blackberry και βαλανε 3.500μπαταρια στο passport :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...