Προς το περιεχόμενο

IPhone 6 plus ή Samsung galaxy s6 edge plus ? και Γιατί?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται τις απατήσεις έχεις, καθώς και τα 2 είναι τελείως διαφορετικά σαν κινητά... Ποιά είναι τα κριτήρια σου ?

Δημοσ.

Πρώτα απ όλα αποφάσισε ποιο λογισμικό σε βολεύει

Και οι δύο συσκευές είναι άψογες αλλά η κάθε μία στην πλατφόρμα της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

On topic, εγώ από θέμα λογισμικού και μόνο θα πήγαινα Edge Plus ΑΛΛΆ δεν με βολεύει η κυρτή οθόνη οπότε iPhone σε build. Γενικά αν είναι να τα σκάσεις, σκάστα σε κάτι που πραγματικά τα αξίζει, sayyyy Nexus 6P.

Επεξ/σία από stormrain
Quote που εφυγε
  • Like 1
Δημοσ.

Δυο διαφορετικά λογισμικά, με διαφορετικά συν και πλην. Η απάντηση πηγάζει, από τις προσωπικές σου απαιτήσεις από ένα smartphone.

• Like 1
Δημοσ.

Ας σταμτήσουν οι χαρακτηρισμοί... Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει ότι θέλει, αλλά χωρίς να πλασβάλει τον άλλον. Το θέμα αναφέρεται σε αυτά τα 2 κινητά....και ας μη ξεφέυγουμε.

Ρε συ τι να κάνω, μπαίνω να πω μια συμβουλή σε έναν άνθρωπο μιας και είμαι πρωην ΚΑΤΟΧΟΣ και το δυο κινητών και βλέπω ένα χαρακτηρισμο που αφορά και εμένα να μην εκνευρηστώ? Δεν είναι και ότι πιο εύκολο.

Το πιο βασικό για να έρθω και στο θέμα είναι πόσο καιρο θες να το κρατήσεις κατεμε, διότι αν το θες για χρόνια το λογισμικό πρέπει να είναι ΚΑΘΑΡΟ άρα i phone ή nexus 6p και δεν ξέρω αν θα σου φανεί άσχετο αλλά με 480 το Moto x style προσωπικά με βόλεψε πιο πολύ και από τα δύο. Αν βλέπεις βίντεο και ταινίες η οθόνη του s6 edge plus είναι ΑΣΥΛΗΠΤΗ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Τα έχω δουλέψει κανά μήνα το καθένα οπότε ότι θες ρώτα.

• Like 2
Δημοσ.

κανενα :shifty: εκτος αν εισαι @#$$^^*&^ και θα δωσεις 700€ για ενα κινητο τοτε δες και το HTC One M9+

Το χειρότερο κινητό που έχει προτείνει ποτε κάποιος...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προσεχετε με τους χαρακτηρισμους. Και γενικα προσεχετε πως γράφετε μη χρειαζεστε καποιον να σας λεει να ειστε ευγενικοι.

Δημοσ.

Το είχες το m9 PLUS και το λες αυτό;

Γιατί μήπως και υπάρχει κάνεις άλλος να το έχει αγοράσει... όπου να ναι θα κλείσει και η HTC μετά το m8 είναι αποτυχία ότι βγάζει... Εδώ μιλάμε για τα δύο κορυφαία κινητά στον κόσμο και μου λες για m9 +, εμένα μου φενεται αστείο

Δημοσ.

Γιατί μήπως και υπάρχει κάνεις άλλος να το έχει αγοράσει... όπου να ναι θα κλείσει και η HTC μετά το m8 είναι αποτυχία ότι βγάζει... Εδώ μιλάμε για τα δύο κορυφαία κινητά στον κόσμο και μου λες για m9 +, εμένα μου φενεται αστείο

Πάρε πρώτα να το δεις και μετά γέλα.
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται...Υπάρχουν καμία 10ρια καλύτερα κινητά

Πολύ έξυπνο σκεπτικό. Παρεθεσε και κάνα επιχείρημα. Η κάμερα του δεν είναι καλή; Ο επεξεργαστής,η οθόνη,το λογισμικό; Πού υστερεί το συγκεκριμένο εκτός του ότι δε βγαίνει στην Ευρώπη;
Δημοσ.

Πολύ έξυπνο σκεπτικό. Παρεθεσε και κάνα επιχείρημα. Η κάμερα του δεν είναι καλή; Ο επεξεργαστής,η οθόνη,το λογισμικό; Πού υστερεί το συγκεκριμένο εκτός του ότι δε βγαίνει στην Ευρώπη;

1)Note 5

2)Nexus 6p

3)S6 edge plus

4)Iphone 6s plus

5)Iphone 6

6)Note 4

7)Lg g4

8)galaxy s6 edge

9)galaxy s6

10)sony xperia z5 premium

11)sony xperia z5

12)Moto x Pure

13)Moto x force(ή droid turbo)

14) Nexus 6

15) Microsoft lumia 950 xl

16) Microsoft lumia 960

17)Oneplus 2

18)Huawei mate s

Ελπίζω να σε λαλυψα, μπορεί να ξέχασα και κάποια άλλα

• Like 1
Δημοσ.

1)Note 5

2)Nexus 6p

3)S6 edge plus

4)Iphone 6s plus

5)Iphone 6

6)Note 4

7)Lg g4

8)galaxy s6 edge

9)galaxy s6

10)sony xperia z5 premium

11)sony xperia z5

12)Moto x Pure

13)Moto x force(ή droid turbo)

14) Nexus 6

15) Microsoft lumia 950 xl

16) Microsoft lumia 960

17)Oneplus 2

18)Huawei mate s

Ελπίζω να σε λαλυψα, μπορεί να ξέχασα και κάποια άλλα

Αυτά είναι εφάμιλλα κινητά. Το γιατί είναι χειρότερο από αυτά δεν έχω καταλάβει αλλά δε χρειάζεται να κουράζουμε άλλο.Δε θα βγει άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...