tearstain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Αγόρασα ένα LG G2 32GB μεταχειρισμένο. Είχα ένα Optimus G πρίν. Παρατηρώ ότι μερικές φορές (ειδικά όταν είμαι εν κινήσει) χάνει το σήμα και μου βγάζει το παρακάτω μύνημα. Αν κάνω επανεκκίνηση,έρχεται αμέσως. Αν είμαι σταθερός (π.χ. στο γραφείο) δεν υπάρχει πρόβλημα... Έχετε καμία ιδέα??? http://i67.tinypic.com/mbk19u.png Ευχαριστώ πολύ!
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μπορει να ειναι θεμα παροχου ή κατι παιζει με το κινητο. Παρε τον παροχο και ρωτα ή πηγαινε σε κανεναν ΓΕΡΜΑΝΟ και πες τους το προβλημα η και την LG.
marmarasm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Για σού φίλε μου. Δες της ρύθμισης των bands !
tearstain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά θα πάει στο service της LG. Είναι εντός εγγύησης συνεπώς ευελπιστώ ότι θα λυθεί...
Socratis_g Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 πριν το στείλεις για σερβις, βάλε τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και όταν σου πετάξει το μήνυμα πάλι, γράψτο στο google. μπορεί να είναι κάτι το οποίο να λύσεις μόνος σου. η διαδικασία για το service της LG ποια είναι? θυμάμαι ότι έχουν μόνο ένα(!) στην αθήνα (κάπου στο ψυχικό), και πρέπει να πας μόνο απο εκεί. ούτε καν κούριερ να σου πάρει τη συσκευή?
infin1tyGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 η διαδικασία για το service της LG ποια είναι? θυμάμαι ότι έχουν μόνο ένα(!) στην αθήνα (κάπου στο ψυχικό), και πρέπει να πας μόνο απο εκεί. ούτε καν κούριερ να σου πάρει τη συσκευή? Στέλνουν δωρεάν courier για να παραλάβει/επιστρέψει τη συσκευή σου αν δεν μπορείς να την πας εκεί. 1
tearstain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2546911 Είναι αυτό. Αλλά δεν έβγαλα άκρη. Το πήγα στο πλαίσιο και το έστειλαν από κεί.
tearstain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τελικά το πήγα στη procordia και άλλαξαν ολόκληρη τη πλακέττα. Επομένως,όλα καλά!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα