Προς το περιεχόμενο

Google Nexus 6P Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο προσφερουν αυτο και κινητα ναυαρχιδες με τα μισα χρηματα αρα οχι δεν ειναι το απολυτο πακετο οπως λες :).

Για μενα θα ηταν απολυτο σαν κινητο αν με αυτη την μπαταρια και αυτα τα specs ειχε 5αρα Full HD οθονη(κοινως μεγαλη αυτονομια και οχι phablet και προφανως σε λιγο χαμηλοτερη τιμη).Παντως το σιγουρο ειναι οτι το κραξιμο που επεσε για το Nexus 6 απο πλευρας υψηλης τιμης και phablet δεν την πολυ ενδιεφερε την google.

Για αυτό υπάρχει και το Nexus 5X,όποτε άκυρο εντελώς αυτό που έγραψες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και το πρώτο δικαιολογείται λόγο των δύο ηχείων στο μπροστινό μέρος άντε να το πάρει το ποτάμι, αλλά αυτά τα τέσσερα θα ήθελα να τα δω μια φορά και σαν αρνητικά στο review κάποιο iPhone.

Μας άρεσε

• Σχεδιασμός
  • Κάμερα
  • Επιδόσεις
  • Επιτέλους μεγάλη οθόνη

Δε μας άρεσε

• Θεματάκια στο iOS 8
  • Απουσία οπτικού σταθεροποιητή
  • Τσουχτερή τιμή    <------
  • Το μοντέλο των 16GB πρέπει να εξαφανιστεί

Απλα για να ειμαστε σωστοι το αναφερω. Αν και το μεγεθος εδω πηγε στα θετικα δεν πειραζει καιμο το ειχαν :P

• Like 1

Εγω να πώ οτι δεν με ενθουσιασαν ειδικα για το 5Χ προτιμω να περιμενω ακόμα με το 5αρι μου,καλα κινητα ειδα και το 5Χ απο κοντα πολυ smooth κλπ αλλα δεν μου κανει για upgrade συν οτι θυμαμαι τοτε τη τιμη του nexus 5 και τι μου προσφέρει 2 χρόνια τώρα και τι προσφέρει τωρα,καμμια σχεση,το moto x play με ενθουσιαζει λιγο παραπανω και σε καλυτερη τιμη

• Like 1

Το τηλέφωνο το έχω 1 μηνα τώρα. Προερχόμενος απο το nexus 5 η διαφορα είναι τεραστια. Επιτέλους δεν έχω το μονιμο αγχος της μπαταριας. Βγαίνει η μέρα άνετα με βαριά χρήση χωρίς να το σκέφτομαι. Μπορώ να φωτογραφίζω κινούμενα θέματα χωρίς να βγαίνουν οι φωτογραφίες θολές γιατί δεν προλαβαίνει να εστιάσει η κάμερα. Μια φωτογραφία με το σκύλο μου εν κινήσει δεν είχα καταφέρει να βγάλω. Στις φωτογραφίες η έλλειψη OIS δεν γίνεται αντιληπτή κατά τη γνώμη μου. Στο βίντεο όμως και ειδικά στο 4Κ γίνεται. Ο ήχος είναι απίστευτος απο τα ηχεία. Δεν χρειάζεται πλέον να παίζω με διάφορα kernels για να αυξήσω την ένταση της συσκευής. Σε καμία περίπτωση δεν κακολογώ το 5αρακί. Ήταν απιστευτο τηλέφωνο για την εποχή του και ακόμα και σήμερα παραμένει ανταγωνιστικότατο,ενημερωμένο απο θέμα software και lag όσο καιρό το χρησιμοποιούσα δεν είδα ποτέ. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Η συσκευη χτυπαει ανετα αντιστοιχα μοντελα iphone η γνωμη μου! και βεβαια σχεση τιμης ποιοτητας και δυνατοτητων μακραν η καλυτερη. και πολυ καλη καμερα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...