Prof_Chaos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τροφή για σκέψη για τους νέους αλλα και για τους παλιούς οδηγούς. Δυστυχώς τα ατυχήματα και οι παραβάσεις είναι πάρα πολλες και σε καθημερινή βάση και κάτι πρέπει να γίνει άμεσα.. Σκοτώνονται και τραυματίζονται ανθρωποι γύρω μας. Αυριο μεθαυριο μπορεί να είναι κάποιος απο εμάς ή απο την οικογένεια μας. Το απεύχομαι για όλους. Αυτο το εγκλημα που συμβαίνει στους δρόμους πρέπει να αλλάξει δια παντώς. Είμαι 35 χρόνων οδηγώ 17 χρόνια και όποτε παίρνω το αμάξι ανεβάζω πίεση και νιώθω απογοήτευση με αυτα που αντικρίζω. Δεν εχει αλλάξει τίποτα . Δεν αλλάζει τίποτα.. Είδα το παρακάτω βίντεο τυχαία στο FB . Οι σκηνές που δείχνει δεν ειναι απο ταινία. Ειναι πραγματικότητα. https://www.facebook.com/ΙΑΒΕΡΗΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ-fans-club-369929973010/?fref=ts Πείτε τον γραφικό, πείτε οτι λαικίζει στον λόγο του, αλλά επι της ουσιίας εχει κάποιο άδικο; Το ερωτημα είναι, τι πρέπει να γίνει; Υπάρχει υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία για την οδηγική συμπεριφορά; Μήπως πρέπει να υπάρχουν αυστηρότερες ποινές για τους παραβάτες; Στην Αμερική οταν βλέπουν πεζό ακόμη και σε πάρκινγκ εμπορικου κοκκαλώνουν πολλά μέτρα πιο πριν..! Γιατι; Οχι γιατι εχουν καλύτερη παιδεία απο εμάς αλλα γιατι φοβούνται την νομοθεσία. Και καλά κάνουν και την φοβούνται. Ετσι πρέπει να γίνει κι εδώ. Είναι η δεν είναι εν δυνάμη εγκληματίας ενας ο οποιος παει "κομμάτια" σε στενό δρόμο γειτονιάς οπου υπάρχει μάλιστα και νηπιαγωγείο. Αυτο το έχω δει με τα μάτια μου στην γειτονία μου δεν το βγάζω απο το κεφάλι μου. Ενα απλό ερώτημα στα παιδιά και στους ανθρώπους που παραγγέλνουν και στήνουν τα νέα τους αμάξια με τα πολλά άλογα και τις σπασμένες εξατμίσεις. Εχουν σκεφτεί ποτε σε τι δρόμο θα τα τρέξουν αυτα τα άλογα και υπο ποίες προυποθέσεις; Εχετε σκεφτεί οτι αν χτυπήσετε εναν ανθρωπο στο δρόμο θα καταστρέψετε τον ίδιο, την οικογένεια του ,την οικογένεια σας και τον ίδιο σας τον εαυτό ; Εχετε σκεφτεί ποτε οτι το αυτοκίνητο ειναι ενα μέσο - εργαλείο το οποίο εχει φτιαχτεί για να κάνει την ζωη μας ευκολότερη και όχι να μας στέλνει στον άλλο κόσμο; Θέτω μερικά ερωτήματα απλά οντας απογοητευμένος και κουρασμένος με αυτα που βλέπω. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2015 από Prof_Chaos 7
mphxths Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ο ελληνας και δει ο νεοελληνας κουβαλαει μεγαλα και πολλα κομπλεξ... και στο πλαισιο ολων αυτων των κομπλεξ θεωρει το αμαξι προεκταση του πουλιου του..που σε συνδυασμο με την ελλειψη παιδειας και των κομπλεξ που λεγαμε παραπανω....το αποτελεσμα ειναι τραγικο. Οσα χρονια και να περασουν δεν αλλαζει αυτο..γιατι?γιατι αυτοι που εχουν "προβλημα" μεγαλωνουν τις νεες γενιες και μετακυλουν την προβληματικη συμπεριφορα τους σε αυτες...και το προβλημα συνεχιζεται.. επ'αοριστον..οι εξαιρεσεις υπαρχουν..αλλα αρκει και ενας να κλεισει το σπιτι καποιου. 2
παπι Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παίδες. Τι παίζει και δεν υπάρχει τροχαία στους δρόμους; Οι ζηταδες που πήγαν; Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράμα στους δρόμους, τις προαλλες πήγα να τρακαρω με ένα ζώον που πήγαινε ανάποδα στη πλατεία. 1
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το γράφεις στο αρχικό ποστ, αυστηρές ποινές σε όσους οδηγούν ήδη (μόνο από φόβο καταλαβαίνουμε) και μαθήματα στα σχολεία μήπως και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στην επόμενη γενιά.
mphxths Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το γράφεις στο αρχικό ποστ, αυστηρές ποινές σε όσους οδηγούν ήδη (μόνο από φόβο καταλαβαίνουμε) και μαθήματα στα σχολεία μήπως και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στην επόμενη γενιά. αν οι αυστηρες ποινες εξαντλουνται σε χρηματικα προστιμα..γιατι αυτο γινεται...γιατι απλα ο κρατικος μηχανισμος θελει να βγαλει λεφτα...δεν θα διορθωθει ποτε τιποτα. Θα δωσω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα...καθε καλοκαιρι πηγαινοντας προς Πορο/Γαλατα κλπ..οδικως..περναω απο τον Νομο Κορινθιας..εκει υπαρχουν δυο..κωμοπολεις που ειναι κολλητα (Λουτρα Αγιας Ελενης - Κατω Αλμυρη)..και οταν λεμε κολλητα..εννοουμε..τελειωνει η μια ξεκιναει η αλλη... Αρα για αρκετο χρονικο διαστημα/χιλιομετρα..πρεπει να πηγαινεις με 50..γιατι υπαρχουν μικρομαγαζα και κοσμος που περπαταει παραπλευρως του κεντρικου δρομου που διασχιζει τις 2 αυτες κωμοπολεις. Τι γινεται λοιπον...οι τροχονομοι , ξερουν οτι ο κοσμος απο ενα σημειο και μετα...αρχιζει και βαριεται...οποτε προς το τελος της δευτερης κωμοπολης..αρχιζει και ανεβαζει ταχυτητα...μιας και εχει πηξει το μ@υνι τοση ωρα με 50... Οποτε πανε και στηνονται στα τελειωματα της 2ης κωμοπολης και αρχιζουν και γραφουν. Με γραψανε και μενα μια φορα..που ο μπροστινος μου πηγαινε οχι με 50..αλλα με 20 (που λεει ο λογος)..και του κανω προσπεραση..και με γραψανε για υπερβολικη ταχυτητα...ειχα ξεπερασει τα 50... (~70-80 μιας και ηταν τελειωματα ειχα αρχιζει να ανοιγω)... Τελοσπαντων δεν ειναι αυτο το θεμα..το θεμα ειναι οτι στηνονται για να γραψουν..στηνονται για να βγαλει το κρατος λεφτα. Αν εγω ειμαι βλαμμενος και αρχιζω να πηγαινω με 100 μεσα στις κωμοπολεις αυτες?Και σκοτωσω 2-3 ατομα?και καταστρεψω παρκαρισμενα? Το κρατος πως με ΑΠΕΤΡΕΨΕ απο το να συμπεριφερθω σαν μαλακας?Δεν εκανε καμμια προσπαθεια..απλα στηθηκε στο βελτιστο δυνατο σημειο για να βγαλει λεφτα. Αν ομως ειχαν στηθει ξερω γω..στο μεσο των 2 κωμοπολεων..εκει θα υπηρχε ΑΠΟΤΡΟΠΗ...αλλα εκει δεν θα εβγαζαν λεφτα... Θελω να καταληξω οτι χωρις αυστηρες ποινες (παρε διπλωματα..παρε αδειες..παρε πινακιδες για κανα χρονο...) και οχι μονο χρηματικα προστιμα...θα συμμορφωθει ο ελληνας μεχρι να αποκτησει παιδεια...μεχρι τοτε...εχουμε αιωνες μπροστα μας. **Εντωμεταξυ στα τελειωματα..δεν εχει σπιτια/μαγαζια/ανθρωπους..και ειναι 500-800μετρα χωραφια δεξια αριστερα μεχρι να δεις ταμπελα οτι βγαινεις εκτος οριων της κωμοπολης..οποτε πολλοι θεωροντας οτι ειναι ασφαλες να αρχιζουν να ανεβαζουν ταχυτητα..την πατανε...γιατι εκει ακριβως κατω απο την πινακιδα..στην ερημια την στηνουν...οποιος κινειται σε αυτα τα μερη να χει το νου του 2
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ! Εννοώ και πρόστιμα και άλλες ποινές!
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Η παιδεία αλλάζει σταδιακά αλλά θέλει χρόνια.. Δεν αλλάζει μεσα σε μια γενιά. Ο ηλίθιος δεν αλλάζει ουτε σε 100 χρόνια οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε με το γεγονός οτι θα υπάρχει πάντα μια μειοψηφία ηλιθίων.. Οπότε η μόνο λύση ειναι ο φόβος με την επιβολή ποινών . Οταν λέω ποινών οχι χαιδέματα στα αυτιά και χρηματικά πρόστιμα.. Δεν ειμαι νομοθετικό όργανο για να προτείνω ποινές αν και περνάνε παρα πολλές απο το μυαλό μου. Ας το αναλάβουν τα αρμοδια νομοθετικά όργανα και τα εκτελεστικά (αστυνομία) με την σειρά τους να τα εφαρμόσουν κατα γράμμα.. Αλλα η δική μας νομοθεσία κυνηγάει καστανάδες ενω τα εκτελεστικά όργανα παίρνουν μάτι πιπινάκια στο δρόμο με τον εσπρέσσο..
Dare-Devil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 αν οι αυστηρες ποινες εξαντλουνται σε χρηματικα προστιμα..γιατι αυτο γινεται...γιατι απλα ο κρατικος μηχανισμος θελει να βγαλει λεφτα...δεν θα διορθωθει ποτε τιποτα. Θα δωσω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα...καθε καλοκαιρι πηγαινοντας προς Πορο/Γαλατα κλπ..οδικως..περναω απο τον Νομο Κορινθιας..εκει υπαρχουν δυο..κωμοπολεις που ειναι κολλητα (Λουτρα Αγιας Ελενης - Κατω Αλμυρη)..και οταν λεμε κολλητα..εννοουμε..τελειωνει η μια ξεκιναει η αλλη... Αρα για αρκετο χρονικο διαστημα/χιλιομετρα..πρεπει να πηγαινεις με 50..γιατι υπαρχουν μικρομαγαζα και κοσμος που περπαταει παραπλευρως του κεντρικου δρομου που διασχιζει τις 2 αυτες κωμοπολεις. Τι γινεται λοιπον...οι τροχονομοι , ξερουν οτι ο κοσμος απο ενα σημειο και μετα...αρχιζει και βαριεται...οποτε προς το τελος της δευτερης κωμοπολης..αρχιζει και ανεβαζει ταχυτητα...μιας και εχει πηξει το μ@υνι τοση ωρα με 50... Οποτε πανε και στηνονται στα τελειωματα της 2ης κωμοπολης και αρχιζουν και γραφουν. Με γραψανε και μενα μια φορα..που ο μπροστινος μου πηγαινε οχι με 50..αλλα με 20 (που λεει ο λογος)..και του κανω προσπεραση..και με γραψανε για υπερβολικη ταχυτητα...ειχα ξεπερασει τα 50... (~70-80 μιας και ηταν τελειωματα ειχα αρχιζει να ανοιγω)... Τελοσπαντων δεν ειναι αυτο το θεμα..το θεμα ειναι οτι στηνονται για να γραψουν..στηνονται για να βγαλει το κρατος λεφτα. Αν εγω ειμαι βλαμμενος και αρχιζω να πηγαινω με 100 μεσα στις κωμοπολεις αυτες?Και σκοτωσω 2-3 ατομα?και καταστρεψω παρκαρισμενα? Το κρατος πως με ΑΠΕΤΡΕΨΕ απο το να συμπεριφερθω σαν μαλακας?Δεν εκανε καμμια προσπαθεια..απλα στηθηκε στο βελτιστο δυνατο σημειο για να βγαλει λεφτα. Αν ομως ειχαν στηθει ξερω γω..στο μεσο των 2 κωμοπολεων..εκει θα υπηρχε ΑΠΟΤΡΟΠΗ...αλλα εκει δεν θα εβγαζαν λεφτα... Θελω να καταληξω οτι χωρις αυστηρες ποινες (παρε διπλωματα..παρε αδειες..παρε πινακιδες για κανα χρονο...) και οχι μονο χρηματικα προστιμα...θα συμμορφωθει ο ελληνας μεχρι να αποκτησει παιδεια...μεχρι τοτε...εχουμε αιωνες μπροστα μας. **Εντωμεταξυ στα τελειωματα..δεν εχει σπιτια/μαγαζια/ανθρωπους..και ειναι 500-800μετρα χωραφια δεξια αριστερα μεχρι να δεις ταμπελα οτι βγαινεις εκτος οριων της κωμοπολης..οποτε πολλοι θεωροντας οτι ειναι ασφαλες να αρχιζουν να ανεβαζουν ταχυτητα..την πατανε...γιατι εκει ακριβως κατω απο την πινακιδα..στην ερημια την στηνουν...οποιος κινειται σε αυτα τα μερη να χει το νου του Τα προστήματα ή οι ποινές δεν είναι η λύση είναι ημίμετρο. Η λύση είναι η σωστή οδηγική παιδεία . Σε αυτό το κράτος τα χει αφήσει όλα στο έλεος του θεού . Δες με ποια διαδικασία παίρνεις δίπλωμα . Δες τι υποδομές έχουμε (οδικές) δες σημάνσεις όπου πάνε ανεγκεφαλοι και κολλάνε αυτοκολλητα και δεν φαίνονται . Δες άτομα που κάνουν προσπέραση πάνω σε στροφή . Το πρόβλημα δεν είναι η ελλειψη καταστολής . Το πρόβλημα είναι η έλλειψη αντίληψης και επεξεργασίας των συνθηκών απο τον οδηγό ΚΑΙ απο τους πεζούς . Ας ξεκινήσουμε πρώτα να φτιάχνουμε μια σωστή οδηγική συνείδηση και παιδεία και μετά ας συζητήσουμε και για την καταστολή ! Η παιδεία αλλάζει σταδιακά αλλά θέλει χρόνια.. Δεν αλλάζει μεσα σε μια γενιά. Ο ηλίθιος δεν αλλάζει ουτε σε 100 χρόνια οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε με το γεγονός οτι θα υπάρχει πάντα μια μειοψηφία ηλιθίων.. Οπότε η μόνο λύση ειναι ο φόβος με την επιβολή ποινών . Οταν λέω ποινών οχι χαιδέματα στα αυτιά και χρηματικά πρόστιμα.. Δεν ειμαι νομοθετικό όργανο για να προτείνω ποινές αν και περνάνε παρα πολλές απο το μυαλό μου. Ας το αναλάβουν τα αρμοδια νομοθετικά όργανα και τα εκτελεστικά (αστυνομία) με την σειρά τους να τα εφαρμόσουν κατα γράμμα.. Αλλα η δική μας νομοθεσία κυνηγάει καστανάδες ενω τα εκτελεστικά όργανα παίρνουν μάτι πιπινάκια στο δρόμο με τον εσπρέσσο.. Ο Ιαβέρης ο οποίος ανήκει από όσο ξέρω σε κάποια επιτροπή ατυχημάτων όπου συνεδριάζει και συμβουλεύει το υπουργείο προτείνει κάτι πολύ σωστό το οποίο εφαρμόζεται σε μια χώρα που δεν θυμάμαι . Αν περάσεις κόκκινο σηματοδότη ή τρέχεις υπερβολικά και χτυπήσεις κάποιον απο το να υπάρχει χρηματικό πρόστιμο καλύτερα θα ταν να υπάρχει υποχρεωτική εργασία άνευ αποδοχών σε κάποιο νοσοκομείο σε επειγοντα περιστατικά απο τροχαία . Μήπως και αυτό σε ταρακουνήσει . Για μένα είναι το σωστότερο . Μέσα σε μια βδομάδα έχω δει 2 ατυχήματα με μηχανές σοβαρά . και τα 2 απο παραβίαση κόκκινου σηματοδότη απο αυτοκίνητο . 3
Gaming_alone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Η λύση απλή είναι: α) υποδομές και έλεγχος από την τροχαία. β) προστιμα σε συνδιασμό με άμεση ακύρωση του διπλώματος και δικαίωμα να ξαναβγάλει κάποιος μετά από 16 μήνες (όχι 6 όπως είναι). Και σε αδυναμία πληρωμής του προστίμου εντός 12μηνών η κατάσχεση το οχήματος και η δημοπρασία του από το ελληνικό δημόσιο. και για να το προλάβουμε: γ) μαθήματα στις τάξεις του λυκείου Το κακό με τον ανατολίτη έλληνα είναι ότι καταλαβαίνει και μαθαίνει μόνο μέσα από την τσέπη του, έτσι μέχρι να αλλάξει η γενιά, 35χρόνια δηλαδή, θέλουμε δραστικές λύσεις. Και δε κατάλαβα κύριος; εσύ που οδηγείς και πίνεις γιατί να οδηγείς; γιατί να έχεις αμάξι; εγώ δε θέλω και θέλω να στο απαγορεύσω για την προσωπική μου ασφάλεια όπως και κάθε άλλου. Το ίδιο με το κόκκινο. Επίσης και κάτι άλλο που πρέπει να αλλάξει, με τα αναπηρικά επιδόματα. Τράκαρες κύριος και δε φορούσες κράνος; Το κράτος για τη μάπα σου δε θα δώσει φράγκο για την περιθαλψη και την αναπηρία σου σε μορφή επιδόματος, όσο αφορά το μέρος του κεφαλιού, τα άλλα οκ. Να φόραγες και να πληρώναμε τα πάντα, το ίδιο και για την ζώνη. Στα βαλκάνια, οι Ρουμάνοι, οι Σέρβοι, οι Βούλγαροι, σταματάνε σε όλες τις διαβάσεις και δεν υπάρχει βαθή πορτοκαλί. Πως; το πρόστιμο τους είναι 3,5 φορές ο κατώτατος μισθός, χωρίς 50% και άλλες εξυπνάδες σε 10 ημέρες. 1200+€ θα έπρεπε να πληρώνει ο ελληνάρας στο κόκκινο και στο αλκοολ. Γιατί όταν λέω ελληνάρα, δεν λέω τον άνθρωπο τον σπουδαγμένο, τον μορφωμένο, που δε κορναρει, δε πεταει τα σκουπίδια του οπουδηποτε. Εννοω τον τύπο που δε σου κοβει αποδείξεις για να κλέψει την εφορία, που σε βρίζει αμα αργείς να παρκάρει και που τόσα χρόνια, ψήφιζε πασοκ/νδ και τώρα του φταίνε οι μετανάστες και θέλει μια χρυση αυγή. Για αυτόν τον νεοέλληνα, δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Στείρωση και δώρο μια Bmw m3. 1
dimpa16 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Απο τους 10 γνωστους,φιλους,που πηραν διπλωμα τα τελευταια 15 χρονια και οι 15 εχουν λαδωσει.Τυχαιο ? Δε νομιζω... Εγω δεν πιανομαι.Ανηκω στους 46αριδες με κατοχη διπλωματος (αυτοκινητου και μοτοσικλετας και οδηγησης και των 2 καθημερινα) απο τα 18 +1ημερα (περασαν κιολας 28χρονια...πω πω) και θεωρουσα ντροπη να περασω πληρωνοντας.Οποιος θελει πιστευει,οποιος οχι,δικαιωμα του. Τι να λεμε τωρα ρε παιδια,ρουλετα με τις ζωες παιζεται καθημερινα εκει εξω. Αν δεν βγουν οι ενστολοι να κοβουν κωλους για το οτιδηποτε,οπουδηποτε,οποτεδηποτε καθημερινα,για τα επομενα 5χρονια,δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. 3
Dare-Devil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Απο τους 10 γνωστους,φιλους,που πηραν διπλωμα τα τελευταια 15 χρονια και οι 15 εχουν λαδωσει.Τυχαιο ? Δε νομιζω... Εγω δεν πιανομαι.Ανηκω στους 46αριδες με κατοχη διπλωματος (αυτοκινητου και μοτοσικλετας και οδηγησης και των 2 καθημερινα) απο τα 18 +1ημερα (περασαν κιολας 28χρονια...πω πω) και θεωρουσα ντροπη να περασω πληρωνοντας.Οποιος θελει πιστευει,οποιος οχι,δικαιωμα του. Τι να λεμε τωρα ρε παιδια,ρουλετα με τις ζωες παιζεται καθημερινα εκει εξω. Αν δεν βγουν οι ενστολοι να κοβουν κωλους για το οτιδηποτε,οπουδηποτε,οποτεδηποτε καθημερινα,για τα επομενα 5χρονια,δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. Καταρχάς κανένας που έχει πάρει δίπλωμα οδήγησης με το σπαθί του στην πραγματικότητα δεν ξέρει να οδηγάει και θα χρειαστεί πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα για να μάθει να οδηγεί σωστά (το σωστά είναι σχετικό όμως) Δεύτερον το λάδι είναι λάθος .Κάποιοι λαδώνουν γιατί δεν αξίζουν το δίπλωμα κάποιοι άλλοι λαδώνουν επειδή λαδώνεται ο εξεταστής και παρ όλο που ξέρουν οτι θα περάσουν δεν θέλουν να τους κόψει επίτηδες . Πάντως θα σου πω το εξής τραγικό για να τραβάς τα μαλλιά σου όταν έδινα δίπλωμα. Έχει ένα στοπ σε ένα σημείο πολύ μεσα απο την γωνία του πεζοδρομίου και στο δρόμο που βγαίνεις παρκαρισμένα οπότε δεν έχεις ορατότητα . Είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις πριν το στοπ (οπότε ορατότητα μηδέν ) να ελεγξεις το δρομο (!!!!!!! ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ????!!!!) και να ξεκινήσεις . Αν σταματήσεις ξανά κόπηκες γιατί δεν έλεγξες σωστά εξαρχής . Ναι φίλε μου ..... αυτός είναι ο ΚΟΚ και αυτό έκανα. Βγήκα στα τυφλά στον άλλο δρόμο .Εντελώς τυφλά . Μόνο την ακοή μου . Δυστυχώς αυτό έπρεπε να κάνω γιατί αυτο προβλέπει η εξεταση. Ο δάσκαλος μου το πε χύμα ! Θα περάσεις και ότι γίνει ! Μην ρωτάς γιατί ! Γιατί έτσι ! Αυτό θέλουν αυτό θα κάνεις !! Οπότε λάδι ξελάδι για μένα πραγματικά θα μάθεις μετά απο κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα. Με 20 ώρες πόσο είναι οδήγηση το μόνο που μαθαίνεις είναι να μην σου σβήνει να ψηλοπαρκάρεις μια οπισθογωνία και να μην σκέφτεσαι τόσο τα πετάλ.Τα απολύτως στοιχειώδη για το πως οδηγάς ένα αμάξι. Όχι πως κυκλοφορείς αυτό θέλει δουλειά ! Αλήθεια! Το ξέρεις ότι απαγορεύεται απο τον ΚΟΚ η οπισθογωνία και όμως σε μαθαίνουν να κάνεις και το κάνεις στην εξέταση ; Οπότε μην το ψάχνεις ! Μπάζει απο παντού το θέμα ! 1
παπι Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Απο τους 10 γνωστους,φιλους,που πηραν διπλωμα τα τελευταια 15 χρονια και οι 15 εχουν λαδωσει.Τυχαιο ? Δε νομιζω... Εγω δεν πιανομαι.Ανηκω στους 46αριδες με κατοχη διπλωματος (αυτοκινητου και μοτοσικλετας και οδηγησης και των 2 καθημερινα) απο τα 18 +1ημερα (περασαν κιολας 28χρονια...πω πω) και θεωρουσα ντροπη να περασω πληρωνοντας.Οποιος θελει πιστευει,οποιος οχι,δικαιωμα του. Τι να λεμε τωρα ρε παιδια,ρουλετα με τις ζωες παιζεται καθημερινα εκει εξω. Αν δεν βγουν οι ενστολοι να κοβουν κωλους για το οτιδηποτε,οπουδηποτε,οποτεδηποτε καθημερινα,για τα επομενα 5χρονια,δεν προκειται να αλλαξει τιποτα. Και εγω το 2005-6 ποτε πηρα το δηπλωμα, λαδωσα. Δεν λεει κατι αυτο, το λαδωμα ειναι παρεξηγημενο, προκειται για ξεκαθαρο εκβιασμο. Το προβλημα ειναι αυτο που λες στο τελος. Δεν υπαρχει κρατος. Οταν περνας κοκκινο ή στοπ εισαι μαλακας. Δεν υπαρχει δικαιολογια τυπου λαδωσες, δεν ξερεις να οδηγας κλπ, απλα εισαι μαλακας! Και σε 15χρονο να δωσεις ενα αμαξι, δεν θα περασει κοκκινο, πως να το κανουμε...
dimpa16 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Οχι φιλε μου,δεν ειναι παρεξηγημενο το λαδωμα.Το λαδωμα ειναι λαδωμα και διχνει ολοκληρη τη νοοτροπεια ενος σαπιου λαου. Σε ολα,απο την υγεια μεχρι εκει που δεν υπαρχει πατος. 1
fotaras13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Οχι φιλε μου,δεν ειναι παρεξηγημενο το λαδωμα.Το λαδωμα ειναι λαδωμα και διχνει ολοκληρη τη νοοτροπεια ενος σαπιου λαου. Σε ολα,απο την υγεια μεχρι εκει που δεν υπαρχει πατος. Δεν ειναι ακριβώς το πρόβλημα εκεί δλδ στο λάδωμα. Το σύστημα αυτό που θα λαδώσεις για να πάρεις το δίπλωμα είναι ούτως η άλλως για τα πανηγύρια. Το ίδιο το σύστημα που σου δίνει το διπλωμα αντί να σε μάθει να συμπεριφέρεσαι με την κατάλληλη παιδεία στο δρόμο σε εξετάζει με το αν ξερεις να κανεις οπισθεν σε παρκαρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα