Zorlac Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ο υπολογιστης μου κανει ενα θορυβου (κ δεν ειναι τα ανεμυστιρακια) Παιζει να ειναι απο τον σκληρο δισκο γτ κανει σαν γηρναει ενα δυσκακι Ξερεται αν προκληθηκε γτ μια φορα βγηκε απο την μπριζα καταλαθω κ το εχω αγορασει πριν 2 εβδομαδες ?
Sheogorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Στο μαγαζι πισω το πας αφου τον πηρες πριν δυο βδομαδες 1
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Προτού ανοίξεις το pc βάλε ένα κατσαβίδι να σταματήσεις το fan του τρφοδοτικού, προσπάθησε με κάποιον τρόπο να σταματήσεις και το fan της gpu και αποσύνδεσε όλα τα fans μαζί και αυτό της ψύκτρας. Αν ακούσεις πάλι κάποιο θόρυβο κλείνεις το pc, συνδέεις ξανά όλα τα fan και το πας πίσω όπως λέει και ο Sheo.
Physiciant Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε και ένα HDSentinel να δεις τι γίνεται.
SakafliaC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και έχετε απαντήσει 3 ειδικοί σε αυτό το θέμα, ρωτάω εδώ αν και δεν έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Εμένα κάνει έναν περίεργο ήχο το pc μου όταν φοράω ακουστικά και σπάω τις μπάλες όσων είναι μαζί μου στο skype. Ακούγεται ένα πράγμα σα φύσηγμα όλη την ώρα, το ακούω κι εγώ αλλά ενοχλεί κυρίως τους άλλους και είμαι αρκετές ώρες την ημέρα στο skype. Τσέκαρα τα ακουστικά και δεν είναι από αυτά το πρόβλημα. Επίσης τα έβγαλα απ τις μπροστά θύρες του κουτιού και τα βαλα στις πίσω και συνεχίζει, άρα είναι κάτι από mobo λογικά? Δεν έχω κάρτα ήχου αυτόνομη.
Adwnyc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και έχετε απαντήσει 3 ειδικοί σε αυτό το θέμα, ρωτάω εδώ αν και δεν έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Εμένα κάνει έναν περίεργο ήχο το pc μου όταν φοράω ακουστικά και σπάω τις μπάλες όσων είναι μαζί μου στο skype. Ακούγεται ένα πράγμα σα φύσηγμα όλη την ώρα, το ακούω κι εγώ αλλά ενοχλεί κυρίως τους άλλους και είμαι αρκετές ώρες την ημέρα στο skype. Τσέκαρα τα ακουστικά και δεν είναι από αυτά το πρόβλημα. Επίσης τα έβγαλα απ τις μπροστά θύρες του κουτιού και τα βαλα στις πίσω και συνεχίζει, άρα είναι κάτι από mobo λογικά? Δεν έχω κάρτα ήχου αυτόνομη. Πιστεύω πως φταίνε τα Decibel του μικροφώνου σου φιλε μου, πηγαινε στις ρυθμίσεις του Skype και κατεβασε την ενταση. το εχω παθει κ εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα