Blacktan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπέρα , αντιμετωπίζω ένα δυσεπιλυτο πρόβλημα (τουλάχιστον για τις γνωσεις μου) και θα εκτιμουσα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ (και ειλικρινα) εάν μπορουσε καποιος να βοηθησει. Σε Windows 10 και ενώ όλα δουλευαν ρολοι με το outlook 2007 ξαφνικα σημερα (και ενώ 2 μερες τωρα μου εβγαζε ειδοποιηση πως ένα κατεστραμενο αρχειο ενδεχεται να επιρρεαζει την λειτουργια του outlook κτλ) μου εμφανιζει αυτό το παραθυρο και όταν παταω ΟΚ η Χ απενργοποιει το outlook και με πεταει στην επιφανεια εργασιας. Δεν μου αφηνει δηλαδή περιθωρια να ψαξω τιποτα η να κανω τιποτα εντος ταχυδρομείου. Καποια ιδεα ως να κινηθω ? το μηνυμα που εμφανιζει
Blacktan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 το εκανα.... τιποτα .... εκανα και επαναφορά συστηματα 3-4 μερες πιο πριν αλλα λογω του mcaffee δεν αφηνει ναολοκληρωθει η διαδικασια ..δοκιμασα να το διαγραψω και να γυρισω πισω 3-4 μερες αλλα παλι mcaffee υπαρχει ... στο μεταξυ βρηκα αυτό στο διαδυκτιο , αλλα αφορα τα 2013 https://support.office.com/el-gr/article/Δεν-είναι-δυνατή-η-πρόσβαση-στο-αρχείο-PST-ή-η-εκκίνηση-του-Outlook-μετά-την-αναβάθμιση-σε-Windows-10-fb808cd0-70cb-4efe-914c-312f0fab75b6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα