Προς το περιεχόμενο

48'' - 50'' Maximum 700 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

Ονομάζομαι Νίκος και θα ήθελα την βοήθεια σας, ως πιο σχετικοί, για την αγορά μιας τηλεόρασης μέχρι 50 ίντσες για το σαλόνι.

Η χρήση της θα είναι για τα κανάλια της Digea, κανάλια του Vodafone TV και περιστασιακά ταινίες (τις οποίες νοικιάζω από το vodafone TV). Με ενδιαφέρει επίσης να έχει καλή απόδοση σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ θα ήθελα να είναι και 3D για να βλέπει η μικρή παιδικά προγράμματα και ταινίες.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχω και τρελές απαιτήσεις, μιας και δεν κατεβάζω ταινίες, ούτε είμαι τρελός σινεφίλ..

Αρχικά έκλεινα προς την LG50LF652V αλλά διάβασα κάτι για 50Hz στο πάνελ και δεν μου φάνηκε θετικό (νόμιζα ότι έχει 900Hz).

Έχετε κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία χρημάτων;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας κουράζει η άγνοιά μου.

Δημοσ.

Φίλε μου Εγώ είμαι έτοιμος να πάρω στα 600 ευρώ Sony kdlw705c.Τώρα βλέπω ότι υπάρχει μια LG 49 ιντσών με 4κ στα 685 ευρώ περίπου.μετά από μεγάλη έρευνα υπάρχει ένας πίνακας που μάλλον δείχνει τα αληθινά Hz κατά προσέγγιση.αυτά θα τα βρεις σε μια άλλη συζήτηση στο φορούν για πραγματικά hz αν δε κάνω λάθος.Επίσης η συζήτηση με οδήγησε σε ένα μεγάλο αγγλικό site που μετά από πείραμα και τεστ πάνω σε τηλεοράσεις ενημερώνει ότι τα hz είτε 50 είτε 100 δεν έχουν σημαντικές διαφορές.Αν βρω το λινκ θα στείλω για να βγάλεις δικό σου συμπέρασμα.

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=348979

http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate

Για να μην σε ζαλίζω κοίτα κ Πιο κάτω στο φόρουμ,τα παιδιά βοηθάνε πολύ

Υπάρχουν πολλές επιλογες.Αλλά νομίζω ότι είσαι sony,LG ,samsung.Καλή επιλογη

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει επίσης να έχει καλή απόδοση σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ θα ήθελα να είναι και 3D για να βλέπει η μικρή παιδικά προγράμματα και ταινίες.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχω και τρελές απαιτήσεις, μιας και δεν κατεβάζω ταινίες, ούτε είμαι τρελός σινεφίλ..

Αρχικά έκλεινα προς την LG50LF652V αλλά διάβασα κάτι για 50Hz στο πάνελ και δεν μου φάνηκε θετικό (νόμιζα ότι έχει 900Hz).

Εφόσον θέλεις 3Δ για μικρό παιδί ψιλοαναγκαστικά πας για παθητικό 3Δ. Το ενεργητικό θα είναι μαλλον ενοχλητικό στο παιδί. Οπότε οι επιλογές σου περιορίζονται προς LG μεριά. Η τηλεόραση που κοιτάς δεν είναι κακή, πάνε από κοντά να τη δεις σε ένα κατάστημα και αν δε σε χαλάει κάτι, χτύπα την. Το 3Δ με μέτρο στο παιδί δεν πολυενδύκνειται σε μικρές ηλικίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...