Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα pc με windows 7 κάθε φορά που προσπαθώ να τον ανοίξω κολλάει στο σημείο που λέει welcome. Το δοκίμασα και τρέχει σε safe mode, σε κανονική λειτουργεία όχι.

Drivers έχω αναβαθμήσει.

Έλεγξα όλα τα καλώδια να δω αν έχει βγεί κάποιο.

Δε με άφηνε να κάνω φορμάτ στο σκληρό κολλάει στο loading (έλενξα τον σκληρό μήπως έχει πάθει τίποτα απ το safe mode δεν έχει θέμα είναι εντάξει) εκανα φορμάτ απο άλλο pc στο άλλο παίζει κανονικά ο σκληρός, στο συγκεκριμένο όχι. Ουτε και με άλλο σκληρό που δοκίμασα δε παίζει.

Έβγαλα τη μπαταρία απ την μηρική την ξαναβαλα και τίποτα.

Να σημειώσω επίσης οτι η μητρική είναι καινούρια.

Τι μπορεί να φταίει; Δώστε μου τα φώτα σας πριν το πετάξω απ το μπαλκόνι :D

Δημοσ.

Πιο πολυ μου φερνει σε προβλημα drivers της καρτας γραφικων!Κατεβασε απο αλλο υπολογιστη το ddu και το hdsentinel, βαλτα σε ενα στικακι, μπες σε safe mode στον προβληματικο υπολογιστη καντα εξαγωγη, εκτελεσε το ddu ωστε να διαγραψεις τους drivers της καρτας γραφικων(θα πατησεις την πρωτη επιλογη clean & restart - highly recommended) και θα διαγραψει τους drivers.Μετα αφου το κανεις εκτελεσε το hdsentinel και δωσε μας screenshot ή πες μας τι λεει για την υγεια του σκληρου σου!! :) Και κλασσικα ενημερωσε πως πηγε...τσεκαρε και θερμοκρασιες με hwmonitor/speccy

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών.

Ελπίζω να είναι πρόβλημα drivers και όχι πρόβλημα hardware.

Σε πρώτη φάση μπες σε safe mode και απεγκατέστησε τους drivers.

Κάνε restart, και επανεγκατέστησέ τους.

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολυ μου φερνει σε προβλημα drivers της καρτας γραφικων!Κατεβασε απο αλλο υπολογιστη το ddu και το hdsentinel, βαλτα σε ενα στικακι, μπες σε safe mode στον προβληματικο υπολογιστη καντα εξαγωγη, εκτελεσε το ddu ωστε να διαγραψεις τους drivers της καρτας γραφικων(θα πατησεις την πρωτη επιλογη clean & restart - highly recommended) και θα διαγραψει τους drivers.Μετα αφου το κανεις εκτελεσε το hdsentinel και δωσε μας screenshot ή πες μας τι λεει για την υγεια του σκληρου σου!! :) Και κλασσικα ενημερωσε πως πηγε...τσεκαρε και θερμοκρασιες με hwmonitor/speccy

Φαίνεται να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών.

Ελπίζω να είναι πρόβλημα drivers και όχι πρόβλημα hardware.

Σε πρώτη φάση μπες σε safe mode και απεγκατέστησε τους drivers.

Κάνε restart, και επανεγκατέστησέ τους.

Έκανα επανεγκατάσταση των drivers της κάρτας γραφικών τα ίδια, δοκίμασα και με άλλη κάρτα γραφικών επίσης τα ίδια (η κάρτα γραφικών από το pc που δεν ανάβει δουλεύει κανονικά σε άλλο ). Όσο για τον σκληρό τον τσέκαρα και μου λέει οτι είναι μια χαρά oGk4sJp.png

οταν λες κολλαει? Παγωνει η εικονα, καταρεει το μηχανημα ή ο κερσορας του welcome γυριζει ατερμων?

Παγώνει η εικόνα, δε καταρρέει το μηχάνημα απλά μένει εκεί και δε κάνει τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε να τσεκαρεις τις μνημες οτι ειναι οκ με το memtest86 και κανε και clear cmos την μητρικη γιατι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και hardware το προβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...