nomikab Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Πρόσφατα έδωσα το S3 και ψάχνω για κάτι καλύτερο(κάμερα κυρίως). Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο κινητο μεχρι 250 απο ελλαδα. Θα προτιμουσα να εχει αποσπωμενη μπαταρια και χαμηλο sar. Σκεφτομαι για LG G3 αλλα δεν ακουω και τοσο καλα σχολια.Αν του περασω custom rom κτλ.. θα αξιζει ?
SIP1995 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Από Ελλάδα έχεις 2 καλές επιλογές....LG G3 ή το Moto X 2nd gen 1
Neg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Από Ελλάδα έχεις 2 καλές επιλογές....LG G3 ή το Moto X 2nd gen Το Motorola δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία, επίσης αν θελήσει σε αποσπώμενη μπαταρία ας δει και το P8Lite της Huawei 1
anamenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε ειμουν και εγω τρια χρονια και κατι με το S3 και εφαγα απειρα κολλιματα,τωρα πηρα το Microsoft lumia 640XL και ειμαι κατευχαριστημενος καμια μα καμια σχεση. Το κινητο παει σφαιρα και σου δεινει την αισθηση του high end. 1
nomikab Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε ειμουν και εγω τρια χρονια και κατι με το S3 και εφαγα απειρα κολλιματα,τωρα πηρα το Microsoft lumia 640XL και ειμαι κατευχαριστημενος καμια μα καμια σχεση. Το κινητο παει σφαιρα και σου δεινει την αισθηση του high end. Ευχαριστω για την απαντηση.Να πω την αληθεια εχω παρει με στραβο ματι το windows store , εχω ακουσει αρνητικα σχολια για τις εφαρμογες.Οποτε ψαχνω για android(custom rom, o/c, u/v κτλ )
dstilio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αφού το κριτήριο σου είναι η κάμερα, θα πρότεινα να κοιτάξεις τη βαθμολογία εδώ και όποιο από αυτά μπορείς να βρεις μέσα στα 250 ευρώ και με αποσπώμενη μπαταρία...πάρτο: http://www.dxomark.com/Mobiles/Column-right/Mobile-Scores
ziaba Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 στα 250 την καλυτερη καμερα εχει το g3 + απο roms κτλ παει πολυ καλα
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Πρόσφατα έδωσα το S3 και ψάχνω για κάτι καλύτερο(κάμερα κυρίως). Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο κινητο μεχρι 250 απο ελλαδα. Θα προτιμουσα να εχει αποσπωμενη μπαταρια και χαμηλο sar. Σκεφτομαι για LG G3 αλλα δεν ακουω και τοσο καλα σχολια.Αν του περασω custom rom κτλ.. θα αξιζει ? Προιν κατοχως του S3 θα σου ελεγα να στραφεις αλλου.Και γω θα επερνα το G3(32gb)αλλα εκανα στροφει και γω. Κοιτα για κανενα απο αυτα: Meizu 2 note Huawei P8 Lite Xiaomi Redmi 2 Και οτι σου πουν τα παιδια.
2.1Ohm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το g3 ξιζει αμα του βαλεις custom rom ναι! Αλλα απο εμπειρια μ χανει αρκετα σε μπαταρια ειδικα σε idle! Ολοι εχουν κλτρες επιδωσεις σε μπαταρια.εμενα δν ειχε ποτε! Παντως η οθονη ειμαι πολυ μετρια! Το meizu m2 note που ειχα ειχε κλτρη να φανταστεις! Αμα σε νοιαζει.πολυ η καμερα παρτο αν οχι τοσο εχεις κλτρες επιλογες!
nomikab Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το g3 ξιζει αμα του βαλεις custom rom ναι! Αλλα απο εμπειρια μ χανει αρκετα σε μπαταρια ειδικα σε idle! Ολοι εχουν κλτρες επιδωσεις σε μπαταρια.εμενα δν ειχε ποτε! Παντως η οθονη ειμαι πολυ μετρια! Το meizu m2 note που ειχα ειχε κλτρη να φανταστεις! Αμα σε νοιαζει.πολυ η καμερα παρτο αν οχι τοσο εχεις κλτρες επιλογες! Οταν λες καλυτερες εννοεις αυτες που εχουν ηδη αναφερθει ? Γενικα αν ανεβουμε στα 300 τι θα μου προτεινατε ?
Beerloah Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Οταν λες καλυτερες εννοεις αυτες που εχουν ηδη αναφερθει ? Γενικα αν ανεβουμε στα 300 τι θα μου προτεινατε ? Το Site: MotoX Play . Πολλή καλή αυτονομία μπαταρίας, pure android (γρήγορο), πολύ καλή κάμερα και σχετικά καλή τιμή.
nomikab Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη η αγορα θα γινει μετα τα χριστουγεννα(2-3 μηνες μετα ωστε να εχουν βγει οι ναυαρχιδες τ 2016 και να εχουν στρωσει οι τιμες) ισως με ζορι το budget να αναιβει) προς το παρον ενδιαφερομαι μαχ εως 300.Μου γυαλιζει το ματι ομως και το g4 ).Αξιζει να περιμενω τοσο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
2.1Ohm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη η αγορα θα γινει μετα τα χριστουγεννα(2-3 μηνες μετα ωστε να εχουν βγει οι ναυαρχιδες τ 2016 και να εχουν στρωσει οι τιμες) ισως με ζορι το budget να αναιβει) προς το παρον ενδιαφερομαι μαχ εως 300.Μου γυαλιζει το ματι ομως και το g4 ).Αξιζει να περιμενω τοσο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι αξίζει! Άψογη συσκευή! Καθόλου λαγκ πανέμορφη οθόνη πραγματικά παρα πολύ καλή κάμερα κλτρη μπαταρία από g3 και αποσπομενη! Είχα πάρει 2η μπαταρία και ανά 3 μέρες έβλεπε φορτιστή το κινητό! Εγώ θα σ έλεγα μν το σκέφτεσαι κ αμα μπορέσεις απλά παρτο
Beerloah Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη η αγορα θα γινει μετα τα χριστουγεννα(2-3 μηνες μετα ωστε να εχουν βγει οι ναυαρχιδες τ 2016 και να εχουν στρωσει οι τιμες) ισως με ζορι το budget να αναιβει) προς το παρον ενδιαφερομαι μαχ εως 300.Μου γυαλιζει το ματι ομως και το g4 ).Αξιζει να περιμενω τοσο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η LG, έκανε φιλότιμες προσπάθειες βελτιστοποίησης του Touchwiz της και στο G4 το πέτυχε (άρα καταρχήν ανέβασε την απόδοσή του σε θέμα λογισμικού). Αλλά και γενικότερα σαν συσκευή, είναι value for money. Οπότε γιατί όχι, περίμενε.
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη η αγορα θα γινει μετα τα χριστουγεννα(2-3 μηνες μετα ωστε να εχουν βγει οι ναυαρχιδες τ 2016 και να εχουν στρωσει οι τιμες) ισως με ζορι το budget να αναιβει) προς το παρον ενδιαφερομαι μαχ εως 300.Μου γυαλιζει το ματι ομως και το g4 ).Αξιζει να περιμενω τοσο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κατσε να δεις και ποσο θα πεσουν αυτα που ειναι του 2015 και μετα ξανα βλεπεις.Μπορει να δεις και καποιο αλλο εκτος του G4. Παντως και απο μενα 1+(αν πεσει στα 300)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα