maou28 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα,,,όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να ενσωματώσω φωνή σε κομμάτια χωρίς να κόβεται το τραγούδι,,,δηλαδή την ώρα που θα είναι να μπει η φωνή να χαμηλώνεται από πίσω το τραγούδι και να ακούγεται η φωνή για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να παίζε πάλι το τραγούδι. Πως μπορώ να το κάνω;
Neg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ναι,,αλλά πως και με ποιο; Logic Pro Garage Band Reason Fruity Loops άντε στην χειρότερη Audacity Στο πώς χμ το καθένα έχει διαφορετική επιφάνεια χρήστη οπότε αναλόγως ποιό θα κατεβάσεις.
maou28 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Να πάμε στα εύκολα; Όπως πχ το audacity;
Neg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Να πάμε στα εύκολα; Όπως πχ το audacity; Ναι μιας και είναι δωρεάν και εύκολο να το βρει κάποιος, αν θυμάμαι καλά θα βάλεις το κομμάτι που θες και σαν δεύτερο θα βάλεις την φωνή και στα σημεία που θες να μπαίνει η δεύτερη φωνή θα κόψεις εκεί το τραγούδι και θα μειώσεις σταδιακά τον ήχο ώστε να ακούγετε καθαρά η δεύτερη φωνή.
maou28 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω,,ας πούμε το τραγούδι ειναι 4 λεπτά,,κάθε 30 δεύτερα ας πούμε να ακούγεται η φωνή που θέλω να ενσωματώσω,,η ένταση τις μουσικής με ποιον τρόπο μειώνεται;
theibanez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 αυτό λέγεται ducking effect. Σε ραδιοφωνικούς σταθμούς γίνεται αυτόματα με μηχάνημα. Για τα προγράμματα που συζητάτε υπάρχουν plug-ins. Δεν ξέρω κάποιο συγκεριμένο. Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό για audacity
maou28 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Όταν τσεκάρω για το auto-duck Μου εμφανίζει "η αυτόματη μείωση έντασης χρειάζεται ένα κομμάτι ελέγχου που πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από τα επιλεγμένα κομμάτια" τι σημαίνει αυτό;
maou28 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά το έκανα,,χάρη στην βοήθεια σας,,,σας ευχαριστώ πολύ Άλλα αν μπορείτε εξηγήστε μου λίγο αυτό με το auto-duck
theibanez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 η αυτόματη μείωση έντασης χρειάζεται ένα κομμάτι ελέγχου που πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από τα επιλεγμένα κομμάτια" τι σημαίνει αυτό; έστω ένα track / κανάλι (όπως θες πες το) μουσικής. Και ένα άλλο track/κανάλι φωνής (αυτό που λες επάνω οτι θες να ενσωματώσεις) κομμάτι ελέγχου=κανάλι φωνής επιλεγμένα κομμάτια= κανάλι μουσικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα