Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Kαλημέρα στην ομορφότερη παρέα του κόσμου. Σήμερα ανέβασα κάτι διαφορετικό γιατί ήθελα μοιραστώ κάτι που αγαπώ μαζί σας. Δείτε και σχολιάστε με την δική σας γνώμη, για να κάνουμε έναν ωραίο διάλογο στα comments. Αν σας αρέσει φυσικά μην ξεχάσετε να κάνετε share γιατί βοηθάει πολύ!

Επεξ/σία από verjiel
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όταν το χόμπι σου καταφέρνει και σου δίνει απλόχερα την αγάπη του κόσμου και όχι μόνο τα χρήματα, είναι ευτυχία! Ένα απο τα χόμπι μου είναι το gaming και η τεχνολογία. Πήγα στο #GAMEAHTLON το μεγαλύτερο event της Ελλάδας και ο κόσμος με αγκάλιασε. Σας ευχαριστώ όσους καταφέρατε να έρθετε και να με γνωρίσετε αλλα και εσάς που δεν καταφέρατε είμαι σίγουρος οτι η σκέψη σας ήταν εκεί στον παλμό του event.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην CowboyTV και την Sprite για την πρόσκληση της ώς /nfluncer/Youtuber που με τίμησε ιδιαίτερα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο μου
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aπολαυστε το demo gameplay απο το παιχνιδι Hitman 2 !!!

Για να δειτε το demo  πατηστε στο παρακαω λινκ !!!

FOLLOW US

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ποιο λογο να κατσει καποιος να δει καποιο να παιζει ενα demo για ενα παιχνιδι του 2018 σχεδον 1χρονο μετα που φυσικα μπορει να παιξει και ο ιδιος μονος του?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Για ποιο λογο να κατσει καποιος να δει καποιο να παιζει ενα demo για ενα παιχνιδι του 2018 σχεδον 1χρονο μετα που φυσικα μπορει να παιξει και ο ιδιος μονος του?

S T R E A M E R

T R A N S F O R M A T I V E

E X P E R I E N C E

P.S. Dont be a party pooper.😁

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/8/2019 στις 6:51 ΜΜ, ilos είπε

S T R E A M E R

T R A N S F O R M A T I V E

E X P E R I E N C E

P.S. Dont be a party pooper.😁

Ειναι πρωτο του σχολιο στο εν λογω θεμα και προφανως το σχολιο μου το εγραψα ως feedback(γιαυτο ουτως ή αλλως και περιοριστηκα στο ιδιο το παιχνιδι οτι ειναι demo)και οχι στο καναλι αυτο καθαυτο.

Btw @ilos Και στο διπλα θεμα των ταινιων αν δεις του εχουν τονισει καποια πραγματα,με ενα απο αυτα πχ να διαχωρισει το καναλι μεταξυ gaming και ταινιων/σειρων

Επεξ/σία από Fulgore
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια όμορφη παρέα σας παίρνει μαζί της στον μαγεμένο μύλο. Αυτός ο μύλος έχει την μαγεία να ηρεμεί την σκέψη σου, τους προβληματισμούς σου και να σε κάνει κομμάτι της φύσης. Απο την πρώτη στιγμή, εγώ παγιδεύτηκα στην όμορφη μαγεία του και δεν ήθελα να ξυπνήσω!!!

• Confused 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα. αν καποιος ασχολειται με το twitch και εχει ορεξη να ριξει μια ματια στο καναλι μου που εχω εδω και λιγο καιρο και ισως τον ενδιαφερει καποιο απο τα παιχνιδια που παιζω ας ριξει μια ματια. ευχαριστω :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...