10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη πως γινεται ο Του Τζει και αλλοι πολλοι που εχω δει και μιλαμε για σπουδαια προσφατα παιχνιδια πρωτου ρολου κτλ να βγαζουν αμετρητα παιχνιδια και να μην σβηνονται??Απο το 2014 παραδειγμα εχω δει βιντεο.Χωρις εσοδα το κανουν?Γιατι μιλαμε για αμετρητα καναλια και βιντεο ελληνικα και ξενα (καναλια) αφου ολοι αυτοι δεν εχουν εσοδα?? Αμέτρητα ναι,αυτό δε σημαίνει πως κερδίζουν και κάτι,πόσο μάλλον αυτό το κάτι να αξίζει και τον κόπο. Αναφέρεσαι σε κάποιον που ήδη έχει αρκετούς subscribers και πιθανότατα είναι και youtube partner,κάτι που πλέον δεν γίνεται πρακτικά. Αν στο review φαίνεται μόνο το παιχνίδι και όχι και εσύ,τότε το βίντεο ,και τα όποια έσοδα,ανήκουν στην εταιρεία. Τα έσοδα προέρχονται από διαφημίσεις,κάτι που δε θα έχεις,αν δεν φτάσεις και έναν αξιοπρεπή αριθμό views,πάνω από 1000. Υπάρχουν θέματα δε ,με εταιρείες όπως η ΕΑ,η οποία πια διεκδικεί όλα τα έσοδα από καναλιά που παρουσιάζουν τίτλους της. Εν τέλει,αν γουστάρεις κάν'το,αλλά λεφτά πια δεν βγαζεις.πόσω μάλλον αν το κανάλι απευθύνεται σε ελληνικό κοινό μόνο.
john sk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν φαινομαι σε ολα τα reviews που αυτο εχς και σκοπο να κανω θα εχω προβλημα??Σε αυτη την περιπτωση που φαινομαι δηλαδη θα μοιραζομαι τα εσοδα με την εταιρια η μου ανηκουν ολα τα εσοδα επειδη φαινομαι εγω στην καμερα.Και κατι τελευταιο...πρεπει να ειναι ολα τα games original η δεν παιζει ρολο??
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ξεκινάς να ποστάρεις αμέτρητα βίντεα κάθε μέρα,όλη μέρα.. και μετά όταν εχεις καμιά 100αρια χιλιάρικα viewsa, καμιά 300αρια βίντεα και καμιά 100άρα subs πας βρίσκεις μια εταιρία και κάνεις αίτηση να σε αναλάβει..Εκεί θα δεις τί απαιτήσεις έχει η εταιρία για να σου δώσει συμβόλαιο. Πας και μέσα στο youtube και πατάς την επιλογή monetize Επίσης μέσα από κει θα βρεις και απαντήσεις σε ότι ρωτάς. Μη το κάνεις από τώρα για να γίνεις partner,θα φας τα μούτρα σου. Αυτές οι εταιρίες είναι ουσιαστικά δικηγόροι,που κάνουν την δουλειά που εσύ δεν γίνεται να κάνεις, ώστε εσύ να μπορείς να βγάζεις χρήματα από το youtube όπως λές..Αφού δεν κατέχουμε τα πνευματικά δικαιώματα ούτε από το λογισμικό,ούτε από την μουσική. Απαιτήσεις πχ είναι,views,subs κτλ Μετά θα είσαι έτοιμος να χεις το δικό σου fanboys'army . Αλλά αν ψήνεσαι να κάνεις βίντεα σα τον @@ τον 2j τότε,θεώρησε πως δε σε βοήθησα ποτέ και θα με βρεις απέναντι σου,και φέρε όσο fanboys' army θέλεις!ΣΑΣ ΕΧΩ! 11
fever25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αλλά αν ψήνεσαι να κάνεις βίντεα σα τον @@ τον 2j τότε,θεώρησε πως δε σε βοήθησα ποτέ και θα με βρεις απέναντι σου,και φέρε όσο fanboys' army θέλεις!ΣΑΣ ΕΧΩ! ++1 Πάντως η λογική λέει να ξεκινήσεις με το κανάλι επειδή αγαπάς αυτό που κάνεις και να μην σκέφτεσαι από την αρχή τα "έσοδα"! Δεν μοιράζει χρήματα το net. Μπορεί πράγματι να σου ...καθίσει και να βγάλεις μερικά. Μπορεί όμως να γίνεις ένας από τους πολλούς youtubers και να μην ξεχωρίσεις ποτέ. Επομένως αν ξεκινά με μυαλό στα έσοδα, ξεκινάς σε λάθος βάση... 3
GIOVINCO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν ξερεις αψογα Αγγλικα (δεν υπαρχει κοινο στην Ελλαδα) και δεν εχεις κατι το διαφορετικο να παρουσιασεις (παρουσιαστικο - φωνη - χιουμορ - καποιο ξεχωριστο concept) ξεχασε τα τα εσοδα. Μη τρως τσαμπα χρονο και λεφτα (Πχ ουτε το ρευμα που θα καις δεν αξιζει).Αν απο την αλλη το κανεις για την *** σου και μονο καντο.Υγ. Δε νομιζω να παιζουν δικαιωματα σε εταιρειες. Το μεγαλο προβλημα ειναι οι μουσικες. Οι unboxholics πχ συνθετουν δικες τους.Sent from my iPhone using Insomnia 1
jay_D Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στο φορουμ!Εχω ανοίξει ένα κανάλι στο twitch κυρίως για classic survival horror games και κάποια καινούρια! Σήμερα κατά τις 10 έχει Resident Evil 2 Leon B όλο το story και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν Resident Evil 3,Silent Hill,Dino Crisis,Alone In The Dark 4 και άλλα πολλά!Οποιος γουστάρει ας περάσει μια βόλτα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!https://www.twitch.tv/pixel_dropsΑμα είμαι εντελώς off-topic ζητώ συγνώμη γιατί δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία μπορώ να το βάλω! 1
comfuzio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και το είπε ο xtrmsnpr σε άλλο topic Ονομα καναλιου: Comfuzio Ονομα κατοχου: Comfuzio Τι παιζετε: Gears of War 4, GTA IV~V, Total War: Rome II, Attila & Warhammer Περιγραφη: Link: www.twitch.tv/OGComfuzio , www.beam.pro/Comfuzio , www.hitbox.tv/Comfuzio & Site: Youtube Και μιας που μιλάμε για stream όλοι με OBS πάντα ε; Εγώ κάνω stream σε ένα site που λέγεται restream.io με το obs και μέσω αυτού γίνεται stream ταυτόχρονα στα twitch,beam,hitbox & youtube. Θα εκτιμούσα πολύ ένα sub στο κανάλι μου στο youtube ^^ 4
Eddie_Vader Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπέρα αγόρια και κορίτσια άνοιξα αυτό το θέμα με σκοπό την προβολή των youtube gaming καναλιών μας και την όσο γίνεται στήριξη τους από τη κοινότητα. Εδώ κανά μήνα έχουμε ανοίξει κανάλι και τραβάμε το δικό μας λούκι.Είμαστε οι Μάκης,Μήτσος και Στάμος,όλοι 30+ ηλικιακά,και γουστάρουμε να ασχολούμαστε με το gaming με πάθος και μεράκι. Στο κανάλι μας θα δειτε vlogs,reviews και unboxing χωρίς κομπλεξ και υπαγορευμένα σενάρια.Απλά πράγματα που με το καιρό θα βελτιώνονται. Μπείτε,δείτε και κρίνετε μόνοι σας. Τέρμα τα λόγια στο youtube θα μας βρείτε ως Site: Joystickgr και στο fb το ίδιο Site: Joystickgr Αυτό το μήνα τρέχει και giveaway με ps4 games και 20αρα κάρτα οπότε ρίξτε του μια ματιά. https://youtu.be/EjyofJrDleI Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και θα χαρούμε να γνωρίσουμε κι άλλα ατομάκια που γουστάρουνε το gaming όπως εμείς. 9
Balantakos Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα, που και που ανεβαζω βιντεακια...μιας και το upload μου ειναι για κλαματα. https://www.youtube.com/channel/UC1h7OlDHz15tDZHCYLszdlQ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2017 από Balantakos 2
-Mayhem- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα αγόρια και κορίτσια άνοιξα αυτό το θέμα με σκοπό την προβολή των youtube gaming καναλιών μας και την όσο γίνεται στήριξη τους από τη κοινότητα. Εδώ κανά μήνα έχουμε ανοίξει κανάλι και τραβάμε το δικό μας λούκι.Είμαστε οι Μάκης,Μήτσος και Στάμος,όλοι 30+ ηλικιακά,και γουστάρουμε να ασχολούμαστε με το gaming με πάθος και μεράκι. Στο κανάλι μας θα δειτε vlogs,reviews και unboxing χωρίς κομπλεξ και υπαγορευμένα σενάρια.Απλά πράγματα που με το καιρό θα βελτιώνονται. Μπείτε,δείτε και κρίνετε μόνοι σας. Τέρμα τα λόγια στο youtube θα μας βρείτε ως Site: Joystickgr και στο fb το ίδιο Site: Joystickgr Αυτό το μήνα τρέχει και giveaway με ps4 games και 20αρα κάρτα οπότε ρίξτε του μια ματιά. https://youtu.be/EjyofJrDleI Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και θα χαρούμε να γνωρίσουμε κι άλλα ατομάκια που γουστάρουνε το gaming όπως εμείς. JSLOGO2small.jpg Πολύ ωραία δουλειά έχετε κάνει παιδιά.Γουστάρω αυτο το παρεΐστικο που έχετε και μας το μεταδίδεται!!! Εύχομαι ότι καλύτερο και να σας μάθει περισσότερος κόσμος... 1
Eddie_Vader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα αδέρφια! Επανέρχομαι γι άλλη μια φορά στο θέμα με αφορμή το νέο μας giveaway στο κανάλι.Έχει διάφορα καλούδια όπως Roccat lua,pc games κ.α. Ριξτε του μια ματιά.Καλή επιτυχία!
verjiel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αν ψήνεται καποιος για συνεργασια απο Θεσσαλονικη να μου στειλει μηνυμα.Το κανάλι μου μπορειτε να το βρειτε γράφοντας verjiel's gaming.Δεν εχω ασχολείθει πολύ για τα βιντεο αλλα θα το κάνω 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Guys αν το κάνετε για το γούστο σας keep it up, αλλα άμα το κάνετε για φράγκα καλύτερα αφιερώστε το χρόνο αλλου γιατί όπως είπε και ο Xtr είναι απίστευτα απίθανο Ελλάδα και τώρα ειδικά μετά την αποχώρηση παρα πολλών εταιριών από το youtube και την αλλαγή των policies περί monetization είναι αστρονομικά απίθανο, εδώ έχουν πρόβλημα γνωστά κανάλια και για αυτό παρακαλάνε για support στο patreon. Just a friendly suggestion 2
firepc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Guys αν το κάνετε για το γούστο σας keep it up, αλλα άμα το κάνετε για φράγκα καλύτερα αφιερώστε το χρόνο αλλου γιατί όπως είπε και ο Xtr είναι απίστευτα απίθανο Ελλάδα και τώρα ειδικά μετά την αποχώρηση παρα πολλών εταιριών από το youtube και την αλλαγή των policies περί monetization είναι αστρονομικά απίθανο, εδώ έχουν πρόβλημα γνωστά κανάλια και για αυτό παρακαλάνε για support στο patreon. Just a friendly suggestion Αποκλειεται δλδ να το κανουν και για τα δυο?
Greygore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αποκλειεται δλδ να το κανουν και για τα δυο? Φαντάζομαι αναφέρεται στην πρόσφατη αλλαγή στα TOS του YouTube, όπου τους επιτρέπει να μαρκάρουν videos ως "Not suitable for advertisers" (και τους κόβεται αυτόματα το monetization), το όποιο χειρίζεται apparently αλγόριθμος (και κλασσικά τα κάνανε λίγο μπάχαλο) και έχει γίνει μικρός χαμός... Eξ'ου και η προειδοποίηση/εισήγηση . Πάντως έγινε και αλλαγή για μικρά κανάλια, κάτω απο 10,000 views πλέον δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το monetize anyway.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα