Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες. Βλεπω πως δεν υπαρχει καποιο θεματακι σχετικα με gaming youtube channels οποτε ειπα να ξεκινησω εγω ενα. Παρακατω θα μπορουμε να ποσταρουμε τα gaming καναλια μας ωστε αν καποιος παρακολουθει να μπορει να βρει και καναλια απο συμφορουμίτες.

Καποιοι κανονες για την καλυτερη λειτουργια.

1) Ενα ποστ ανα καναλι. Δεν χρειαζεται καθε φορα που κανουμε ενα καινουργιο βιντεο να ποσταρουμε και να σπαμε τα νευρα του κοσμου. 1 ποστ ανα καναλι φτανει ετσι ωστε καποιος που ενδιαφερεται να βρει κατι να το κανει με ενα scroll!!!

2) Οσο λιγοτερο hating το δυνατον. Καποιοι κανουν καλες δουλειες με τα βιντεο που φτιαχνουν και καποιοι οχι. Δεν χρειαζεται να τους πιουμε το αιμα. Σχολια φυσικα δεκτα αλλα στα πλασια της ευγενιας.

3) Καλο ειναι τα ποστ που κανουμε να ειναι της παρακατω μορφης ωστε να διευκοληνουμε αυτον που τα διαβαζει. 

Ονομα καναλιου: 

Ονομα κατοχου:

Τι παιζετε:

Περιγραφη:

Link:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ονομα καναλιου: Gr GamingAmigo

Ονομα κατοχου: Gr GamingAmigo (Sephirothsw στο φορουμ)

Τι παιζετε: Συνηθως minecraft και DnD. On going σειρες επισης υπαρχουν απο το Life is Strange και κατα καιρους κανουμε τα Fun Friday οπου παιζουμε παλια παιχνιδια (στραγικης και co-op) με φιλους για να γελαμε!

Περιγραφη: Gaming καναλι που σκοπο δεν εχει τοσο τα subs και τα like αλλα να διαφημιζονται παιχνιδια και ενεργειες που κατα την γνωμη μου αξιζουν τον κοπο. Αγαπημενα παιχνιδια το minecraft και το DnD!!!

Link Καναλιου: https://www.youtube.com/channel/UCjitQWEXudq6yvSAHL0ZWRg

Like and Subscribe!!!

• Like 3
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είδα το κανάλι αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ.. Sorry  :-D

*αφαιρέθηκε*

Το εποικοδομιτικο του σχολιου για να γινω καλυτερος youtuber ποιο ειναι?

Δημοσ.

Εξαρτάται αν το κανείς επαγγελματικά ή όχι. Τουλάχιστον για την κάμερα. Για το μικρόφωνο θα συμφώνησε.

Eδω κανεις λαθος, για μενα εξαρταται αν το κανεις και το γουσταρεις, ποσο μερακι εχεις και ποσο χρονο μπορεις να διαθεσεις. Καλυτερα να βγαζεις 1 βιντεο στις 10 μερες και να ειναι πραγματικα καλο παρα 10 βιντεο της πλακας.

Ειναι ενα χομπυ στην τελικη και οπως ολα τα χομπυ πρεπει να επενδυσεις πανω σε αυτο για να βγει καλο. Το PC gaming οπως ολοι ξερουμε ειναι ενα ακριβο χομπυ αν θες κιολας recording, video editing και youtubing τοτε ειναι ακομη πιο ακριβο.

Υπαρχουν ελληνικα καναλια εκει εξω που ειναι πραγματικα καλα και ας μην βγαζουν χρηματα απο αυτο, τα παιδια εχουν τρελο μερακι και φαινεται. Βεβαια υπαρχουν και αλλα τα οποια θα θελανε να ειναι επαγγελματικα και ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν.

edit: ολα αυτα στην γενικη συζητηση ετσι, τιποτα προσωπικο μαζι σου η με κανενα αλλο εδω μεσα.

Δημοσ.

Για να πετυχεις ειτε στο youtube ειτε στο twitch πρεπει να ξεχωρισεις απο την μαζα των υπολοιπων streamers και να προσφερεις κατι που σε κανει μοναδικο απεναντι στους αλλους. Το πιο χαρακτηριστικο οσον αφορα τους γνωστους twitch streamers ειναι διαφορα επιτευγματα σε δημοφιλη mainstream παιχνιδια πχ Legend στο Hearthstone,Diamond στο lol,Heroic/mythic progress στο pve και υψηλο rating στα raid και στις αρενες στο Wow αντιστοιχα κλπ.

Επισης ακομα και οι πιο γνωστοι streamers στο twitch ή και στο youtube ξεκινησαν το ολο θεμα περισσοτερο σαν hobby και επειδη τους αρεσε,αφιερωνοντας προφανως πολυ λιγοτερο χρονο στις αρχες αφου δεν επαιζαν και τα μεγαλα χρηματα και οι χορηγιες απο πισω και το twitch δεν ειχε διαδωθει τοσο πολυ οσο σημερα.

Για το youtube gaming πχ ο δημοφιλεστερος Ελληνας(κυπριος εστω:P)πρεπει να ειναι αν θυμαμαι καλα ο 2j ο οποιος επιλεγει και αυτος να ανεβαζει video απο παιχνιδια που παιζει σχολιαζοντας βεβαια με τον δικο του τροπο(rage και βρισιες :P)τα παιχνιδια που παιζει(κατι σαν τον no1 youtuber που ολοι ξερουμε πανω κατω ).

Δημοσ.

Για να πετυχεις ειτε στο youtube ειτε στο twitch πρεπει να ξεχωρισεις απο την μαζα των υπολοιπων streamers και να προσφερεις κατι που σε κανει μοναδικο απεναντι στους αλλους. Το πιο χαρακτηριστικο οσον αφορα τους γνωστους twitch streamers ειναι διαφορα επιτευγματα σε δημοφιλη mainstream παιχνιδια πχ Legend στο Hearthstone,Diamond στο lol,Heroic/mythic progress στο pve και υψηλο rating στα raid και στις αρενες στο Wow αντιστοιχα κλπ.

Επισης ακομα και οι πιο γνωστοι streamers στο twitch ή και στο youtube ξεκινησαν το ολο θεμα περισσοτερο σαν hobby και επειδη τους αρεσε,αφιερωνοντας προφανως πολυ λιγοτερο χρονο στις αρχες αφου δεν επαιζαν και τα μεγαλα χρηματα και οι χορηγιες απο πισω και το twitch δεν ειχε διαδωθει τοσο πολυ οσο σημερα.

Για το youtube gaming πχ ο δημοφιλεστερος Ελληνας(κυπριος εστω:P)πρεπει να ειναι αν θυμαμαι καλα ο 2j ο οποιος επιλεγει και αυτος να ανεβαζει video απο παιχνιδια που παιζει σχολιαζοντας βεβαια με τον δικο του τροπο(rage και βρισιες :P)τα παιχνιδια που παιζει(κατι σαν τον no1 youtuber που ολοι ξερουμε πανω κατω ).

Ο 2j απλα δεν βλέπεται,αντιτουριστικη φυσιογνωμια,οι unboxholics εχουν καποιο επιπεδο στην ποιοτητα καποιων βιντεο τους,μου φαινεται τελειως αδιαφορο να βλεπω βιντεο με αλλους να παιζουν τυπου gramers που γενικα εχουν καλουτσικη παραγωγη,ισως καποια βιντεο σε competitive gaming να εχουν καποιο νοημα.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά οποιος βάζει τα μούτρα του στην οθόνη μου με την μια X. Μονο τον AJ αντέχω και αυτό μονο στα review. Ευτυχώς TB, ΖΡ, Frankie, Speedy, Vanos δεν το κάνουν ποτε.

p.s. 2J απλά τραγικός.

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να σας ρωτησω για το τι μπορω να κανω σχετικα με δημοσιευση στο δικο μου καναλι στο γιου τουμπ που θα ασχολειται με παρουσιαση παιχνιδιων υπολογιστη και αξιολογηση.Μπορω να ανεβαζω οτι παιχνιδι θελω με εσοδα?Η μηπως απαγορευεται λογω πνευματικων δικαιωματων?Αν καποιο παιχνιδι εχει πνευματικα δικαιωματα πως θα το ξερω?Πρεπει να ειναι γνησια τα παιχνιδια η δεν εχει σημασια?Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ό,τι και να ανεβάσεις,έσοδα δε θα έχεις.

Τα όποια έσοδα θα πάνε στους δημιουργούς,όλα έχουν πνευματικά δικαιώματα,και φυσικά πολλά από τα βίντεό σου θα κατέβουν και μέχρι να γίνει ο έλεγχος περί καταπάτησης ή μη,δε θα έχει και νόημα να υπάρχουν.

Δημοσ.

Δηλαδη πως γινεται ο Του Τζει και αλλοι πολλοι που εχω δει και μιλαμε για σπουδαια προσφατα παιχνιδια πρωτου ρολου κτλ να βγαζουν αμετρητα παιχνιδια και να μην σβηνονται??Απο το 2014 παραδειγμα εχω δει βιντεο.Χωρις εσοδα το κανουν?Γιατι μιλαμε για αμετρητα καναλια και βιντεο ελληνικα και ξενα (καναλια) αφου ολοι αυτοι δεν εχουν εσοδα??

Δημοσ.

Για τα έσοδα δεν έχω ιδέα γιατί το κάνω για την πλάκα μου και μόνο. Προσωπικά, όμως, έχω ανεβάσει δεκάδες παρουσιάσεις βιντεοπαιχνιδιών στο κανάλι μου στο YouTube χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα (εκτός από μια - δύο περιπτώσεις που το YouTube αναγνώρισε κάποια τραγούδια που χρησιμοποιούσα ως ηχητικό υπόβαθρο και απλά μου κότσαρε και μία διαφήμιση). That said, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχεις αρκετές δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) χιλιάδες views για να βγάζεις αξιοπρεπή έσοδα από αυτή την ιστορία και ειδικά όσον αφορά στα βιντεοπαιχνίδια έχει βρομίσει ο τόπος από reviewers.

• Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Λοιπον εγω αυτη τη στιγμη εχω ενα περειπετιας παιχνιδι και εχω καναλι ετοιμο να αρχισω τις παρουσιασεις.Εγω θα χρησιμοποιησω το φυσικο περιβαλλον του παιχνιδιου οχι δηλαδη μεταλλικα πχ η κατι αλλο για ηχο.Και σκοπευω να το βαλω με εσοδα και να τερματισω το παιχνιδι με βιντεακια σε μερη και οχι μονο αυτο το παιχνιδι και αλλα πολλα.Δηλαδη μπορω να το κανω?

Δημοσ.

Τι να σου πω, το σίγουρο είναι ότι είναι πολλοί που το κάνουν (μα πάρα πολλοί), ενώ ορισμένοι ελάχιστοι με πανάκριβο εξοπλισμό και γνώσεις επί του αντικειμένου (π.χ. Angry Joe, AVGN) βγάζουν και τα προς το ζην. Εγώ, επαναλαμβάνω, δεν είμαι YouTube partner, οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες. Λίγο που το έψαξα από περιέργεια όταν είδα το post σου, δεν έβγαλα άκρη. Ίσως μέρος των εσόδων να πάει στους δημιουργούς όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα, γιατί το content δεν θα είναι αποκλειστικά δικό σου. Σίγουρα θέλει ψάξιμο αν θες να το κάνεις αποκλειστικά για να έχεις έσοδα από αυτή την ιστορία...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...