Προς το περιεχόμενο

10,000 3.5mm Male to Male Audio Cable - zapals.com - ΔΩΡΕΑΝ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά ειναι ότι να ναι. Μου ήρθε αυτο και το μανταλάκι με το zoom 3-1 για το κινητό σήμερα, ενώ δεν μου εχει έρθει το led το οποίο είχε παραγγελθεί δεύτερο...ας έρθουν και αυτο ειναι το λιγότερο βέβαια...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα έφθασε κεντρο Αθηνας.Η 1η από zapals.Tempered glass για το κινητό,usb led και καλυμα σιλικόνης για πληκτρολόγιο,αφαντα.

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται το καλωδιο που ειναι και το πιο φθηνο το εστειλαν σε ολους (ή εστω στους περισσοτερους). Τα αλλα σε ορισμενους.

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται το καλωδιο που ειναι και το πιο φθηνο το εστειλαν σε ολους (ή εστω στους περισσοτερους). Τα αλλα σε ορισμενους.

Όλα τα έστειλαν σε όλους. Απλά μπορει κάποιες παραγγελίες να κάτσουν στο αεροδρόμιο κάνα μήνα πρωτου τις ελέγξουν. Όλα θα τα παραλάβετε.

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα έστειλαν σε όλους. Απλά μπορει κάποιες παραγγελίες να κάτσουν στο αεροδρόμιο κάνα μήνα πρωτου τις ελέγξουν. Όλα θα τα παραλάβετε.

Καλα μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια. Κλεινω κοντα 2 μηνες απο την αποστολη της πρωτης παραγγελιας.

Δημοσ.

Καλα μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια. Κλεινω κοντα 2 μηνες απο την αποστολη της πρωτης παραγγελιας.

Το ξανά είπα τα στέλνουν με Malaysia post. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα παραγγελία από banggood που είχε γίνει 3 Νοεμβρίου. Ήρθε με Malaysia post. Οι άνθρωποι τα στέλνουν 5 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι στιγμής και όλα ήταν σωστά.

Δημοσ.

Το ξανά είπα τα στέλνουν με Malaysia post. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα παραγγελία από banggood που είχε γίνει 3 Νοεμβρίου. Ήρθε με Malaysia post. Οι άνθρωποι τα στέλνουν 5 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι στιγμής και όλα ήταν σωστά.

Και; Παρελαβα προχθες απο Μαλαισια σε 1 μηνα απο την μερα αποστολης και αλλοι παρελαβαν πιο γρηγορα απο εμενα. Μην γενικευεις και βγαζεις κανονες απο την προσωπικη σου εμπειρια. Επειδη παρελαβες εσυ, θα παραλαβουν ολοι, επειδη αργησε σε εσενα θα αργησουν σε ολους.

Δημοσ.

Και; Παρελαβα προχθες απο Μαλαισια σε 1 μηνα απο την μερα αποστολης και αλλοι παρελαβαν πιο γρηγορα απο εμενα. Μην γενικευεις και βγαζεις κανονες απο την προσωπικη σου εμπειρια. Επειδη παρελαβες εσυ, θα παραλαβουν ολοι, επειδη αργησε σε εσενα θα αργησουν σε ολους.

Όπως ξανά είπα το zapals αποδείχθηκε από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα και στέλνει τα πάντα. Όλο το Insomnia έχει παραλάβει αρκετά gadzetakia και περιμένει τα επόμενα.

Δημοσ.

Όπως ξανά είπα το zapals αποδείχθηκε από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα και στέλνει τα πάντα. Όλο το Insomnia έχει παραλάβει αρκετά gadzetakia και περιμένει τα επόμενα.

Αυτο καλυτερα αστο να το κρινουμε στο τελος γιατι υπαρχει αρκετος κοσμος που περιμενει ακομα τα "προηγουμενα".

Δημοσ.

Παρελαβα και εγω χτες.

Αυτη η παραγγελια ειχε αριθμο 3 ....περιμενω ακομα αλλες 2 που ηταν πριν απο αυτη (απο 1/12/2015) και αλλες 3 μετα απο αυτην....

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα τα δυο καλωδια που ειχα παραγγειλει και ενα τζιτζιλακι ακομα,συνολο 4 απο 12 που εχω ...παραγγειλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...