kaktos77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά ειναι ότι να ναι. Μου ήρθε αυτο και το μανταλάκι με το zoom 3-1 για το κινητό σήμερα, ενώ δεν μου εχει έρθει το led το οποίο είχε παραγγελθεί δεύτερο...ας έρθουν και αυτο ειναι το λιγότερο βέβαια...
fanis1234 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 και εμένα μαζεμένα σήμερα! ευχαριστώ ts!
epiphobe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα έφθασε κεντρο Αθηνας.Η 1η από zapals.Tempered glass για το κινητό,usb led και καλυμα σιλικόνης για πληκτρολόγιο,αφαντα.
runner69 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι φαινεται το καλωδιο που ειναι και το πιο φθηνο το εστειλαν σε ολους (ή εστω στους περισσοτερους). Τα αλλα σε ορισμενους.
king2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι φαινεται το καλωδιο που ειναι και το πιο φθηνο το εστειλαν σε ολους (ή εστω στους περισσοτερους). Τα αλλα σε ορισμενους. Όλα τα έστειλαν σε όλους. Απλά μπορει κάποιες παραγγελίες να κάτσουν στο αεροδρόμιο κάνα μήνα πρωτου τις ελέγξουν. Όλα θα τα παραλάβετε. 1
runner69 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όλα τα έστειλαν σε όλους. Απλά μπορει κάποιες παραγγελίες να κάτσουν στο αεροδρόμιο κάνα μήνα πρωτου τις ελέγξουν. Όλα θα τα παραλάβετε. Καλα μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια. Κλεινω κοντα 2 μηνες απο την αποστολη της πρωτης παραγγελιας.
king2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλα μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια. Κλεινω κοντα 2 μηνες απο την αποστολη της πρωτης παραγγελιας. Το ξανά είπα τα στέλνουν με Malaysia post. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα παραγγελία από banggood που είχε γίνει 3 Νοεμβρίου. Ήρθε με Malaysia post. Οι άνθρωποι τα στέλνουν 5 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι στιγμής και όλα ήταν σωστά.
leros2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα μαζί με αλλά 2 πακέτα από αυτούς..
runner69 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το ξανά είπα τα στέλνουν με Malaysia post. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα παραγγελία από banggood που είχε γίνει 3 Νοεμβρίου. Ήρθε με Malaysia post. Οι άνθρωποι τα στέλνουν 5 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι στιγμής και όλα ήταν σωστά. Και; Παρελαβα προχθες απο Μαλαισια σε 1 μηνα απο την μερα αποστολης και αλλοι παρελαβαν πιο γρηγορα απο εμενα. Μην γενικευεις και βγαζεις κανονες απο την προσωπικη σου εμπειρια. Επειδη παρελαβες εσυ, θα παραλαβουν ολοι, επειδη αργησε σε εσενα θα αργησουν σε ολους.
king2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Και; Παρελαβα προχθες απο Μαλαισια σε 1 μηνα απο την μερα αποστολης και αλλοι παρελαβαν πιο γρηγορα απο εμενα. Μην γενικευεις και βγαζεις κανονες απο την προσωπικη σου εμπειρια. Επειδη παρελαβες εσυ, θα παραλαβουν ολοι, επειδη αργησε σε εσενα θα αργησουν σε ολους. Όπως ξανά είπα το zapals αποδείχθηκε από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα και στέλνει τα πάντα. Όλο το Insomnia έχει παραλάβει αρκετά gadzetakia και περιμένει τα επόμενα.
runner69 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όπως ξανά είπα το zapals αποδείχθηκε από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα και στέλνει τα πάντα. Όλο το Insomnia έχει παραλάβει αρκετά gadzetakia και περιμένει τα επόμενα. Αυτο καλυτερα αστο να το κρινουμε στο τελος γιατι υπαρχει αρκετος κοσμος που περιμενει ακομα τα "προηγουμενα".
stonecityboys Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παρελαβα και εγω χτες. Αυτη η παραγγελια ειχε αριθμο 3 ....περιμενω ακομα αλλες 2 που ηταν πριν απο αυτη (απο 1/12/2015) και αλλες 3 μετα απο αυτην....
LUCY Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Παρελαβα σημερα τα δυο καλωδια που ειχα παραγγειλει και ενα τζιτζιλακι ακομα,συνολο 4 απο 12 που εχω ...παραγγειλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα