Apos74 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ηρθε και σε μενα. Μωβ χρωμα Η αποστολη εγινε απο Μαλαισια!!! Moυ ηρθε και αυτο απο το Zapals και δεν ξερω τι ειναι. Γνωριζει κανεις ? 2
epiphobe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω παραλάβει τιποτα απο zapals.5 παραγγελίες.Περιοχη κέντρο Αθήνας. 2
kalodrei Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ηρθε και σε μενα. Μωβ χρωμα Η αποστολη εγινε απο Μαλαισια!!! Moυ ηρθε και αυτο απο το Zapals και δεν ξερω τι ειναι. Γνωριζει κανεις ? η φωτο ειναι πολυ μικρη για να διακρινω , φαινεται καποιο usb? μπορει να ειναι κανα memory reader edit αυτο ειναι http://www.zapals.com/promotion/181-USB-Male-to-Micro-USB-Male-OTG-Adapters-US1-Delivered 1
Apos74 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 η φωτο ειναι πολυ μικρη για να διακρινω , φαινεται καποιο usb? μπορει να ειναι κανα memory reader edit αυτο ειναι http://www.zapals.com/promotion/181-USB-Male-to-Micro-USB-Male-OTG-Adapters-US1-Delivered Χασαμε τον μπουσουλα με ολα αυτα τα δωρεαν ψιλοπραγματακια του zapals Ναι, οντως ειναι αυτο. Thanks
king2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μου ήρθαν σήμερα το audio καλώδιο και το OTG. Το OTG άψογο δοκίμασα 64gb usb 3 το διάβασε αμέσως έπαιξε ταινίες 1080p το NOTE 3 χωρίς θέμα. Επίσης δοκίμασα xiaomi usb fan επίσης δουλεύει άψογα για το καλοκαίρι θα είναι ότι πρέπει. Μόνο λάθος μου που δεν παρήγγειλα 2-3 ακόμα. Το audio καλώδιο δείχνει πολύ καλό επίσης. Μπράβο στο zapals αποδείχθηκε άψογο κατάστημα 4 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι τώρα. 2
runner69 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Παρελαβα και εγω σημερα το καλωδιο (απο Μαλαισια). Ημερα αποστολης 24/12 συμφωνα με το zapals. Ειναι η πρωτη παραγγελια που παραλαμβανω απο τις 4 που εχω κανει και χρονικα ειναι η 3η. Τις πρωτες δυο μαλλον δεν θα τις λαβω ποτε.
alexiko Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το παρέλαβα σήμερα και το πέταξα στο συρτάρι. Ήρθε και ο χρυσός φορτιστής αυτοκινήτου,
Στεφανος123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα μου ηρθαν 3 μαζεμενες σημερα.Καλωδιο,usb otg + φορτιστης αυτοκινητου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα