Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω iPhone 6 με iOS 9.2 64GB. Είχ πριν 2 μέρες διθέσημα 9.5 περίπου GB χώριυ, χωρίς να κάνω τίποτα όμως χθες από τα 9.5GB μου έμινα διαθέσημα μόνο 4.5! Και σήμερα το πρωί κοίταξα πάλι πόσο διθεσημο χωρο έχω και λέει ότι έχω διαθέσημα 2,2GB!! Πραγματικά δεν έκανα τιποτ, ούτε κατέβασα κατι, ούτε τραβηξα καμια φωτο σε καμια συσκευη μιυ (αρα δεν ηρθε καποια φωτο ή βιντεο απο icloud) και στις ρυθμισεις που κοιταξα τις εφαρμογες και γενικοτερα τι πιανει πολυ χωρο ειναι όλα όπως ηταν. (Πχ εχω 15GB φωτο και βιντεο ετσι ηταν παντα δεν αλλαξε). Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και μειωνεται ετσι ξαυνικα ο χωρος??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν αυξήθηκε το other αλλά είναι 2.5GB περίπου οπότε αποκλείεται να ευθύνεται το other διότι εδώ μιλάμε ότι έχω "χάσει" περίπου 5GB χώρου!

Edit: Λάθος δικό μου, δεν είχα κάνει συγχρονισμό με το iTunes και δεν έδειχνε το other όσο ήταν πραγματικά, τώρα έκανα συγχρονισμό και λέει ότι το other πιάνει 5GB!! Και θυμάμαι πριν κάτι μέρες που είχα κοιτάξει δεν υπήρχε καν other στην μπάρα που δείχνει πόσο χώρο πιάνει το κάθε τι. Πώς μπορώ να ξεφορτωθώ το other??

Επεξ/σία από Simos805

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...