savra19 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.Σημερα μου προτεινε ενας φιλος να παιξω στο μαγαζι του γιατι εχει opening.Δυστηχως για μενα μου ζητησε να παιξω για αρχη jazz και μετα ελληνικο εντεχνο αλλα οχι για να κοβουμε και φλεβες.Το δυστηχως το ειπα γιατι ειμαι σε αλλο ειδος μουσικης εγω οπως house,dupstep αλλα και ελληνικα(οχι ομως πολυ εντεχνα),αλλα επειδη ειναι ιδιαιτερη μερα δεν θελω να τα καταστρεψω ολα.Οποτε οποιος ειναι σχετικος ας μου στειλει καμια λιστα με κομματια η και καμια playlist.Ευχαροστω εκ των προτερων. 1
astrosunnefo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις το ελεύθερο να κινηθείς ανάμεσα στα παρακλάδια της "μαύρης μουσικής"; Γιατί πραγματικά υπάρχουν διαμάντια, που μπορείς να παίξεις και να κάνεις ένα ωραίο πρόγραμμα. Σου δίνω κάποιους τίτλους ενδεικτικά, και κράτα αυτούς που σου κάνουν. Thelonious Monk - Criss-Cross John Coltrane - Body and soul" Chet Baker & Paul Desmond Together - Autumn leaves Herbie Hancock - Cantaloupe island Noora Noor - Forget what i said Nat Adderley - Work Song Allesandro Magnanini feat Jenny B - So long, goodbye Joy Denalane - Let go Sam and Dave - Soul man Miles Davis - Blue in Green Ave.To - Sand to the beach Ave.To - As the world turns Squirrel Nut Zippers - The suits are picking up the bill Dave Brubeck Quartet - Take five Dusty Springfield - Son of a preacher man R. Kelly - When a woman loves Michael Jackson - We've got a good thing going James Brown - The boss Gil Scott Heron - Free Will John Campbel l- Down in the hole Chicken Shack - I'd rather go blind Jimmie Vaughan - Positively meant to be Chester Thompson - Power House The Mighty Bop - Feeling good Chicago - All that jazz Jazz Against The Machine - Bombtrack John Lee Hooker - Chill out (Things Gonna Change) Mose Allison - Everybody's crying mercy Sarah Vaughan - Tea for two Savoy Brown Blues Band - Black night Ella Fitzgerald - My one and only love The Stylistics - From the mountain Sarah Vaughan - In a sentimental mood Billie Holiday - I've got my love to keep me warm //Δεν το κατέχω στο έντεχνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα