Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google διέθεσε μία αναβαθμισμένη έκδοση του Play Books app για Android, η οποία διαθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Night Light.

Το Night Light αλλάζει αυτόματα την θερμοκρασία του χρώματος της οθόνης, σε μία περισσότερο “θερμή” ρύθμιση, και σε συνάρτηση με την ώρα, οπότε και η θερμοκρασία χρώματος προοδευτικά αλλάζει (μειώνεται ο μπλε φωτισμός) όσο πλησιάζει η νύχτα.

Ο περισσότερο “ζεστός” φωτισμός είναι φιλικότερος στα μάτια, ειδικά όταν διαβάζουμε για αρκετή ώρα στο κινητό ή στο tablet. Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης του Play Books app είναι ότι μπορεί να σας ειδοποιεί όταν διατεθεί κάποιο νέο βιβλίο του αγαπημένου σας συγγραφέα.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην έκδοση του Play Books για Android και iOS και ενεργοποιείται μόλις ο χρήστης πατήσει το pop up που εμφανιστεί μόλις ανοίξει ένα βιβλίο. Στη συνέχεια η διαδικασία γίνεται αυτόματα, με το Night Light να έχει πάντα την καλύτερη ρύθμιση ανάλογα με τις συνθήκες.

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: Google

Δημοσ.

Να σημειωθεί επίσης οτι αυτή η λειτουργία είναι το αντίστοιχο που ονομάζεται F.lux για Windows/Mac/iOS/(σύντομα για android) που σου προσφέρει τον φωτισμό σε όλη τη συσκευή. Όμως η διαφορά είναι ότι όταν βγεί για Android θα είναι διαθέσιμο στο Play Store σε αντίθεση με το AppStore που το απαγόρεψαν και έστειλαν δικηγόρο για να μην δίνουν τον Source Code ώστε να εγκαταστείς την εφαρμογή σε iOS μέσω xCode.

Μπράβο και πάλι στην Google που καινοτομεί και κάνει την διαδικασία ανάγνωσης σε φορητές συσκευές πιο ξεκούραστη.

giphy.gif

• Like 6
Δημοσ.

Τελευταία ακούγονται όλο και περισσότερο οπότε σύντομα βλέπω να έρχεται σαν βασική λειτουργία στις ρυθμίσεις του κινητού είτε από κατασκευαστές είτε σε κάποια αναβάθμιση από την ίδια την Google.

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταία ακούγονται όλο και περισσότερο οπότε σύντομα βλέπω να έρχεται σαν βασική λειτουργία στις ρυθμίσεις του κινητού είτε από κατασκευαστές είτε σε κάποια αναβάθμιση από την ίδια την Google.

Μακάρι, χρησιμοποίησα στο παρελθόν το F.lux σε iPhone και είναι απλά ότι καλύτερο υπάρχει για το βράδυ.

Δημοσ.

από τότε που χρησιμοποιώ το F.lux έχει αλλάξει πραγματικά η ζωή μου. Τα βράδια που δουλεύω στον υπολογιστή είναι πολύ πιο ξεκούραστα και τα πρωινά που ξυπνάω νιώθω πραγματικά ότι χόρτασα ύπνο.

• Like 6
Δημοσ.

Ενδιαφέρον, γιατί ο ψυχρός φωτισμός στο σκοτάδι με ενοχλεί.

Έχετε να προτείνετε κάποια σχετική εφαρμογή;

Δημοσ.

από τότε που χρησιμοποιώ το F.lux έχει αλλάξει πραγματικά η ζωή μου. Τα βράδια που δουλεύω στον υπολογιστή είναι πολύ πιο ξεκούραστα και τα πρωινά που ξυπνάω νιώθω πραγματικά ότι χόρτασα ύπνο.

Μόλις το πέρασα στο Hackintosh μου. Εντυπωσιακό! Ευχαριστώ για το info!

Δημοσ.

καλη φαση.δοκιμασα το flux και απορουσα τι κανω στα ματια μου τα βραδια τοσο καιρο μεσα στα σκοταδια.

Δημοσ.

Σαν "αληθινή μαρτυρία" καταναλωτή προϊόντος telemarketing ακούστηκε! :P :D

(πλάκα κάνω, συμφωνώ. Το χρησιμοποιώ κι εγώ σε windows 8.1 και είναι το μόνο που βρήκα να δουλεύει και σε desktop και σε metro mode)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...