vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλημερα (ελπιζω η υπολοιπη) , Που λετε σημερα στις 8μιση αφηνω την γυναικα στην δουλεια και ανεβαινω σπιτι να παρω τα πραγματα μου για να φυγω και γω στην δουλεια. Πριν ομως λεω να χτυπησω ενα καφεδακι να χω μαζι μου. Καταρχας μενω Θεσσαλονικη δυτικα. Βγαινω απο ενα στενο το οποιο κλεινει ενα τσακαλι με εναν ακομα συνοδηγο και οπως παω να βγω στον δρομο φυσικα σιγα σιγα , τους δινω προτεραιοτητα για να τελειωνουμε.Λοιπον βγαινω στον δρομο και παω να παρκαρω με αλαρμ , ο δρομος ειναι κεντρικος φυσικα με κινηση και εχει και σταση , αλλα φυσικα απο κει που σταματησα η διαβαση απεχει κοντα 5 μετρα.Τωρα οπως παω να παρκαρω και αφου εκανα τον ελεγχο στους καθρεφτες , βαζω οπισθεν και ακουω φωνες (βλεποντας τον καθρεφτη βλεπω την πεζο οτι ισα που την ακουμπισα με τον κωλο απο την μερια του δρομου) . Και φυσικα αρχιζει το μπατιρντι.....Εν ολιγης η $#%^@#%% πηγε να μπει στο αυτοκινητο ενω ειχε πρασινο για τα αυτοκινητα απο την μεση του δρομου βγαινοντας αναμεσα απο δεντρα και κρασπεδα.Εγω τρομαξα (λεω ο μακακας την χτυπησα?) και με πηραν μονοτερμα στο βρισιμο (γμτ...) , βεβαια ζητησα συγγνωμη γιατι ειμαι καλο παιδι , αλλα ακουσαν και ενα γαμισιατικο... Το θεμα ειναι οτι οσο περνουσε η ωρα και συνειδητοποιησα τι εγινε τρελαθηκα (σε φαση να τους βρω να τους βρυσω πατοκορφα!!) . Εν τελει για να κλεισω , ο πουστης ο ΚΟΚ τι λεει για πεζο που διασχιζει δρομο ταχειας με αποσταστη 5 μετρα απο διαβαση??? (Ξερω δε λειτουργει τιποτα στο κκκκρατος μαςςς αλλα τελοσπαντων)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Οδηγω σχεδον 30 χρονια και το μονο που παρακαλαω και μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχη ειναι να μην ακομπησω πεζο !!!! 4
kalogeros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σύμφωνα με το άρθρο 38 παράγραφοι 4 και 5 του ΚΟΚ 4. Oι πεζoί πρoκειμένoυ να διασχίσoυν τo oδόστρωμα, υπoχρεoύνται:α) Aν υπάρχoυν στo oδόστρωμα διαβάσεις πεζών, να τις χρησιμoπoιoύν.β) Aν στη διάβαση πεζών την oπoία πρόκειται να χρησιμoπoιήσoυν, υπάρχoυν φωτεινoί σηματoδότες πεζών, να συμμoρφώνoνται στα σήματά τoυς.γ) Aν στη διάβαση δεν υπάρχoυν φωτεινoί σηματoδότες πεζών, αλλά η κυκλoφoρία ρυθμίζεται με φωτεινoύς σηματoδότες oχημάτων ή από τρoχoνόμoυς και δίνεται σήμα για να πρoχωρήσoυν τα oχήματα, να μην κατέρχoνται στo oδόστρωμα.δ) Σε διαβάσεις πoυ η κυκλoφoρία τόσo των πεζών όσo και των oχημάτων δεν ρυθμίζεται με φωτεινoύς σηματoδότες, να μην κατεβαίνoυν στo oδόστρωμα πριν λάβoυν υπόψη τoυς την απόσταση και την ταχύτητα των oχημάτων τα oπoία πλησιάζoυν.ε) Aν δεν υπάρχoυν στo oδόστρωμα διαβάσεις πεζών, να μην κατεβαίνoυν σ’ αυτό, αν δεν βεβαιωθoύν ότι δεν θα παρεμπoδίσoυν την κυκλoφoρία των oχημάτων, στη συνέχεια δε να διασχίζoυν τo oδόστρωμα κάθετα πρoς τoν άξoνά τoυ.στ) Σε ισόπεδoυς oδικoύς κόμβoυς, στoυς oπoίoυς η κυκλoφoρία ρυθμίζεται με φωτεινoύς σηματoδότες oχημάτων ή τρoχoνόμoυς, να διασχίζoυν τo oδόστρωμα βαδίζoντας παράλληλα με τα κινoύμενα oχήματα.ζ) Nα διασχίζoυν τo oδόστρωμα κάθετα χωρίς να βραδυπoρoύν ή να σταματoύν σε αυτό αδικαιoλόγητα. 5. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ. Πηγή: Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (σελ. 85-86) Αν όντως ισχύουν αυτά που λες, είχες το δίκιο με το μέρος σου και κακώς ζήτησες συγγνώμη. Έπρεπε να ρίξεις μία πρωινή χριστοπαναγία για να σε θυμούνται. Αν ήθελες να το ταβήξεις, θα μπορούσες να καλέσεις την τροχαία. 5
margaritagr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εν τω μεταξυ ποσο ηλιθιοι οι πεζοι που σε βλεπουν να πας να παρκαρεις και περνανε απο πισω; Κι επισης μου χει τυχει κατεβαινοντας απο νομισματοκοποιο στην αριστερη , να παει να διασχισει τη λεωφορο ενας μαυρος. Και γιατι αναφερω το χρωμα; Γιατι ηταν νυχτα, οποτε ακομα χειροτερα! Ο τυπος λοιπον περασε ετσι yolo ξαφνικα κι αν δεν ειχα χωρο να μπω στη μεσαια, θα τον ειχα πατησει. Και θα φταιγα κιολας! Τωρα για το παραπανω λογικα ισχυει αυτο που ποσταρε το παιδι. Μετ το αρχικο σοκ επρεπε να τη βρισεις την ηλιθια 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παντως ειναι ου μπλεξεις με πεζο και οχι μονο .. Πριν πολλα χρονια σε επαρχιακο δρομο εξω απο Κομοτηνη συγγενης χτυπησε ζευγαρι με μηχανακι που πεταχτηκε απο το πουθενα και σκοτωθηκαν και οι δυο . Ηταν και στρατιωτικος και μεχρι να βρει το δικιο του , που το βρηκε , περασε τα πανδεινα. Για να ξαναπιασει τιμονι περασαν μηνες..
Gaming_alone Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 εφόσον υπήρχε διάβαση και ήταν ταχείας είχες το δίκιο με το μέρος σου, αλλά εδώ που τα λέμε αφού δεν έγινε τίποτα σοβαρό μη χαλιέσαι, γιατί αν πατούσες πεζό πιο πολλές θα ήταν η τύψεις και το σοκ παρά τα τρεχάματα. 1
Sorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι αν ο άλλος το πάει δικαστικά, δύσκολα κερδίζεις υπόθεση απέναντι σε πεζό, δεν μπα να έχει κάνει αυτός την υπέρτατη μαλακία κι εσύ να έχεις χίλια δίκια. Έγω διαβάσει σε forums που ασχολούνται με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ουκ ολίγες περιπτώσεις που ενώ ο πεζός έκανε προφανή χοντράδα, τον οδηγό τον τρέχανε για καιρό στα δικαστήρια. Είναι, να μην σου τύχει! 1
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια...Δεν ειμαι τυπος που καθεται να ποσταρει τετοιους προβληματισμους στο νετ , αλλα ρε φουστη μου γυρισε το ματι....Αν μη τι αλλο ολοι ανθρωποι ειμαστε!!Εγιναν οπως ακριβως τα γραφω...!!
Gaming_alone Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια...Δεν ειμαι τυπος που καθεται να ποσταρει τετοιους προβληματισμους στο νετ , αλλα ρε φουστη μου γυρισε το ματι....Αν μη τι αλλο ολοι ανθρωποι ειμαστε!!Εγιναν οπως ακριβως τα γραφω...!! ασφάλεια έχεις; αν ναι έπρεπε να πάρεις την ασφάλεια να έρθει και να μοιράζεις μηνύσεις σε όποιον σε έβρισε και άσε την ασφάλεια(ασφαλιστικη σου εταιρια, αν το τραβηξει) να τα βρει με τον πεζό. επειδή είπες ότι σου γύρισε το μάτι
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 κοιτα να σου πω την αληθεια σε τετοια περιπτωση ειμαι πρωταρης...Αλλωστε για αυτο ανοιξα και το νημα, οδηγω 10 χρονια τετοιο θεμα δε μου τυχε.ΝΤαξει ολοι κανουμε λαθη, απλα ρε φουστη λες που και να μουνα κανενας καφρος γμτ...Τεσπα ηταν και πρωι, ειπα να κρατηθω....
chrisxkar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για τους οδηγους λενε στην ελλαδα αλλα και οι πεζοι μαο μαο ειναι. Τους πεζους που συνηθως περνανε τον δρομο στην μεση του πουθενα τους αφηνω επειδη ξερω οτι κανενας δεν προκειται να τους αφησει αλλα ρε φιλε απο την στιγμη που κοβεις την κινηση για να περασεις εισαι αουγκανος, Και το κλασικο που λενε ειναι οτι ποτε δεν θα γινουμε ευρωπη και στην ευρωπη τον πεζο τον σεβονται και αλλα τετοια,Λοιπον εαν το προβλεπει ο κοκ τους καλα κανουν και περναν ,εαν δεν το προβλεπει και εκεινοι αουγκανοι και καθυστερημενοι ειναι και ας ειναι γαλλοι αγγλοι πορτογαλοι
kalogeros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για τους οδηγους λενε στην ελλαδα αλλα και οι πεζοι μαο μαο ειναι. Οι οδηγοί είναι και πεζοί. Δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο μετακινείται κάποιος, αλλά τα μυαλά που κουβαλάει στο κεφάλι του. 1
cococrops Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 κατεβαινα την Συγγρου μια μερα στο υψος που ειναι το ωνασσειο και περασε μια γα.....νη πεζη την Συγγρου!Τα ειδα ολα λεω μου το εκλεισε το σπιτι...
chrisxkar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Οι οδηγοί είναι και πεζοί. Δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο μετακινείται κάποιος, αλλά τα μυαλά που κουβαλάει στο κεφάλι του. ισχυει απλα αυτος που οδηγαει κιολας ισως (λεω ισως γιατι αν ειναι πιθηκας σαν οδηγος μαλλον θα ειναι και πιθηκας σαν πεζος) να μην γραψει στα @@ το αυτοκινητο ενω μερικοι ορκισμενοι πεζοι ή ποδηλατες θεωρουν πως εφοσον δεν προστατευονται απο λαμαρινες οι αλλοι πρεπει να κοψουν τον λαιμο τους και να σταματησουν
mphxths Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 οι πεζοι ειναι περιεργοι φαρα... Ενω ο οδηγος πρεπει να του προσεχει , γιατι μην κοροιδευομαστε αυτοκινητο vs πεζο = 1-0 καθε φορα...ο πεζος λοιπον δεν ασχολειται με τα αυτοκινητα..ΚΥΡΙΩΣ οταν το αυτοκινητο προσπαθει να παρκαρει. 9 στις 10 φορες που παω να παρκαρω..εχω παρει δηλ θεση για να αρχισω μανουβρες , εχω βαλει οπισθεν κλπ...παντα θα υπαρχουν πεζοι που καθονται και ΣΥΖΗΤΑΝΕ το κυπριακο εκει που θες να παρκαρεις..ή να περνανε απο πισω σου... ημαρτον δηλ...λες και το κανουν επιτηδες..ειναι στην κοσμαρα τους..πρεπει δηλ ΕΣΥ να διαφυλαξεις την δικη τους σωματικη ακεραιοτητα..αισθημα επιβιωσης μηδεν.... Eιδικα κατι πεζοι που περνανε βραδυνες ωρες..απο ακυρα (σκοτεινα) σημεια καθετα τον δρομο..πρεπει να χεις night vision goggles για να τους διακρινεις... Και ολοι αποφασιζουν να διασχισουν τον δρομο τοτε που πας να περασεις..δηλ αντιληπτικοτητα και προνοητικοτητα και κριση υπο του μηδενος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα