Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το σύστημα της υπογραφής, τώρα έχω μια 770 2GB, τα περισσότερα παιχνίδια τα τρέχω high-medium ( τα πιο βαριά ), σκέφτομαι για προς καλοκαιράκι για αναβάθμιση της κάρτας προς κάποια AMD 390 ή κάτι αντίστοιχο στα 350 €, αυτό που με φοβίζει είναι αν σιγά σιγά πρέπει να τα μαζεύω και να αναβαθμίσω και τον επεξεργαστή ή πιστεύετε οτι θα μου αντέξει για περίπου 2 χρόνια ακόμα ;

Ευχαριστώ

*Υ.Γ 

αν δεν φαίνονται τα specs

i7 2600K @4.2GHz - Raijintek Themis / ASRock z77 Fatality Pro / Gigabyte GTX 770 2G  / Kingston Genesis 8GB 1333MHz / Samsung 840 Pro 128GB / 1TB WD Black & 1TB Green / Corsair 650D / Corsair GS 800 Watt ( non modular - μακαρονέ καλώδια )

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε σκέψη για αλλαγή από μένα SpirosKerkyra...Το μηχάνημα είναι jet για gaming και όχι μόνο...Αργότερα βάζεις μία καλύτερη gpu μόνο αν βλέπεις ότι δε σου αρκεί στα games!!!

• Like 7
Δημοσ.

Εδώ εγώ έχω i7 860 @3500MHz και είμαι ευχαριστημένος, σκοπεύω μάλιστα να τον κρατήσω και μέχρι το 2020 :P

Μόνο τις μνήμες πήγα από 8gb στα 16gb και άντε κάποια στιγμή να αλλάξω και την κάρτα γραφικών (τώρα έχω 7970 Ghz edition)

Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην σε Κρατήσει ο 2600k(@4.2GHz) για άλλα 2 (τουλάχιστον) χρόνια, όπως λες...

• Like 2
Δημοσ.

όλα είναι σχετικά

Το μηχάνημα σου είναι ισορροπημένο και δεν θα πρότεινα να πας σε ΑΤΙ390 γιατί θα δεις ΜΙΚΡΕΣ διαφορές και θα απογοητευτείς.

Αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από το gaming και δεν σε καλύπτει , κάποια στιγμή πουλησε το ολόκληρο και πήγαινε σε ένα κανούριο μηχάνημα που θα είναι πάλι ισορροπημένο γιατί τα σύγχρονα παιχνίδια απαιτούν και ισχυρή cpu εκτός από gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά το μηχάνημα μόνο για gaming/ ταινίες δουλευει, πια δεν ασχολούμαι με youtubing οπότε σκέφτομαι για τα εξής: κάρτα προς καλοκαίρι μεριά με τις νέες σειρές, τίποτα μεταχειρο 16 gb μνήμες και ένα modular psu.

• Like 1
Δημοσ.

σκέφτομαι για τα εξής: κάρτα προς καλοκαίρι μεριά με τις νέες σειρές, τίποτα μεταχειρο 16 gb μνήμες και ένα modular psu.

Και είσαι άρχοντας 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γενικά ψάχνοντας το καλύτερα αξίζει μονο σε Χ99, το οποίο είναι οικονομικά απλησίαστο καθώς από τον Μάιο που τελείωσα με το στρατό είμαι άνεργος οπότε.... :/ 

Δημοσ.

οποτε μενεις οπως εισαι και να εισαι ευχαριστημενος που εχεις εναν τοσο καλο επεξεργαστη.ειλικρινα δεν ειναι αναγκη να το αλλαξεις με τιποτα.μονο λεφτα θα ξοδεψεις και θα το καταλαβεις εαν το κανεις....

• Like 3
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου στα 4.2 είναι ότι πρέπει για gaming. Διαφορές πιθανόν να υπάρξουν με τη μετάβαση σε νέα πλατφόρμα αλλά είναι πολύ μικρές (που συνήθως παρατηρούνται με GPU επιπέδου 980ti σε ορισμένα παιχνιδια) και δεν αξίζει με τίποτα να το κάνεις αυτό.

• Like 3
Δημοσ.

Ο i7 2600k είναι από τους καλύτερους i7 που βγήκαν, δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξεις και ας είναι αρκετά πιο αδύναμος από τους τωρινούς i7, μιας και έχει αρκετή επεξεργαστική ισχύ να σε καλύψει για αρκετά χρόνια ακόμα χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη για cpu και mobo.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά, τελικά θα κάνω αυτό που είπα και πιο πάνω : κάρτα προς καλοκαίρι μεριά με τις νέες σειρές, τίποτα μεταχειρο 16 gb μνήμες και ένα modular psu μεταχειρό.

• Like 2
Δημοσ.

συγνωμη αλλα επειδη τωρα τελευταια βλεπω να προτεινουν και να βαζουν 16gb σε gaming συνθεσεις ,υπαρχουν παιχνιδια που το χρειαζονται; διοτι και  εγω εχω 8 gb και ψαχνω να βρω διαφορες στο GAMING απο τα 4που ειχα και δεν βρισκω

• Like 1
Δημοσ.

Από τα 4 στα 8 υπάρχουν μεγάλες διαφορές, ένας από τους λογους που πριν από 3-3.5 χρόνια από 4 πήγα σε 8 ήταν λόγω του BF3, προσωπικά. 

*Επίσης για πιο άνετο browsing..

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται και απ' το τι χρήση κάνεις. Αν έχεις πολλά προγράμματα ανοιχτά ταυτόχρονα, πολλές καρτέλες στο browser και παίζεις και ένα παιχνιδάκι τα πιάνεις για πλάκα τα 8GB.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...