Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το acer aspire e15   E5-572G-39PZ

Θα 'θελα να του βάλω ενα ssd. Αν δεν υπάρχει χώρος, μπορώ να βγάλω το dvd και να βάλω ssd;

Επίσης αν το ανοίξω χάνεται και η εγγύηση;

Δημοσ.

Σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος να το ανοίξω χωρίς να χάσω τη εγγύηση...

Μπορείς να το στείλεις στην αντιπροσωπεία και μα στον τοποθετήσουν,άλλα θα κοστίσει αρκετά.

Μιλάω πάντα για αντικατάσταση του hdd.

Δημοσ.

Μπορείς να το στείλεις στην αντιπροσωπεία και μα στον τοποθετήσουν,άλλα θα κοστίσει αρκετά.

Μιλάω πάντα για αντικατάσταση του hdd.

Μπα... δεν θέλω να δώσω ένα κάρο λεφτά, και θέλω και και τον hdd παράλληλα με τον ssd. Οκ, τότε μονόδρομος το χάσιμο της εγγύησης...  :-(

Δημοσ.

Κοίτα αλλάζωντας μονο τον ssd ενοώ να βγάλεις αυτον τον δίσκο δεν νομίζω οτι θα υπάρχει θέμα με την εγγύηση αν ομως θέλεις να βγάλεις το cd drive να βάλεις και αλλο δίσκο τοτε σίγουρα την χάνεις , και θα σου έλεγα να το σκεφτείς 2 και 3 φορές πριν θυσιάσεις την εγγύηση σε καινούργιο μηχάνημα και δη laptop που αν πάρεις καμια μητρική / κάρτα γραφικών στα χέρια σκούρα τα πράγματα

Δημοσ.

Αν μιλαμε για το ιδιο μοντελο το dvd βγαινει με μια βιδα

Αν δεν ειναι προστατευμενη με αυτοκολλητο δεν μπορω να φανταστω πως θα χασεις την εγγυηση

Θεωρητικα ναι οποιαδηποτε παρεμβαση εκτος εξουσιοδοτημενου συνεργειου στο μηχανημα αποτελει ακυρωση της εγγυησης

Δημοσ.

Όπως είπε το παιδί παραπάνω, κατα 90% το dvd βγαίνει μόνο βγάζοντας μια βίδα.

Το θεωρώ επίσης απίθανο να έχουν βάλει αυτοκόλλητο εγγύησης πάνω στην βίδα του dvd.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση από τις πρώτες βίδες που θα βγάλω για να το ανοίξω το μέσα (18 βίδες); Στην περίπτωση που τελικά αντικαταστήσω το dvd με το ssd, κουμπώνει κατευθείαν ή χρειάζετε κάποιου είδους αντάπτορα για να κουμπώση; Στην περίπτωση του hdd με το ssd πάλι χρειάζετε αντάπτορα;

Η αρχική μου σκέψη ήταν να βάλω ένα ssd που ήδη έχω στην άκρη (120gb) στη θέση του dvd, αλλιώς μπορώ να πάρω ένα μεγαλύτερο ssd (250-500gb) στη θέση του hdd. 

Δημοσ.

18 βιδες για να αλλαξεις τον σκληρο.

Στο vaio μου εχει ξεχωριστο καπακι με μια μονο βιδα και για τον σκληρο και για τις μνημες.

Δημοσ.

Αυτο με την εγγύηση ειναι λιγο σχετικό με τι χάνεται και με το όχι μπορείς να κάνεις εσυ την αλλαγή που θέλει κανονικά αλλα να το διακινδυνέψεις αν ποτε πάθει τιποτα και δεν το πάρουν χαμπάρι ( αφου τοτε φυσικά θα εχεις ξανα βάλεις το cd οπως ηταν πριν ) εχει καλώς αλλιώς ...

Δημοσ.

Μια βιδα ειναι και για το acer

Οσο για την εγγυηση στα μαζικης παραγωγης

συνηθως δεν βαζουν αυτοκολλητα (απ οσα εχω δει)

εχει γινει λιγο μπαχαλο το συστημα

Τα παιρνουν σαν barebone και βγαζουν οτι specs θελουν

Αν τυχον εχει ομως αστο στην ησυχια  του

Δημοσ.

18 βιδες για να αλλαξεις τον σκληρο.

Στο vaio μου εχει ξεχωριστο καπακι με μια μονο βιδα και για τον σκληρο και για τις μνημες.

Απο ότι έχω δει για να αλλάξεις/προσθέσης την μνήμη πρέπει να γυρίσεις ολόκληρη τη μητρική...

Μια βιδα ειναι και για το acer

Οσο για την εγγυηση στα μαζικης παραγωγης

συνηθως δεν βαζουν αυτοκολλητα (απ οσα εχω δει)

εχει γινει λιγο μπαχαλο το συστημα

Τα παιρνουν σαν barebone και βγαζουν οτι specs θελουν

Αν τυχον εχει ομως αστο στην ησυχια  του

Λέω για να ανοίξεις το καπάκι από κάτω ότι έχει 18 βίδες, τώρα πόσες έχει επιπλέον ο σκληρός/dvd δεν ξέρω.

Δεν απαντήσατε για το αν χρειάζετε αντάπτορα ή απλά το κουμπώνω μέσα χωρίς τίποτα επιπλέον.

Δημοσ.

Για το dvd να βγει ξεβιδωνεις μια βιδα αυτην ακριβως πισω του στη μεση υπολογιζε

Για να αλλαξεις το σκληρο βγαζεις ολο το palmrest εφ οσον δεν εχει καπακι απο κατω

Ναι χρειαζεσαι hdd caddy sata

Για να σε προλαβω ναι εχουν αξιοπρεπη ταχυτητα

http://www.laptopultra.com/guide/how-to-add-ssd-and-second-hard-drive-on-acer-aspire-e1-572g/ 

http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=hdd+caddy

Δημοσ.

Kαταρχήν τον ssd καλύτερα θα ναι να τον βάλεις στη θέση του μηχανικού δίσκου και τον μηχανικό στη θέση του dvd-rw

το συγκεκριμένο λαπτοπ ανοίγει λιγάκι δύσκολα οπότο αν το αποφασίσεις θέλει προσοχή ειδικά στις ταινίες του πληκτρολογίου και του touchpad

δες εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...