8anos8888 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το acer aspire e15 E5-572G-39PZ Θα 'θελα να του βάλω ενα ssd. Αν δεν υπάρχει χώρος, μπορώ να βγάλω το dvd και να βάλω ssd; Επίσης αν το ανοίξω χάνεται και η εγγύηση;
Apsinthos07 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μπορείς να βάλεις ssd και ναι θα χαθεί η εγγύηση.
8anos8888 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος να το ανοίξω χωρίς να χάσω τη εγγύηση...
Kostas93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα δεν υπάρχει τρόπος να το ανοίξω χωρίς να χάσω τη εγγύηση...Μπορείς να το στείλεις στην αντιπροσωπεία και μα στον τοποθετήσουν,άλλα θα κοστίσει αρκετά.Μιλάω πάντα για αντικατάσταση του hdd.
8anos8888 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να το στείλεις στην αντιπροσωπεία και μα στον τοποθετήσουν,άλλα θα κοστίσει αρκετά. Μιλάω πάντα για αντικατάσταση του hdd. Μπα... δεν θέλω να δώσω ένα κάρο λεφτά, και θέλω και και τον hdd παράλληλα με τον ssd. Οκ, τότε μονόδρομος το χάσιμο της εγγύησης...
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα αλλάζωντας μονο τον ssd ενοώ να βγάλεις αυτον τον δίσκο δεν νομίζω οτι θα υπάρχει θέμα με την εγγύηση αν ομως θέλεις να βγάλεις το cd drive να βάλεις και αλλο δίσκο τοτε σίγουρα την χάνεις , και θα σου έλεγα να το σκεφτείς 2 και 3 φορές πριν θυσιάσεις την εγγύηση σε καινούργιο μηχάνημα και δη laptop που αν πάρεις καμια μητρική / κάρτα γραφικών στα χέρια σκούρα τα πράγματα
kotsos72 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αν μιλαμε για το ιδιο μοντελο το dvd βγαινει με μια βιδα Αν δεν ειναι προστατευμενη με αυτοκολλητο δεν μπορω να φανταστω πως θα χασεις την εγγυηση Θεωρητικα ναι οποιαδηποτε παρεμβαση εκτος εξουσιοδοτημενου συνεργειου στο μηχανημα αποτελει ακυρωση της εγγυησης
xristoforos89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Όπως είπε το παιδί παραπάνω, κατα 90% το dvd βγαίνει μόνο βγάζοντας μια βίδα. Το θεωρώ επίσης απίθανο να έχουν βάλει αυτοκόλλητο εγγύησης πάνω στην βίδα του dvd.
8anos8888 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση από τις πρώτες βίδες που θα βγάλω για να το ανοίξω το μέσα (18 βίδες); Στην περίπτωση που τελικά αντικαταστήσω το dvd με το ssd, κουμπώνει κατευθείαν ή χρειάζετε κάποιου είδους αντάπτορα για να κουμπώση; Στην περίπτωση του hdd με το ssd πάλι χρειάζετε αντάπτορα; Η αρχική μου σκέψη ήταν να βάλω ένα ssd που ήδη έχω στην άκρη (120gb) στη θέση του dvd, αλλιώς μπορώ να πάρω ένα μεγαλύτερο ssd (250-500gb) στη θέση του hdd.
toyo73 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 18 βιδες για να αλλαξεις τον σκληρο. Στο vaio μου εχει ξεχωριστο καπακι με μια μονο βιδα και για τον σκληρο και για τις μνημες.
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο με την εγγύηση ειναι λιγο σχετικό με τι χάνεται και με το όχι μπορείς να κάνεις εσυ την αλλαγή που θέλει κανονικά αλλα να το διακινδυνέψεις αν ποτε πάθει τιποτα και δεν το πάρουν χαμπάρι ( αφου τοτε φυσικά θα εχεις ξανα βάλεις το cd οπως ηταν πριν ) εχει καλώς αλλιώς ...
kotsos72 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μια βιδα ειναι και για το acer Οσο για την εγγυηση στα μαζικης παραγωγης συνηθως δεν βαζουν αυτοκολλητα (απ οσα εχω δει) εχει γινει λιγο μπαχαλο το συστημα Τα παιρνουν σαν barebone και βγαζουν οτι specs θελουν Αν τυχον εχει ομως αστο στην ησυχια του
8anos8888 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 18 βιδες για να αλλαξεις τον σκληρο. Στο vaio μου εχει ξεχωριστο καπακι με μια μονο βιδα και για τον σκληρο και για τις μνημες. Απο ότι έχω δει για να αλλάξεις/προσθέσης την μνήμη πρέπει να γυρίσεις ολόκληρη τη μητρική... Μια βιδα ειναι και για το acer Οσο για την εγγυηση στα μαζικης παραγωγης συνηθως δεν βαζουν αυτοκολλητα (απ οσα εχω δει) εχει γινει λιγο μπαχαλο το συστημα Τα παιρνουν σαν barebone και βγαζουν οτι specs θελουν Αν τυχον εχει ομως αστο στην ησυχια του Λέω για να ανοίξεις το καπάκι από κάτω ότι έχει 18 βίδες, τώρα πόσες έχει επιπλέον ο σκληρός/dvd δεν ξέρω. Δεν απαντήσατε για το αν χρειάζετε αντάπτορα ή απλά το κουμπώνω μέσα χωρίς τίποτα επιπλέον.
kotsos72 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Για το dvd να βγει ξεβιδωνεις μια βιδα αυτην ακριβως πισω του στη μεση υπολογιζε Για να αλλαξεις το σκληρο βγαζεις ολο το palmrest εφ οσον δεν εχει καπακι απο κατω Ναι χρειαζεσαι hdd caddy sata Για να σε προλαβω ναι εχουν αξιοπρεπη ταχυτητα http://www.laptopultra.com/guide/how-to-add-ssd-and-second-hard-drive-on-acer-aspire-e1-572g/ http://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html?keyphrase=hdd+caddy
vaggospat13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Kαταρχήν τον ssd καλύτερα θα ναι να τον βάλεις στη θέση του μηχανικού δίσκου και τον μηχανικό στη θέση του dvd-rw το συγκεκριμένο λαπτοπ ανοίγει λιγάκι δύσκολα οπότο αν το αποφασίσεις θέλει προσοχή ειδικά στις ταινίες του πληκτρολογίου και του touchpad δες εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα