KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Οκ, δεν είναι το ίδιο με αυτό που λες εσύ, αλλά για όσους δεν το ξέρουν υπάρχουν και τέτοια πχ: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-english-spell-dictionary/ το προβλημα με αυτα τα addons, ειναι οτι δεν ανανεωνονται. εχω αυτο το addon στον FF, αλλα του λειπουν πολλες ελληνικες και αγγλικες λεξεις. αντιθετα, ο Chrome εχει παντα ενημερωμενα τα λεξικα του, και περιεχουν λεξεις για τα παντα, slang, oρολογιες, διασημα ονοματα,κτλ.
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Next best thing το Chrome, δηλαδή? Ή είσαι ακόμα σε αναζήτηση κάποιου μετά το "κανόνι" της αλεπούς? χρησιμοποιω Chrome εδω και ενα χρονο, την αλεπου την εχω μονο για συγκεκριμενες δουλειες.
wnet Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δε θα το 'λεγα πως καταναλώνει λιγότερη μνήμη αλλά δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου. Άλλα ζητάω από ένα browser.... μνήμη έχουμε στις μέρες μας, δεν υπάρχει λόγος να κάθεται. Αν κάποιος έχει μείνει στα 2GB μνήμη... ας μη βάλει καν 64 windows ...
vgiozo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δε θα το 'λεγα πως καταναλώνει λιγότερη μνήμη αλλά δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου. Άλλα ζητάω από ένα browser.... μνήμη έχουμε στις μέρες μας, δεν υπάρχει λόγος να κάθεται. Αν κάποιος έχει μείνει στα 2GB μνήμη... ας μη βάλει καν 64 windows ... Νομίζω το σκέφτεσαι λάθος ή δεν κάνεις τόσο βαριά χρήση (ή multitasking)... ...αν ανοίγεις πολλά tab, τότε κάποια στιγμή θα σε νοιάξει αν "καταπίνει" τη μνήμη ο FF γιατί μπορεί να επηρεάζει άλλες εφαρμογές ή να γίνεται ο ίδιος πολύ βαρύς...κι αυτό συμβαίνει είτε έχεις ακόμη αρκετή μνήμη για διάθεση, είτε όχι... ...η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πόρων είναι κρίσιμη για την ορθή και απροβλημάτιστη λειτουργία, δηλαδή για τη χρήση του... Επαναλαμβάνω, στον ΙΕ με διεπαφή Metro έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά...τα tab που δεν χρησιμοποιούνται ενεργά μια συγκεκριμένη στιγμή σαν να μπαίνουν σε "sleep", παύουν δλδ να καταναλώνουν και CPU και RAM, ενώ δεν γράφουν και στον δίσκο...κι αυτό έχει σαν συνέπεια να παραμένει σπιρτόζικος ο πλοηγητής είτε έχεις 5 tab ανοικτά είτε έχεις 100... ...και το έχω δοκιμάσει αυτό στη πράξη...όση RAM και νά'χεις, αλλιώς θα τρέχει ο FF αν έχεις 10 tab ανοικτά, αλλιώς όταν θα έχεις πολλαπλάσια... Οικονομία πόρων σημαίνει καλύτερη αξιοποίηση πόρων, που σημαίνει πιο σταθερή και γρήγορη λειτουργία του προγράμματος, αλλά και των άλλων που τρέχουν ταυτόχρονα. ...δεν ισχύει δηλαδή πως αν καταλαμβάνει περισσότερους πόρους θα τρέχει καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα