voltmod Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Mozilla διέθεσε την έκδοση 64-bit του Firefox για Windows, τρία χρόνια μετά τον προσωρινό όπως αποδείχτηκε τερματισμό της ανάπτυξης του. Σύμφωνα με τον οργανισμό Mozilla, η απόδοση τώρα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με την έκδοση 32-bit για εφαρμογές και παιχνίδια, ωστόσο για την ώρα υπάρχουν ζητήματα υποστήριξης σε συγκεκριμένα plugins. Η νέα έκδοση είναι ασφαλέστερη πάντως. Άλλες αλλαγές αφορούν στην επιλογή μπλοκαρίσματος επιπρόσθετων trackers στο Private Browsing mode, βελτιωμένη υποστήριξη API για αναπαραγωγή video m4v, προτάσεις αναζητήσεων στην μπάρα διευθύνσεων κ.ά. Η έκδοση του Firefox για Android αναβαθμίστηκε επίσης, και περιλαμβάνει υποστήριξη επισήμανσης αντικειμένων ως read/ unread στο reading list panel, δείκτη ήχου στην λίστα με τα tabs, νέο στυλ στο split pane για το History panel σε tablets και σε landscape mode, δυνατότητα να συμπεριλαμβάνεται και το URL κατά τον διαμοιρασμό συγκεκριμένου κειμένου από μία ιστοσελίδα κ.ά. Download: Firefox 64bit English | Ελληνική έκδοση Site: GSMArena
tsonta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αντε γιατι είμαστε ακόμα στον Waterfox 40.1 (αν και δεν ειναι ακριβως 40 αλλα 40+) 1
grgz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δούλευα τον Waterfox αλλά είχε ένα τεράστιο memory leak. Έχω βρει την ησυχία μου με τον Cyberfox.
W0zzAp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχει καμια τρομερη διαφορα.Παντως επρεπε να βγαλουν 64ρια,οπως και το εκαναν.
grgz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τα link που δίνετε παιδιά είναι για την 32bit έκδοση....
mad_apo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 παιδια εγω εκανα remove την 32bit και εβαλα την εκδοση 43 64bit και δεν δουλευει τιποτα (το εχω δοκιμασει σε 4 PC Windows 10) . Ακομη και αν παω να πατησω το sync του firefox μου βγαζει οτι δεν υπαρχει connection. Ξερει κανεις τι γινεται? ΠΑΕΙ πεθανε ο Firefox?
eXoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 παιδια εγω εκανα remove την 32bit και εβαλα την εκδοση 43 64bit και δεν δουλευει τιποτα (το εχω δοκιμασει σε 4 PC Windows 10) . Ακομη και αν παω να πατησω το sync του firefox μου βγαζει οτι δεν υπαρχει connection. Ξερει κανεις τι γινεται? ΠΑΕΙ πεθανε ο Firefox? Keep Calm And Browse On.... με άλλο browser 4
balthazor4ever Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Είχα βάλει τον 42 64bit. O 43 απλά μπήκε επίσημα στη σελίδα απο οτι καταλαβα. Τον εγκατέστησα χωρίς να βγάλω τον 32bit και κρατησε όλες τις ρυθμίσεις.
pc_admin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 παιδια εγω εκανα remove την 32bit και εβαλα την εκδοση 43 64bit και δεν δουλευει τιποτα (το εχω δοκιμασει σε 4 PC Windows 10) . Ακομη και αν παω να πατησω το sync του firefox μου βγαζει οτι δεν υπαρχει connection. Ξερει κανεις τι γινεται? ΠΑΕΙ πεθανε ο Firefox? Στις ρυθμισεις συνδεσης του firefox δες αν ειναι ο proxy αυτοματο, βαλτο χωρις proxy Αν δεν δουλεψει στο τειχος προστασιας βαλε εξαιρεση στο προγραμμα του firefox
Highlander Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Είχα βάλει τον 42 64bit. O 43 απλά μπήκε επίσημα στη σελίδα απο οτι καταλαβα. Τον εγκατέστησα χωρίς να βγάλω τον 32bit και κρατησε όλες τις ρυθμίσεις. Βλέπουν το ίδιο προφίλ, γι' αυτό.
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Επιτέλους χρόνια το περιμέναμε , ας ελπίζουμε οτι θα βελτιωθεί η απόδοση
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 rip ram Στον υπολογιστη μου εχω την portable εκδοση 32bit του firefox και εκανα τωρα εγκατασταση την 64bit εκδοση. Τα ανοιξα ενα ενα ξεχωριστα στις ιδιες σελιδες και η καταναλωση μνημης ηταν ακριβως η ιδια οποτε το rip ram δεν στεκει. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τα link που δίνετε παιδιά είναι για την 32bit έκδοση.... Η Ελληνικη εκδοση ειναι 64bit αν την κανεις εγκατασταση και πας διαχειριση εργασιων στον υπολογιστη σου θα δεις οτι πλεον διπλα απο το Firefox δεν εχει το (32 bit)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα