MontzOlee Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους!Απο αύριο θα ειμαι ευτυχής κάτοχος ενός iPad Air 2 64gb wifi+cellular κ επειδή δεν είχα ποτε ξανα στην κατοχή μου ταμπλέτα της Apple θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το iCloud.Εφόσον ειμαι κάτοχος iPhone κ εχω λογαριασμό iCloud πρεπει να φτιάξω καινούργιο ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ήδη υπάρχον κωδικό μου; Προφανώς μπορώ αλλα αν το κάνω αυτο , ότι εφαρμογές εχω στο κινητό θα περαστούν κ στο tablet? ή γενικά όταν κατεβάζω κάτι στην να συσκευή θα κατεβαίνει κ στην άλλη; Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις κ ότι συμβουλές μπορεί να προσφέρει ο οποιοσδήποτε καλοδεχούμενες ! Καλές γιορτές να έχουμε
Dark Hero Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε μου συγχαρητηρια για το iPad. Επειδη δεν ετυχε να ειμαι κατοχος συσκευων apple πιστευω πως αμα θες μεταφερονται οι εφαρμογες οταν το πρωτοανοιξεις και μπορεις να απενεργοποιησεις την μεταφορα φωτογραφιων, σημειωσεων και τετοια αρχεια μεσω iCloud στην συνεχεια. Αλλα πραγματικα δεν ξερω. Και παλι συγχαρητηρια για το ταμπλετ.
atheatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Χρησιμοποιείς το ίδιο ID και όλα τα αλλά θα τα καταλάβεις στην πορεία....
georgeadams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Χρησιμοποιείς το ίδιο iD και στα δύο. Έτσι, οι επαφές, τα ημερολόγια, οι σημειώσεις, οι reminders, τα bookmarks & συνθηματικά στο Safari κλπ κλπ, θα συγχρονίζονται αυτόματα και στα δύο. Οι εφαρμογές που έχεις ήδη αγοράσει μπορούν να μπουν και στο iPad χωρίς να τις ξαναπληρώσεις. Στο Ρυθμίσεις -> iTunes Store και App Store -> Αυτόματες Λήψεις μπορείς, προαιρετικά, να ρυθμίσεις έτσι ώστε αν κατεβάζεις μια εφαρμογή στη μια συσκευή, να κατεβαίνει αυτόματα και στην άλλη. Αν δεν το κάνεις, μπορείς να τις κατεβάζες χειροκίνητα, χωρίς να τις ξαναπληρώσεις (όπως προανέφερα).
MontzOlee Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φίλοι μου σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Από το πρωί λειτουργώ το τερατάκι κ όλα πάνε ρολόι ! Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος : στέλνει μηνύματα το iPad χωρίς iMessage? Θέλω πχ να δω το υπόλοιπο στο Ίντερνετ που έχω βάλει για 4G , πως γίνετε; Και πάλι σας ευχαριστώ
atheatos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φίλοι μου σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Από το πρωί λειτουργώ το τερατάκι κ όλα πάνε ρολόι ! Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος : στέλνει μηνύματα το iPad χωρίς iMessage? Θέλω πχ να δω το υπόλοιπο στο Ίντερνετ που έχω βάλει για 4G , πως γίνετε; Και πάλι σας ευχαριστώ Eγώ με την Wind το βλέπω με την εφαρμογη της wind : Mywind. Tωρα για άλλες εταιρίες δεν ξέρω. Λογικα καποια εφαρμογη θα υπάρχει και για τις άλλες.
MontzOlee Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ναι προφανώς κάπως έτσι θα γίνεται κ στην cosmote που έχω εγώ! Παρεμπιπτόντως κάτι ακόμα : γιατί δεν έχω την εφαρμογή , καιρός στο ταμπλετ?
georgeadams Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Φίλοι μου σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Από το πρωί λειτουργώ το τερατάκι κ όλα πάνε ρολόι ! Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος : στέλνει μηνύματα το iPad χωρίς iMessage? Θέλω πχ να δω το υπόλοιπο στο Ίντερνετ που έχω βάλει για 4G , πως γίνετε; Και πάλι σας ευχαριστώ Όχι, δεν στέλνει.
flyer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος : στέλνει μηνύματα το iPad χωρίς iMessage? Θέλω πχ να δω το υπόλοιπο στο Ίντερνετ που έχω βάλει για 4G , πως γίνετε; Και πάλι σας ευχαριστώ Μπαίνεις εδώ http://myinternet.cosmote.gr/main
MontzOlee Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα , έβγαλα άκρη .. Κατέβασα μια εφαρμογή της cosmote όπως είπε κ ο φίλος atheatos πιο πάνω κ ξεμπέρδεψα με αυτό. Όσο για το εικονίδιο/εφαρμογή του καιρού που έχει ενσωματωμένο το iPhone ακόμα ψάχνω να βρω γιατί δεν το έχω στο iPad. :-/
georgeadams Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το βρήκες γιατί δεν υπάρχει. Κατέβασε κάποιο Weather App (πχ το Yahoo Weather) από το app store.
MontzOlee Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά ήταν λάθος που είπα χθες όταν το άνοιγα ότι δεν θα έχω πολλά πράγματα να ψάξω στο iPad μετά από τόσα χρόνια που έχω iphone.. Έχουν διάφορες κ μάλιστα πολλές οποτε όντως , όσο ζεις μαθαίνεις ! Ευχαριστώ για την απάντηση GEorgeadams !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα