kosmasgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο forum. Σκεφτομαι την αγορα του συγκεκριμενου κινητου απο Αγγλια μιας που εχω φιλο εκει , ειτε amazon ειτε καταστημα. Θελω την γνωμη σας για το συγκεκριμένο και αν καλυπτει κανονικά εγγυηση στην Ελλαδα και ποια αντιπροσωπια motorola για Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κανονικά το καλύπτει, το ίδιο ερώτημα είχα και εγώ όταν βγήκε το 1ο, το οποίο το έκανα προπαραγγελία. Καλοδούλευτο το εργαλείο αν το πάρεις 1
Beerloah Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο forum. Σκεφτομαι την αγορα του συγκεκριμενου κινητου απο Αγγλια μιας που εχω φιλο εκει , ειτε amazon ειτε καταστημα. Θελω την γνωμη σας για το συγκεκριμένο και αν καλυπτει κανονικά εγγυηση στην Ελλαδα και ποια αντιπροσωπια motorola για Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ Καλησπέρα, Για την εγγύηση: Φυσικά και σε καλύπτει η εγγύηση, γιατί όχι; Υπάρχει αντιπροσωπεία μόνο στην Αθήνα νομίζω, με ένα ψάξιμο στο google ίσως βρεις κάτι παραπάνω. Όσο για τη συσκευή: Έχω από τη Δευτέρα, το μοντέλο με το 1GB RAM. Κάνω κυρίως απλή χρήση (Viber, Google Maps, Καιρό, Surfing, E-Banking, καμιά φωτό, λίγο μουσική και τηλέφωνα) και γι'αυτό μου είναι υπεραρκετό το 1GB RAM (έχω ελεύθερη RAM, γύρω στα 400 + mb). Οπότε αν δεν είσαι hardcore gamer, θα κάνεις τη δουλειά σου και με 1GB RAM (όχι ότι δεν μπορείς να παίξεις και εδώ παιχνίδια). Τώρα γενικότερες εντυπώσεις: Είναι όμορφο (για εμένα τουλάχιστον), έχει καλή κατασκευή, αδιάβροχο, γρήγορο, η IPS οθόνη του μου αρέσει πολύ, έχει απίστευτα καλή αυτονομία μπαταρίας και αρκετά καλές κάμερες για τα λεφτά του. Εν ολίγοις, από τα πιο value for money smartphone της αγοράς. Θα πάρει και Marshmallow, οπότε προχωράς άφοβα σε αγορά. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλό θα ήταν να πάρεις το 16αρι πάντως. Οι απαιτήσεις σε Ram ανεβαίνουν και δεν θα βγάλει πάνω από χρόνο όπως πάει. Εδώ 3 gb το G4 και έχω φτάσει σε περιπτώσεις με 300 mb free, αλλά του βγάζω το λάδι και δεν μασάει.
Beerloah Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλό θα ήταν να πάρεις το 16αρι πάντως. Οι απαιτήσεις σε Ram ανεβαίνουν και δεν θα βγάλει πάνω από χρόνο όπως πάει. Εδώ 3 gb το G4 και έχω φτάσει σε περιπτώσεις με 300 mb free, αλλά του βγάζω το λάδι και δεν μασάει. Διαφωνώ. Αυτό που λες ισχύει, μόνο σε περιπτώσεις βαριάς χρήσης (πολλή βαριά games, εγκατάσταση πάρα πολλών εφαρμογών και τρελό multitasking). Επίσης, το να συγκρίνουμε (σεβαστή η προσπάθεια της LG να ελαφρύνει το λογισμικό της) το λογισμικό της LG, με το πούπουλο stock android της Motorola, είναι μέγα λάθος. Μέχρι και τα Moto G 2nd GEN, δεν έχουν θέματα απόδοσης. Και αν σε κάποια υφίστανται, τότε θεωρώ πως προκύπτουν από εγκαταστάσεις νεοτέρων εκδόσεων του android, χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Όσο ήταν στο KitKat δεν είχε θέμα. Το lollipop το τσάκισε το δικό μου. Ακόμα και να μπεί στο insomnia να διαβάσει κάτι, μετά γυρίζοντας στο Homescreen θα φάει redraw. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα για ένα κινητό που το θεωρώ από τα αγαπημένα μου,καλό χρυσό αλλά με 1 gb ram δεν πάει πουθενά μετά από λίγο καιρό. Επίσης το έχω κοντά 2 χρόνια sooooooo 1
kosmasgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι και αλλιως για το 16αρι προσανατολιζομαι . ειχα και μια προταση απο ενα φιλο μου για ενα note 3 αθικτο στην τιμή του moto Μπηκα σε δίλημμα
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι και αλλιως για το 16αρι προσανατολιζομαι . ειχα και μια προταση απο ενα φιλο μου για ενα note 3 αθικτο στην τιμή του moto Μπηκα σε δίλημμα Βουρ στο Note ΜΟΝΟ ΑΝ έχεις όρεξη να βάλεις custom rom για να βάλεις Marshmallow 1
kosmasgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το ειχα πριν 1 χρονο . τα port απο το note 5 ειναι πολυ ωραιες rom. Anyway η αποφαση θα ειναι δυσκολη
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το ειχα πριν 1 χρονο . τα port απο το note 5 ειναι πολυ ωραιες rom. Anyway η αποφαση θα ειναι δυσκολη Και τι έπαθε;;; Γιατί για να το σκέφτεσαι να το πάρεις πάλι μάλλον κάτι έπαθε και δεν το έδωσες 1
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αν το αγοράσεις από amazon ή κατάστημα Αγγλίας, από εκεί πέρα θα έχεις και την εγγύηση.
Eddy_Gordo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδες εχει παρει πουθενα το ματι σας το Moto G 3rd Gen 16Gb/2Gb RAM Dual Sim ?
kosmasgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα πηρα απο vodafone το 8αρι Με καλυπτει 1
Beerloah Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα πηρα απο vodafone το 8αρι Με καλυπτει Καλοδούλευτο αδερφέ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα