MrLifeguard Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Οκ,καταλαβα.Περιμένω σχετική ενημέρωση να μου προτείνεις καποια...
dioskouros88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απο αυτα αξιζει κανενα ή ουτε καν να το σκεφτω..? Powertech Line interactive 1500VA Accupower Line Interctive 1400VA Tescom Leo LED 1500AP Tescom Leo LED 1500A Powertech Line Interactive 2000VA Quer Kom0555 Ups Micropower 2000 Mustek Powermust UPS 1590 Led Iec/Schuko Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2015 από dioskouros88
Dare-Devil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Απο αυτα αξιζει κανενα ή ουτε καν να το σκεφτω..? Powertech Line interactive 1500VA Accupower Line Interctive 1400VA Tescom Leo LED 1500AP Tescom Leo LED 1500A Powertech Line Interactive 2000VA Quer Kom0555 Ups Micropower 2000 Mustek Powermust UPS 1590 Led Iec/Schuko Δεν θα εμπιστευόμουν κανένα απο αυτά . Τόσο όσον αφορά την αξιοπιστία τους και την ποιότητα των μπαταριών όσο και κατα πόσο είναι ακριβείας η σταθεροποιηση τάσης και γενικά τα χαρακτηριστικά τους. Για μένα μία είναι η μάρκα στα UPS και δυστυχως κοστίζει APC Εναλλακτικά EATON .
dioskouros88 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ξερω μακαρι να μπορουσα να παρω apc ή eaton αλλα δεν γινεται με τιποτα ειδικα αυτη την εποχη. Τελικα ειμαι αναμεσα σε δυο και ελεγα για το MUSTEK γιατι εχει και καποιες κριτικες και το αλλο ειναι ελληνικης εταιρειας. Τι λετε για αυτα τα δυο?? 1 - 2
Dare-Devil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ξερω μακαρι να μπορουσα να παρω apc ή eaton αλλα δεν γινεται με τιποτα ειδικα αυτη την εποχη. Τελικα ειμαι αναμεσα σε δυο και ελεγα για το MUSTEK γιατι εχει και καποιες κριτικες και το αλλο ειναι ελληνικης εταιρειας. Τι λετε για αυτα τα δυο?? 1 - 2 Eσένα σε ενδιαφέρει η ολοκληρωμένη προστασία των συσκευών σου ή να έχεις και αυτονομία ισχύς για να μην κόψεις στην μέση κάτι που κάνεις στο pc ή και τα 2 ;
dioskouros88 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Eσένα σε ενδιαφέρει η ολοκληρωμένη προστασία των συσκευών σου ή να έχεις και αυτονομία ισχύς για να μην κόψεις στην μέση κάτι που κάνεις στο pc ή και τα 2 ; Νομιζω και τα δυο. Αλλα αν διαλεγα θα ελεγα η προστασια..
Dare-Devil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Νομιζω και τα δυο. Αλλα αν διαλεγα θα ελεγα η προστασια.. Αν σε ενδιαφέρει προστασία πήγαινε πάρε έναν κορυφαίο σταθεροποιητή τάσης και θα δώσεις τα μισά λεφτά . Οκ,καταλαβα.Περιμένω σχετική ενημέρωση να μου προτείνεις καποια... Γενικά να ξέρεις υπάρχουν αρκετοί τύποι servo : Ακρίβεια στην διορθωση τάσης αλλά αργεί να ανταποκριθεί . Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει φωτιά αν κολλήσει ο servoμηχανισμός έχω ακούσει . Relay . Γρήγορη ανταπόκριση πιο αξιόπιστοι αλλά δεν διορθώνουν με την ίδια ακρίβεια την τάση σε σχέση με τους servo Aυτά σε γενικές γραμμές. Ρώτα σε καταστήματα ηλεκτρονικού εξοπλισμού να σου πούνε . 1
dioskouros88 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστουμε πολυ dare-devil για της απαντησεις! Αυτον πχ θα τον θεωρουσες καλο σταθ. τασης? Υπαρχουν καποιες μαρκες στανταρ που ειναι οι ''καλες''?
MrLifeguard Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίος.Ποιο προτείνεις εσύ? Στείλε μου κάποιο link να τσεκαρω γιατί στα αλήθεια δεν το κατέχω καθόλου!
Dare-Devil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Vmark Kebo είναι απο τις γνωστές καλές και μεγάλες σε πωλήσεις κινέζικες εταιρίες . Βασικά όλα απο Κίνα είναι . Ο συγκεκριμένο Vmark που έστειλες σε link είναι τύπου Relay και ναι είναι καλός . Παιδιά για τί τεχνολογίας σταθεροποιητή να πάρετε relay ή servo δεν ξέρω δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι καλύτερος . Οπότε βρείτε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά στην περιοχή σας που πουλάνε τέτοια πράγματα να κάνετε κάποιες ερωτήσεις . Εγώ πάντως θα σας προτείνω μερικούς με βάση την τεχνολογία τους:relay:https://www.skroutz.gr/s/418470/VMARK-TDR-2000VA.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/2226880/VMARK-DAR-2000VA.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/297449/Kebo-SDR-2000VA.htmlservo:http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=9_167_710&products_id=35485Γενικά KEBO VMARK και AMARAD . 2
MrLifeguard Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστουμε για τη βοηθεια...Θα το ψαξω ετσι οπως ειπες κ πιστευω θα βρω την καλυτερη λυση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα