astrosunnefo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εσένα θα σου άρεσε να σου κάνουν παζλ με αφιέρωση??????? Γιατί όχι; Απλώς σαν ιδέα το είπα, μην το δένεις και κόμπο. Εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα δώρα, αλλά πάντοτε εκτιμώ ιδιαιτέρως αυτά που δείχνουν ότι ο άλλος έκατσε να το σκεφτεί, ή που σημαίνει κάτι - γιατί όταν ενδιαφέρεσαι παρατηρείς (γενικά το λέω -- όχι για την περίπτωσή σου, καθώς δεν γνωρίζεστε και τόσο καλά). Όχι ότι περνάω στο ντούκου τα υπόλοιπα δώρα. Η κίνηση κι η σκέψη μετράει, φυσικά.
*nenya* Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 FINALLY , AWNSER FROM NENYA!!!!!Καλά αυτό είναι το πρώτο και δεν χρειάζεται να αμφισβητείς . ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ANSWER Οκ, οπότε ταυτόχρονα δονητή+παντόφλες όπως σου έγραψαν ήδη. Ξέρουν τα παλικάρια του ινσόμνια, να τα εμπιστεύεσαι περισσότερο άλλη φορά! 1
deesnider Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ANSWER ΡΕΑΠΑΡΑΤΑΜΑΣΜΕΤΑΠΡΟΦΙΣΙΕΝΣΙΣΟΥ!!!
*nenya* Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ΑΣΕΜΕΡΕΝΑΒΓΑΖΩΤΗΝΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΑΠΟΜΕΣΑΜΟΥ!!! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά μη μαλώνετε ο σκοπός είναι ιερός, να βρούμε τι δώρο θα πάρει ο μικρός. Στεφάντη αν δεν σου άρεσε η μπιμπιμπό πάντα υπάρχει και η Μπάρμπη. 1
marge Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σε όλους σας δημιουργώ αυτό το θέμα με αφορμή την μη οικειότητα μου με τι δώρα κάνουμε σε κορίτσι(α) χωρίς να γνωρίζουμε και πάρα πολλά για αυτήν (είναι συμμαθήτρια μου) και να το πω στην γλώσσα των πολλών να κάνουμε KONE . Σκεφτόμουν να κάνω ένα δώρο στην κοπέλα αυτή την ημέρα των γενέθλιων της (2 weeks ago) αλλά είπα άσε μην κάνεις κάτι στραβά και φας σφαλιάρα ή ότι άλλο συνεπάγεται με αυτό. ΤΩΡΑ που πλησιάζουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λέω πως είναι καλό το κλίμα για ΔΩΡΟ . ΑΛΛΑ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής δεν ξέρω τι δώρο θα κάνω . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. Αν το θέμα συνεχιστεί μπορούν και κοπέλες να αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κάτι αγόρια και δεν γνωρίζουν τι δώρο να τους κάνουν αν βέβαια υπάρχουν. Προς το παρόν ζητάω ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ INSOMNIA Αστο καλυτερα, πλησιαζει του Αγ. Βαλεντινου και θα σου κατεβει καμια ιδεα μεχρι τοτε. #1 προταση μου παντα ειναι κοσμημα. #2 αγορασε της 2 εισιτηρια για μια ταινια να παει με τον γκομενο της. 2
stefant24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αστο καλυτερα, πλησιαζει του Αγ. Βαλεντινου και θα σου κατεβει καμια ιδεα μεχρι τοτε. #1 προταση μου παντα ειναι κοσμημα. #2 αγορασε της 2 εισιτηρια για μια ταινια να παει με τον γκομενο της. ΟΚ άλλα 2 παρατηρήσεις 1) η κοπέλα δεν έχει γκόμενο (και αν είχε εγώ ο χαζός θα πήγαινα να της αγοράσω εισιτήρια για μια ταινία με τον φίλος της μου φαίνεται παράλογο) 2) αν της πάρω κόσμημα θα φρικάρει ή οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που επιδιώκω
stefant24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 κονέ ε ? Έλλειπες εσύ για να συμπληρώσεις το σχήμα των τρολλάδων 1
stefant24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ένα δάκρυ κύλισε , νομίζω πως αυτό ήθελες να πεις
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δύο τουλάχιστον, και έντονη εκπνοή αέρα από τα ρουθούνια, σε επαναλήψεις
Alithinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Έλλειπες εσύ για να συμπληρώσεις το σχήμα των τρολλάδων είμαστε το καλύτερο σχήμα της Αθηναικής σκηνής. με επαναστατικό ζωντανό ήχο, εκπροσωπώντας το τρολεταριάτο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα