dimtsef Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Όπως καταλάβατε από τον τίτλο θα ήθελα τα "φώτα" απο τους guru του forum και όχι μόνο σε μια ανοιχτή συζήτηση ύστερα απο ενα 2ωρο research για σύγχρονο κινέζικο κινητό . παρακάτω σας παρουσιάζω με τυχαία σειρά αυτά τα οποία έχω καταλήξει ως υποψήφια για αγορά. τα κριτήρια είναι τα εξής 1) απόδοση φωτογραφικής μηχανής 2) αυτονομία μπαταρίας 3) αξιοπιστία 4) εξελληνισμός να σημειώσω ότι δε το θέλω για games δεν παίζω games γενικότερα στο κινητό και απλά θέλω να φορτώνω εφαρμογές και να βγάζω ωραίες φωτογραφίες τα παιδάκια μου ! ας αρχίσουμε 1) XIAOMI Mi4C 5-inch 4G LTE 3GB RAM 32GB Snapdragon 808 Hexa-core 2) DOOGEE F5 5.5-inch 4G LTE 3GB RAM MTK6753 Octa-core 3) OUKITEL U10 5.5 inch FHD IPS Screen MTK6753 64bit Octa Core 1.3GHz 3GB RAM 16GB ROM 4) Elephone Vowney Lite Octa Core 1.9GHz 5.5 inch 5) Elephone P8000 Octa Core 1.3GHz 5.5 inch FHD 6) Xiaomi Redmi Note3 7) ASUS X550 Pegasus2 Plus ASUS X550 Pegasus2 Plus 8) ZTE AXON Mini 5.1 Octa Core 5.2 inch FHD 9) Xiaomi Redmi Note3 Octa Core 2.0GHz 5.5 inch FHD 10) Elephone Vowney Octa Core 1.9GHz 5.5 inch WQHD 8+21MP ενα γρήγορο σχολιο απο εμένα, έχω πάθει πλάκα με την σχεδίαση του ZTE AXON Mini αν και το πιο ακριβό από όλα στη λίστα με εχει κερδίσει καθώς κάνει την μεγάλη διαφορά στο design ! μετά κοιτάζω πολύ σοβαρά το Elephone Vowney μιας και ειναι top range με ολα αυτά που δίνει !! Μια εξίσου ωραία επιλογή θεωρώ το OUKITEL U10 πολύ καλό design και χαρακτηριστικά ! περιμένω τις απόψεις σας και την όποια προσωπική εμπειρία σας !
dimtsef Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 250-300 αντε και το P8 απλά σε αυτά τα λεφτά πάω για το ZTE AXON Mini
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Οι κανονισμοι του forum δεν λενε να ανοιγουν θεματα με τιτλους σχετικους με το θεμα που ανοιγει και οτι να ναι?? Τι εννοεις με το ''Όπως καταλάβατε από τον τίτλο''??? Ουτε budget αναφερεις ουτε αν κοιτας μονο απο αγορα εξωτερικου ή και απο Ελλαδα(για οσα απο τα παραπανω ερχονται και εδω παντα). Ασε που αξιοπιστια και αγορα κινεζικου απο εξωτερικο δεν πανε μαζι λογω εγγυησης. 250-300 αντε και το P8 απλά σε αυτά τα λεφτά πάω για το ZTE AXON Mini Πας για Zte Axon mini εννοωντας οτι εχεις αποφασισει να πας σε αυτο???Παντως για την ιστορια σε full hd οθονες αν δεν εχει το κινητο μπαταριας 3100+ ειναι αστα να πανε,ποσο μαλλον για QHD οθονες. 1
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Αφου μιλησες για Oukite κοιτα και το Oukitel K10000 http://www.doctorandroid.gr/2015/12/oukitel-k10000-powerbank.html?m=0 Προσφορα μεχρι 4 Ιανουαριου. Για το Ρ8 σου ειπα
kobe1326 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Αγορασα πριν απο λιγες μερες το ZTE AXON MINI χωρις να εχω άλλη εμπειρια απο κινεζικα κινητα απλά μου αρεσε το design kai ηθελα 5.2 ιντσες οθονη πηρα το απλο χωρις τη force touch εκδοδη. Θα το συγκρινω με το HTC ONE M8 που ειχα πριν και ηταν για μενα το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε. Το ΖΤΕ εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα το μεταλλο του δε συγκρινεταο στο χερι με το HTC είναι αρκετα κατωτερο αν και πιο ελαφρυ. Η οθονη είναι πολύ καλη με χρωματα πιο εντονα και λιγη χαμηλοτερη φωτεινοτητα στο max σε σχεση με το HTC αλλα γενικα είναι το καλυτερο σημειο του κινητου και με εχει αφησει ευχαριστημενο. Η μπαταρια επισης καλη με 4 ωρες screen on time και καμια φορα και 5 , βγαζει πολυ ανετα τη μια μερα. Σε αποδοση το κινητο μου τα χαλαει λιγο σε σχεση με το HTC που ηταν και το google play edition με Android 6 και δε κολλουσε πουθενα αυτό εχει αρκετο micro lag . η καμερα φαινεται καλη αλλα δεν εχω και πολλες απαιτησεις απο το συγκεκριμενο κομματι του κινητου καλυτερα δες sample που κυκλοφορουν στο ιντερνετ για να αποφασισεις. .Συνολικα το κινητο ειναιν πολύ καλο νομιζω για τα λεφτα του αν και όπως ειπα ηταν το 1ο μου κινεζικο δεν ειχα ξαναπαρει και δεν εχω άλλη εμπειρια απο αλλα. Παντως δε συγκρινεται με το HTC κατά τη γνωμη μου αν και ξερω ότι συγκρινω ανομοια πραγματα... Φιλικα παντα...
leo06 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ε πως να συγκριθεί,το ένα έχει snapdragon 801 με adreno 330 και το άλλο τον 616 με adreno 405,η 330 είναι 2.5 φορές καλύτερη απο την 405
kobe1326 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ναι το διαπιστωσα στην πραξη και δε μιλαω καν για gaming δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο.. Ειναι και αυτη η MiFavor UI του ΖΤΕ πολλη βαρια... Παντως για 180 λιρες που πηρα το κινητο απο ebay UK καλο είναι. Μεχρι να βγει το Μ10 δηλαδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα